Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
nemáte některá tip na dobrý vitamínky na posílení vlasů.Jsem 4.měsíce po porodu,nekojím,ale vlasy mi dost vypadávají.Manža nestíhá čistit odpady
a já nestíhám zametat naší plovoučku ![]()
Tak bych ráda něco zakoupila,jenže dneska je toho na trhu tolik,že člověk neví,co by koupil.Kdysi jsem brala Revalid-je skvělý,ale tááák drahý.
Díky za tipy
Yasmin
Yasmin
ja to mela taky......zacalo kolem toho 4. mesice po porodu, jenze mne se udelali lysiny...... docela des a hruza......
a doporucili mi v lekarne Hair booster od Natures Bounty
Stoji asi 180 Kc za 60 tabletek.. ale berou se obden, a ted 7 mesicu po porodu, uz lysiny nejsou a vlasy rostou jak dive.....
Tak vyzkousej.......rozhodne mi nedoporucili viaderm.. pry je to reklamny trik.....a revalid jsem brala jeste v roce 99 a tehda stal kolem 800Kc…
Katka
Katko,
díky za tip,zítra letím do lékárny a jdu do toho.No lysiny se mi naštěstí nedělají,ale máme vlasy po celým baráku.V posteli,na zemi,dokonce kolikrát rozbalím Kubíčka a on má na prdelce přilepený můj vlas
věčně si cumlá ručičky a má v nich opět moje vlasy.Už jsem z toho na mrtvici.
pa Yasmin
Taky mi začaly asi 4 měsíce po porodu padat vlasy, sice jsem to očekávala, ale i tak jsem byla zaskočená a obávala jsem se úplného vyplešatění
. Nebrala jsem nic zvláštního, jen jsem pokračovala v užívání multivitamínu pro kojící (ale často jsem zapomněla) a ono to prostě SAMO asi po 3 měsících přestalo. Vlasy začaly znova růst, teď mám všude na hlavě 3centimetrové podrosty.
Yasmin,
moc dobře mám v paměti těch několik měsíců, kdy mi příšerně padaly vlasy a byly prostě všude. Docela mě to deptalo, nehonosím se zrovna hustou kšticí ani normálně, naštěstí to zhruba po půl roce přešlo a nebyla jsem plešatá ![]()
Vlasy padaly všem matkám, které znám. Hledala jsem rady, přípravky, ale nakonec mě přesvědčil jeden článek, že tohle je prostě hormonální problém a vitamínové přípravky ho neodstraní , spíš jen to jen „vyhození peněz“. Ale kdyby ti to mělo posílit sebevědomí…
Teď už mám vlasy dávno v normálním stavu a i mojí známé, které se skutečně vytvořily lysinky, dávno dorostly bez jakýchkoli přípravků.
Veru
Já sice po porodu ještě nemám, ale dřív jsem měla s tímto docela problémy - navíc jsem měla delší a úplně černé vlasy - takže manža když zametal on, tak se na mě přišel podívat s lopatkou plnou vlasů a ptal se mě - máš ještě vlasy, můžu tyto už vyhodit???? ![]()
vitamíny jsem neužívala, ale pomohl mi pokaždé zábal z rumu, žloutku a medu - smíchá se to, napiple na hlavu a nechá chvíli působit - pozor, mám pocit, že to trošku vlasy zesvětluje. pak normálně umýt vlasy a taky jsem si čásek myla hlavu jen studenou vodou (horká jim moc nesvědčí…)
Holky,
díky za názory.Když mě i před těhu padaly vlasy docela dost,takže teď mám pocit,že musím za pár týdnů vyplešatět
Zkusím ty vitamínky od Katky,alespoň sama sebe uklidním,že pro to něco dělám.
Zábaly jsou asi taky supr věc a většinou to nic nestojí,ale s tím prckem nějak není čas si něco „matlat“ na hlavu. ![]()
pa Yasmin
Ahoj, taky mi hodně padaly vlasy. Vyzkoušela jsem toho docela dost.
Nejvíce se mi osvědčila vodička do vlasů Fitoval plus, je to v balení 2×40 ml a stojí to v lékarně do 200,–- Kč. Mě to fakt pomohlo.
Pa M.
Tak já se hlásím do klubu pelichajících ![]()
Já jsem si koupila antioxidant,ale taky si myslím,že to moc nevyřeší a že to odezní samo.Jinak lysinky mám taky,jako kdyby mi tam snad chtěly narůst parohy ![]()
No musíme to vydržet,nic se nedá dělat
,snad to nevypadne všechno,to bychom byli rodina plešounků ![]()
Ahojky Yasmin. Chci se připojit do debaty. Jsem zatim pouze snažilka.
S vypadáváním mám ale bohaté zkušenosti.
Revalid v těhotenství ani při kojení nesmíš. Ale to se tě netýká. Úžasnej je zábal z pantenolu. Taky je dobrej přeliv z kopřivy. Ten si ale musíš dělat dlouho.
Ahoj holky, taky mam stejny problem - v tehu mi vlasy nepadaly vubec, po porodu jeste jakz takz, ale ted uz 6. mesic plne kojim a vlasy me zacaly tusim ve 4. mesici dost padat - osvedcil se me zabal z olivoveho oleje - teply olej poradne napatlat na hlavu, par minutek promasirovat a pak zabalit do igelitu a tepleho rucniku a aspon 30-40 minut udrzovat v teple, zlepsi to i kvalitu vlasu.
JANDULKA
I mě po porodu začaly padat vlasy a to dost a přidaly se lupy.
Byla jsem se poradit v jednom krámě s vitamíny a pani mi tam nabídla asi troje preparáty - všechny drahé jaxviňa, tak jsem odmítla a koupila si Bkomplex (na vlasy a nehty) a Selen (ten je na lupy a pokožku vůbec), dva měsíce jsem vlasy pravidelně myla vlažnou vodou, občas v kopřivovým odvaru, občas promasírovala olivovým olejem a modlila se. Pak jsem se nechala ještě ostříhat a po 8měsících od porodu jsem měla vlasy jako dřív, možná ještě kvalitnějsí.
Takže neztrácet naději, ono se to spraví
Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:58
Holky, mě padaly vlasy už před těhotenstvím, občas to bylo dobré, občas ne. Teď cca rok po porodu zase začaly, myslíte že pomůže je nechat ostříhat???
ostříhat pomůže opticky : nebudeš mít pocit že je jich tolik, když budou krátké. Já to tak udělala a dokonce mám pocit že mi to i sluší
, taťulda si to nemůže vynachválit. Jinak jím vitamíny pro kojo maminky.
Nemáte někdo zkušenosti s braním tablet Quinoral od Klorane proti padání vlasů. Pomohlo to někomu?