Vitamíny na vlasy

884
24.2.06 11:39

VITAMÍNY na VLASY

Ahoj holky,
nemáte některá tip na dobrý vitamínky na posílení vlasů.Jsem 4.měsíce po porodu,nekojím,ale vlasy mi dost vypadávají.Manža nestíhá čistit odpady 8O a já nestíhám zametat naší plovoučku :)
Tak bych ráda něco zakoupila,jenže dneska je toho na trhu tolik,že člověk neví,co by koupil.Kdysi jsem brala Revalid-je skvělý,ale tááák drahý.

Díky za tipy

Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
24.2.06 11:53

Yasmin

ja to mela taky......zacalo kolem toho 4. mesice po porodu, jenze mne se udelali lysiny...... docela des a hruza......

a doporucili mi v lekarne Hair booster od Natures Bounty
Stoji asi 180 Kc za 60 tabletek.. ale berou se obden, a ted 7 mesicu po porodu, uz lysiny nejsou a vlasy rostou jak dive.....

Tak vyzkousej.......rozhodne mi nedoporucili viaderm.. pry je to reklamny trik.....a revalid jsem brala jeste v roce 99 a tehda stal kolem 800Kc…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.2.06 12:01

Katko,
díky za tip,zítra letím do lékárny a jdu do toho.No lysiny se mi naštěstí nedělají,ale máme vlasy po celým baráku.V posteli,na zemi,dokonce kolikrát rozbalím Kubíčka a on má na prdelce přilepený můj vlas :oops: věčně si cumlá ručičky a má v nich opět moje vlasy.Už jsem z toho na mrtvici.

pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
24.2.06 12:16

Taky mi začaly asi 4 měsíce po porodu padat vlasy, sice jsem to očekávala, ale i tak jsem byla zaskočená a obávala jsem se úplného vyplešatění :-). Nebrala jsem nic zvláštního, jen jsem pokračovala v užívání multivitamínu pro kojící (ale často jsem zapomněla) a ono to prostě SAMO asi po 3 měsících přestalo. Vlasy začaly znova růst, teď mám všude na hlavě 3centimetrové podrosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.2.06 12:20

Yasmin,

moc dobře mám v paměti těch několik měsíců, kdy mi příšerně padaly vlasy a byly prostě všude. Docela mě to deptalo, nehonosím se zrovna hustou kšticí ani normálně, naštěstí to zhruba po půl roce přešlo a nebyla jsem plešatá :)
Vlasy padaly všem matkám, které znám. Hledala jsem rady, přípravky, ale nakonec mě přesvědčil jeden článek, že tohle je prostě hormonální problém a vitamínové přípravky ho neodstraní , spíš jen to jen „vyhození peněz“. Ale kdyby ti to mělo posílit sebevědomí…
Teď už mám vlasy dávno v normálním stavu a i mojí známé, které se skutečně vytvořily lysinky, dávno dorostly bez jakýchkoli přípravků.

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
24.2.06 12:21

Já sice po porodu ještě nemám, ale dřív jsem měla s tímto docela problémy - navíc jsem měla delší a úplně černé vlasy - takže manža když zametal on, tak se na mě přišel podívat s lopatkou plnou vlasů a ptal se mě - máš ještě vlasy, můžu tyto už vyhodit???? :D
vitamíny jsem neužívala, ale pomohl mi pokaždé zábal z rumu, žloutku a medu - smíchá se to, napiple na hlavu a nechá chvíli působit - pozor, mám pocit, že to trošku vlasy zesvětluje. pak normálně umýt vlasy a taky jsem si čásek myla hlavu jen studenou vodou (horká jim moc nesvědčí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.2.06 13:15

Holky,
díky za názory.Když mě i před těhu padaly vlasy docela dost,takže teď mám pocit,že musím za pár týdnů vyplešatět :evil: Zkusím ty vitamínky od Katky,alespoň sama sebe uklidním,že pro to něco dělám.
Zábaly jsou asi taky supr věc a většinou to nic nestojí,ale s tím prckem nějak není čas si něco „matlat“ na hlavu. :D

pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.2.06 19:45

Ahoj, taky mi hodně padaly vlasy. Vyzkoušela jsem toho docela dost.
Nejvíce se mi osvědčila vodička do vlasů Fitoval plus, je to v balení 2×40 ml a stojí to v lékarně do 200,–- Kč. Mě to fakt pomohlo. :D :D Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.06 20:12

Tak já se hlásím do klubu pelichajících :(
Já jsem si koupila antioxidant,ale taky si myslím,že to moc nevyřeší a že to odezní samo.Jinak lysinky mám taky,jako kdyby mi tam snad chtěly narůst parohy :roll:
No musíme to vydržet,nic se nedá dělat :P ,snad to nevypadne všechno,to bychom byli rodina plešounků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
24.2.06 20:27

Ahojky Yasmin. Chci se připojit do debaty. Jsem zatim pouze snažilka.
S vypadáváním mám ale bohaté zkušenosti.
Revalid v těhotenství ani při kojení nesmíš. Ale to se tě netýká. Úžasnej je zábal z pantenolu. Taky je dobrej přeliv z kopřivy. Ten si ale musíš dělat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.2.06 20:56

Ahoj holky, taky mam stejny problem - v tehu mi vlasy nepadaly vubec, po porodu jeste jakz takz, ale ted uz 6. mesic plne kojim a vlasy me zacaly tusim ve 4. mesici dost padat - osvedcil se me zabal z olivoveho oleje - teply olej poradne napatlat na hlavu, par minutek promasirovat a pak zabalit do igelitu a tepleho rucniku a aspon 30-40 minut udrzovat v teple, zlepsi to i kvalitu vlasu.

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.2.06 21:07

I mě po porodu začaly padat vlasy a to dost a přidaly se lupy.
Byla jsem se poradit v jednom krámě s vitamíny a pani mi tam nabídla asi troje preparáty - všechny drahé jaxviňa, tak jsem odmítla a koupila si Bkomplex (na vlasy a nehty) a Selen (ten je na lupy a pokožku vůbec), dva měsíce jsem vlasy pravidelně myla vlažnou vodou, občas v kopřivovým odvaru, občas promasírovala olivovým olejem a modlila se. Pak jsem se nechala ještě ostříhat a po 8měsících od porodu jsem měla vlasy jako dřív, možná ještě kvalitnějsí.

Takže neztrácet naději, ono se to spraví

Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.2.06 20:44

Holky, mě padaly vlasy už před těhotenstvím, občas to bylo dobré, občas ne. Teď cca rok po porodu zase začaly, myslíte že pomůže je nechat ostříhat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
27.2.06 21:00

ostříhat pomůže opticky : nebudeš mít pocit že je jich tolik, když budou krátké. Já to tak udělala a dokonce mám pocit že mi to i sluší :-), taťulda si to nemůže vynachválit. Jinak jím vitamíny pro kojo maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.4.06 21:18

Nemáte někdo zkušenosti s braním tablet Quinoral od Klorane proti padání vlasů. Pomohlo to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí