Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Milé maminky,
chtěla bych se zeptat, zda některá z Vás zná nebo používá kosmetiku zn. EONÉ a případně, jak je s ní spokojená? Nepřijde Vám příliš esenciální a je vůbec nějak testována na nezávadnost… apod.?
Moc, moc děkuji za jakýkoliv postřeh.
Máte zkušenost s Eoné Heřmánek v jojobě bio?
Přidejte zkušenost s Eoné Heřmánek v j...Mufinko, v diskuzi Vyrob si sám jsem hodila nedávno dotaz Olejíčky od Eoné, konrétně jsem se ptala uživatelek na Eoné a toto mi odpovídaly, tak se tam jukni, třeba ti to k něčemu bude.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak si ale tuto kosmetiku chválí…já jsem porovnávala jejich olejíčky a ceny s Nobilis Tilia a vyšel mi Nobilis o malilinko levnější, což skoro nestojí za řeč. Každopádně u Eoné mi je sympatická např. růžová voda pro osvěžení před porodem a při porodu. Dej hodně na pocit, jaký z toho máš.
Faninko, děkuji moc.
Ale stejně by mě zajímalo, jestli je nějak testovaná?
Dle mého názoru musí být testovaná…jakýkoliv výrobek přicházející na náš trh je testován dle předpisů Ministerstva zdravotnictví, tedy musí splňovat přísná kritéria. Je fakt, že na jejich stránkách o tom zmínka není, ale myslím, že jde o samozřejmost. Ale pokud bys měla pochybnost, však není na škodu jim napsat…určitě se neurazí
Já mám ozkoušenou Weledu, ta je 100% čistá, ale někomu třeba sedí jiné olejíčky. Maminky si chválí i Salus, ale na tuto značku jsem slyšela kritiku, že rafinují oleje atd. ale patří k levnějším, to je pravda. Dále na Carl Hadek jsem slyšela velké kritiky, je to o názoru, každému fakt sedí něco jiného. Však vyzkoušej a když si tím nebudeš jistá, napiš jim. :--) Než mít divné pocity ze zakoupené kosmetiky, to raději zkus jinou, však výběr si myslím že je velký a rozhodně z Eoné nemusíš mít obavy takové, jako když si koupíš kdejaký renomovaný a reklamou profláklý Procter& Gambel „sajrajt“ či Johnson and Johnson.
Ahojky holky, jsem z Eoné a mám skoro osmi měsíčního Danielka. Něco jsem hledala a při tom jsem narazila tady na vás. Jistě že je kosmetika Eoné schválená Zdravotním ústavem České republiky. Je to pro nás taková samozřejmost, že jsme to ani nikam nepsaly, ale je pravda že se mě na to už někdo ptal, a já jsem to chtěla napsat na naše stránky, ale v tom všem jsem to neudělala a pak na to i zapomněla. Tak žádné pochyby
a kdyby ještě nějaké vyvstaly, klidně mi napište. Jana a Danýsek
Eone kosmetika je velmi kvalitní přípravek. je jedna z nejlepších!!! pro syna jsm obědnala delfinek koupelový olej a je na opruzeniny a a na prevenci exeu apod. muže se v tom kpoupat kdokoliv i dospěli. vyživuje pokožku chraní a krasně voní. maleho v tom koupu a nechavam ho max 15minut a pomaha to na vše. a když si to obednate tak vyrobek je čerstvý. výjde vam lahvička na 320kč ale je to 200ml a stači dat jednu lžici čajovou a vydrži mi to rok!! takže za mě super!!!
![]()
@Anonymní píše:
Eone kosmetika je velmi kvalitní přípravek. je jedna z nejlepších!!! pro syna jsm obědnala delfinek koupelový olej a je na opruzeniny a a na prevenci ekzému !! apod. muže se v tom kpoupat kdokoliv i dospěli. vyživuje pokožku chraní a krasně voní. maleho v tom koupu a nechavam ho max 15minut a pomaha to na vše. a když si to obednate tak vyrobek je čerstvý. výjde vam lahvička na 320kč ale je to 200ml a stači dat jednu lžici čajovou a vydrži mi to rok!! takže za mě super!!!![]()
http://www.ekobroucek.cz/…one-d230.htm?… nejlevnejší kupuju ho každý rok, protože mi vydrží tak dlouho…
stači jedna čajová lžicka je jedno kolik mate vody. ja jsem velice ale velice spokojenáááá