Čím mazat tvářičku?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
6.2.06 14:52

Čím mazat tvářičku?

Ahoj, holky,
chci se zeptat, čím mažete tvářičku dětem po koupání? Já ji mažu dětským kosmetickým krémem od Bubchenu, zbytek tělíčka tělovým mlíčkem nebo olejíčkem, ale teď jsem viděla u kámošky, že ona malou mazala přímo od hlavy až k patě dětským olejíčkem,tak teď nevím. :roll: A navíc naše malá má často na spáncích červené suché pupínky, které má vždycky tak 2-3 dny, pak se jí to sloupe a za dalších pár dní se jí to udělá znova. Nevím, jestli to má z toho, jak se jí zpotí hlavička v čepičce nebo z polštáře, protože v noci spí skoro pořád na boku..
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
922
6.2.06 14:58

Ahoj,
já mažu malého jen modrou Indulonou a to celé tělíčko včetně obličeje. Jsem absolutně spokojená, Jiříček má všude krásnou hladkou kůžičku. Poradili mi to u Apolináře a prý je to velice vhodný krém i pro děti s alergiemi, protože je úplně přírodní bez parfému a konzervace…
Tak zkuste, uvidíte :) .
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
6.2.06 15:00

AHOJKY,

já mažu malého kosmetikou od WELEDY. Na tělo tělovým mlékem a na obličej pleťovým krémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
6.2.06 15:02

taky modrá indulona-super. A Weleda je taky dobrá značka, občas užívám měsíčkový krém.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.2.06 15:03

Jo a ještě něco - jak dlouho jste praly věcičky pro prcka bez aviváže? A jaký používáte prášek? Já zatím pořád peru v Lovele a nevím, odkdy můžu prát v normálním „dospěláckém“ prášku…
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.2.06 21:49

My nemazeme vubec - jen jednou za cas kapu par kapicek mandloveho oleje do koupele.

Je to nutne?

Tvaricky akorat mazu ted v zime, kdyz mala spi venku.

Taky pouzivam Lovelu a posledni tydny kapnu trosicku avivaze /Silan sensitive/, ale opravdu jen kapicku - pradlo je lehce provonene - reakce nemame zadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.2.06 09:02

Ahoj holky,
já mažu maého slunečnicovým olejem, který prodávají rozlévaný v lékárně 1× za tři dny od hlavy (i vlásky) až k patě nebo normálním Avirilem z lékárny. Tvářičku na ven v mrazech mažu modrou indulonou.
Myslím, že tyto levné přípravky naprosto plnohodnotně nahradí drahé krémy.
 Petras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
7.2.06 09:18

Tak my taky s Kubíčkem fandíme modré induloně.Je naprosto supr a od narození nemáme sebemenší problém s pletí.Máme jí jak „dětskou prdelku“ :D

Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
7.2.06 09:54

PetroS-jak jsem už psala výše, jedem taky v modré induloně, ale ona se právě v mrazech na tvář dávat nesmí!!!obsahuje vodu-to je stejné jako bys ty neměla užívat v mrazech hydratační krémy. Proto ted na pusu v zimě dávám malému čistou vazelínu.

Andys- pořád Lovela, na skvrny spešl sprej. Občas přidám do nádobky na aviváž kapku teatree či levanduleového opleje-lehce provoní, v létě by měl chránit proti klíšťatům. Ani na naše praní neužívám už dlouho aviváž, je to zbytečné, někdo dává místo ní ocet.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.2.06 10:24

Kristian,
no to je teda dobrý, mažu na doporučení naší dětské lékařky. :( Dnes jdeme do poradny, ještě se přeptám.
 Petras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
7.2.06 10:46

No fakt, už tady o tom taky byly diskuse:) vlastně ted bysme neměli nikdo užívat žádný krém, kde je voda…já se v těch mrazech mažu vazelínou na ven taky, ovšem když jsem to řekla v pátek kosmetičce, tak ta málem padla, a nabízela mi nějaké drahé krémy:))) ony pak ty firmy dělají spešl krémy do mrazu-bübchen má, altermed, pak se dá ten měsíčkový od Weledy…
a jinak ted jsem vyzkoušela pár dní nemazat vůbec, jen obličej a prdelku a má mnohem lepší pleť než když mažu denně. Tak fakt asi to není třeba, pokud teda není s kůží medicinský problém…
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.2.06 10:50

Ahoj,
my po koupání taky nedáme dopustit na modrou indulonu :D
A na ven do mrazu máme krém od Nivea baby, sice je dražší, ale super, žádný problém (což se u nás po krému do zimy od Babylove říct nedalo :(
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.2.06 11:04

Ahoj, mě v porodnici řekli, že nemám mazat ničím, aby mohla pokožka dýchat, takže mažu jen když máme suchou kůžičku mlíčkem a do mrazu mám přímo krém do větru a mrazu od Babylove. Dělá ho i Nivea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
7.2.06 11:35

Do mrazu mažeme taky krémem od Nivei (Winter und Wetter creme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.2.06 13:38

Ahoj,
do zimy taky pouzivame krem od Nivey-Wind und Wetter creme`, je hypolalergenni. Sama jsem ho taky vyzkousela, kdyz jsem jeli lyzovat a opravdu se mi zda dobry. Na rtiky davam Honzikovi jeleni luj-kdyz vidi ze se mazu chce taky a libi se mu to:-))
Jinak po koupani mazu porad Honzika olejickem od Babylove, pred tim jsem mela Aviril, az olejicek spotrebuji, potom prejdu na modou indulonu.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast