Vitamíny na vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.11.11 06:44

Mě se celkově vlasy zhoršily, i více padaly. V lékarně mi pokaždé poradili něco jiného. Těch přípravků je opravdu moc. Nakonec jsem dostala od ježíška Viaderm. Zázraky se sice neděly, ale vlasy se opravdu viditelně zlepšily. Navíc i nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.11.11 23:05

Dobrý je i obyčejný Biosil - 60 tabletek za necelých 60 korun. Ale pokud máš vyváženou stravu, pak je podle mě zbytečné investovat do chemie. Srovná se to samo, jen tomu dej čas. Ony ty hormony nejsou žádná legrace, to víme všechny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.9.12 22:08

Ozivuji diskuzi :) co byste ted doporucili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
19.9.12 22:13
@rejžička píše:
Dobrý je i obyčejný Biosil - 60 tabletek za necelých 60 korun. Ale pokud máš vyváženou stravu, pak je podle mě zbytečné investovat do chemie. Srovná se to samo, jen tomu dej čas. Ony ty hormony nejsou žádná legrace, to víme všechny. :roll:

ten je super a za pár korun, hrozně mi pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.9.12 22:13

Pouzivala jsem Panthenol v tabletach, docela mi pomohl.
Kadernice mi jeste doporucila Biosil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.9.12 22:15

Za mě doporučuju spíš „přírodní“ vitamíny, výborný je Pangamin (pivovarské kvasnice) - jím je jak já, tak moji kočičáci. Ti jsou teda na Pangaminu závislí a jen zašustím pytlíkem, tak se můžou přerazit… a teda takový kožich, jako mají teď, ještě neměli… no a já taky pomalu obrůstám. I kadeřnice si teď posledně všimla, že se vlasy zlepšují. Fajn je i Dologran a třeba Benexia (semínka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
19.9.12 22:22

Mně už víckrát pomohl Haar Vital komplex z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.9.12 23:24

Panthenol obsahuje spíš jablečnou štávu a jako vitamíny jsou na h***o..
Ještě mě napadá revalid, ale používala jsem nějaké na doporučení od kožní, zkusím je pohledat, byly fakt super..Ale stejně nejlepší jsou domací masky.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.9.12 06:58

Hele, holky, podle mě to řešíte zbytečně. Pokud je málo vitaminů ze stravy, tak pomůže jakýkoliv komplex vitaminů. Stačí vzít to třeba podle ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.9.12 07:44

Zelenej ječmen a detox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.9.12 11:59

DONNA HAIR :palec: