Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ráda bych se s vámi poradila, jestli se vám někde podařilo koupit cestovní box na vlhčené ubrousky.
Vím, že je třeba má Pampers, ale nikdy jsem je neviděla prodávat.
Je to praktické na cesty, dá se to pěkně uzavřít, takže zůstane vlhké.
Nemáte někdo tip?
Díky.
to myslis taku tu krabicku z umelej hmoty ???
tak to maju bezne v obchodoch, urcite Tesco, Carrefour a mnohe dalsie … prve balenie je vo vnutri uz s obruskami, potom uz dokupujes len tie v „igelite“ a doplnas.
a aj ine znacky to maju, napriklad Nivea urcite.
Viděla jsem teď v Tescu v akci asi za 200Kč- je to velký box s ubrousky a malý na cestování…ale značku už jsem zapoměla
třeba je ještě mají. Lovu zdar ![]()
Tady máš akce na Helen Harper dětské zboží a tam mají i quatropack ubrousků s dózou
http://www.helenharper.cz/index.php?…
Marki
Díky, ale ten velký box doma samozřejmě máme. Jde mi to ten malý, cestovní, co se vejde jen do kabelky.
Ten malý byl zdarma u nějakého většího balení Pampers ubrousků. Byl tam i ten větší plný, ale i ten do kabelky. Asi to byla jenom nějaká reklamní akce, protože kamarádka ho potom taky chtěla koupit a už u toho nebyl.
Gio
Ahoj Sussie,
na Mimibazaru ho nabízí jedna paní,
tady máš odkaz přímo na její stránku.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Pokud to nenajdeš, tak ve vyhledávači fotografií si zadej „cestovní box“.
Pa M.
Ten malý boxik docela vysychá
. Tak buď jsem ho po návratu z cesty hned vyprázdnila, nebo jsem nejdřív ubousky dala do igelitového pytlíku a pak teprve do boxíku. A stejně praktické mi přijde dát si pár ubrousků do foliového obalu s otvíráním (tesco, helel harper modré). A zabere to míň místa než boxík. Makina
Ahojky, my tedy osobně na cesty kupujeme malé balení čistících ubrousků od Babylove v drogeriích DM. Vůbec nevysychají. Je jich tam jen 15 a krásně se to vejde do každé kabelky
Stojí asi dvacku myslím…
Martina
Ahoj, já je kupovala v makru - byl to k tomu dárek- v tom balení byly čtvery ubrousky - Pampers, občas to ještě vídám, ale většinou musíš vychytat tu nabídku. A mmch. ta malákrabička je na cestování naprosto super, už bych jí nevyměnila, vejde se do ní hodně ubrousků a nevysychají
Ahoj, já je kupovala v makru - byl to k tomu dárek- v tom balení byly čtvery ubrousky - Pampers, občas to ještě vídám, ale většinou musíš vychytat tu nabídku. A mmch. ta malákrabička je na cestování naprosto super, už bych jí nevyměnila, vejde se do ní hodně ubrousků a nevysychají
Ahoj.
Ve středu jsem ho koupila v HyperTescu v Hradci Králové. Prodávali to jako balení vlhč.ubrousků Huggies Pure + velký box+ cestovní box za asi 250, - Kč. Cena se mi zdá hrozně předražená, ale ten cestovní box jsem moc chtěla, tak jsem obětovala pár peněz ![]()
Lenka
Ahoj,
jestli je tato diskuze ještě aktuální… dneska jsem v Tescu koupila ten balíček jak píše Neznalek. Velký box + malý boxík + vlhčené ubrousky, od Huggies, 199kč. Ubrousků mám hafo do zásoby, i velký box, šlo mi o ten malý, ten je fakt k nesehnání! ![]()
Opět oživuji toto téma. Neporadíte někdo, kde se dá sehnat nyní? díky