Kde sehnat cestovní box na vlhčené ubrousky?

271
15.2.06 11:51

Kde sehnat cestovní box na vlhčené ubrousky?

Ráda bych se s vámi poradila, jestli se vám někde podařilo koupit cestovní box na vlhčené ubrousky.
Vím, že je třeba má Pampers, ale nikdy jsem je neviděla prodávat.
Je to praktické na cesty, dá se to pěkně uzavřít, takže zůstane vlhké.
Nemáte někdo tip?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2107
15.2.06 11:58

to myslis taku tu krabicku z umelej hmoty ???

tak to maju bezne v obchodoch, urcite Tesco, Carrefour a mnohe dalsie … prve balenie je vo vnutri uz s obruskami, potom uz dokupujes len tie v „igelite“ a doplnas.

a aj ine znacky to maju, napriklad Nivea urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.2.06 11:59

Viděla jsem teď v Tescu v akci asi za 200Kč- je to velký box s ubrousky a malý na cestování…ale značku už jsem zapoměla :oops: třeba je ještě mají. Lovu zdar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
15.2.06 12:02

Tady máš akce na Helen Harper dětské zboží a tam mají i quatropack ubrousků s dózou
http://www.helenharper.cz/index.php?…
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 12:03

Díky, ale ten velký box doma samozřejmě máme. Jde mi to ten malý, cestovní, co se vejde jen do kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gio
205
15.2.06 12:31

Ten malý byl zdarma u nějakého většího balení Pampers ubrousků. Byl tam i ten větší plný, ale i ten do kabelky. Asi to byla jenom nějaká reklamní akce, protože kamarádka ho potom taky chtěla koupit a už u toho nebyl.
 Gio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
15.2.06 12:35

Ahoj Sussie,
na Mimibazaru ho nabízí jedna paní,
tady máš odkaz přímo na její stránku.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Pokud to nenajdeš, tak ve vyhledávači fotografií si zadej „cestovní box“.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
15.2.06 12:38

Ten malý boxik docela vysychá :( . Tak buď jsem ho po návratu z cesty hned vyprázdnila, nebo jsem nejdřív ubousky dala do igelitového pytlíku a pak teprve do boxíku. A stejně praktické mi přijde dát si pár ubrousků do foliového obalu s otvíráním (tesco, helel harper modré). A zabere to míň místa než boxík. Makina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.2.06 13:01

Ahojky, my tedy osobně na cesty kupujeme malé balení čistících ubrousků od Babylove v drogeriích DM. Vůbec nevysychají. Je jich tam jen 15 a krásně se to vejde do každé kabelky :-) Stojí asi dvacku myslím…

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.06 13:13

Ahoj, já je kupovala v makru - byl to k tomu dárek- v tom balení byly čtvery ubrousky - Pampers, občas to ještě vídám, ale většinou musíš vychytat tu nabídku. A mmch. ta malákrabička je na cestování naprosto super, už bych jí nevyměnila, vejde se do ní hodně ubrousků a nevysychají

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.2.06 13:14

Ahoj, já je kupovala v makru - byl to k tomu dárek- v tom balení byly čtvery ubrousky - Pampers, občas to ještě vídám, ale většinou musíš vychytat tu nabídku. A mmch. ta malákrabička je na cestování naprosto super, už bych jí nevyměnila, vejde se do ní hodně ubrousků a nevysychají

• Citovat
  • Upravit
440
27.2.06 08:48

Ahoj.
Ve středu jsem ho koupila v HyperTescu v Hradci Králové. Prodávali to jako balení vlhč.ubrousků Huggies Pure + velký box+ cestovní box za asi 250, - Kč. Cena se mi zdá hrozně předražená, ale ten cestovní box jsem moc chtěla, tak jsem obětovala pár peněz :?

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
22.6.06 20:24

Ahoj,
jestli je tato diskuze ještě aktuální… dneska jsem v Tescu koupila ten balíček jak píše Neznalek. Velký box + malý boxík + vlhčené ubrousky, od Huggies, 199kč. Ubrousků mám hafo do zásoby, i velký box, šlo mi o ten malý, ten je fakt k nesehnání! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.6.11 13:09

cestovní box

Opět oživuji toto téma. Neporadíte někdo, kde se dá sehnat nyní? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
10.6.11 13:10