Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já jsem v DM viděla jak ten velký, tak ten menší, cestovní. Ten velký měli bílý i s ubrouskama za necelých 60,– a ten menší měli v různých barvách, ale cenu nevím…
@Drnda91 píše:
A kde myslis?? Jestli v DM tak sem se ptala a koukala na me jak kdyz chci po ni buh vi co
Myslím právě v dm. Zkus příště jinou prodavačku, třeba bude mít větší přehled. Jinak cestovní pouzdro si můžeš objednat i na netu.
V intersparu maji od huggies, asi za dvacku, my ho mame a je super. je tam asi 20 ubrousku. a da se potom doplnovat ![]()
Tak jsem byla jak v DM tak v tescu a stejne jsem ten cestovni box nesehnala ![]()
Obnovuji diskuzi.kde se dá prosim sehnat cestovní box na ubrousky. byla sem v pár obchodech a nikde ho nemají ![]()
Obnovuji, da se ještě někde sehnat plastovy box pampers na vlhcene ubrousky??? Diky za tip
@1Evuli Já jsem to nedávno viděla v DM, ubrousky Pampers sensitive v plastovém boxu.
Myslím si, že to nebude problém, ty boxy se normálně prodávají, i když ne pokaždé pampers, ale vždy za nějakou „akční“ cenu společně s ubrousky. Nedávno jsem viděla v lékárně ubrousky Hipp v plastovém boxu.
@1Evuli od pampers nevim, ale v dm mají ty jejich babylove v boxu, ty jsem vyrazila a dala pampers, sedí tam akorát ![]()