Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Drnda91 píše:
Ten cestovní boh malej jste kupovala v Tecu?? A kde ho tam prosim maji?? A cena je jaka?? Ja koukala u detskych ubrousku a nevidela jsemDiky
No v uličke kde byli pleny, a detske šampony a tam no kupila sem malý box 30ks vlhčené obrousky, a stojí to 49kč je to ružovy nebo modry box, a je tam na tom boxe chlapeček nebo holka
Nevím odkud ste ale ja to kupovala v Tescu V Brne ![]()
@Hana89 a v kterym tescu? ja to shanim uz buhvi jak dlouho a porad nemam stesti ![]()
@habet jestli máš blízko DM, tak mezi vlhčenýma ubrouskama to mají, od různých značek, i tu jejich privátní Babylove. A v Lidlu mají teď (teda možná už skončila, ale před týdnem jsem to kupovala) akci 4×balení ubrousků Toujours (kvalita je super) a box, vše v ceně 129kč.
Tak to vypada, ze jdu dneska na nakupy. Jen doufam, ze to nekde po brne sezenu ![]()
No, ale vy vsichni asi myslite ten velky box co se pouziva doma, protoze v DM ten CESTOVNI proste neni, a ani tady u nas v Tescu jsem ho nevidela. Ja myslim CESTOVNI ![]()
Cestovní box na vlhčené ubrousky dělá huggies, u nás ho mívají ve sparu nebo v tescu, většinou jako dárek v nějaké akci k plínám, nebo k ubrouskům…
zkus se mrknout do sparu, mám ho odtud ![]()
@veveruskaa píše:
Cestovní box na vlhčené ubrousky dělá huggies, u nás ho mívají ve sparu nebo v tescu, většinou jako dárek v nějaké akci k plínám, nebo k ubrouskům…zkus se mrknout do sparu, mám ho odtud
Dekuji, tam jsem jeste nekoukala, mrknu
A kde tam???
@Drnda91 píše:
Dekuji, tam jsem jeste nekoukala, mrknuA kde tam???
mezi plnama a vlhčenýma ubrouskama, většinou mají červenou barvu, někdy smetanovou… ale nemusí tam být… bývají většinou u těch akcí
@Drnda91 píše:
No, ale vy vsichni asi myslite ten velky box co se pouziva doma, protoze v DM ten CESTOVNI proste neni, a ani tady u nas v Tescu jsem ho nevidela. Ja myslim CESTOVNI
Taky mívají cestovní, zeptej se prodavaček.
@Raduš.ka44 píše:
jjnašla jsem na google
@Raduš.ka44 píše:
A kde myslis?? Jestli v DM tak sem se ptala a koukala na me jak kdyz chci po ni buh vi co ![]()
třeba tady
http://www.drogerieelkup.cz/index.php?…
je to plastový box, ve kterém je těch 16 kusů ubrousků.
Ten cestovní boh malej jste kupovala v Tecu?? A kde ho tam prosim maji?? A cena je jaka?? Ja koukala u detskych ubrousku a nevidela jsem
Diky