Kde sehnat cestovní box na vlhčené ubrousky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Drnda91
20.6.12 15:21

Asi jo :D No, ale chtea jsem to :-) Take kdyz jsem dnes nevidela ten box v DM tak jsem vzala to mensi baleni asi po 30 ks ubrousku Babylove, meli tam jeste po 15 ks, ale to se mi zdalo malo :-)))

• Citovat
  • Upravit
8698
20.6.12 16:53

DM mají a hodne levne 30-50ks a stojí to tak od 50kč :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drnda91
20.6.12 17:01
@Hana89 píše:
DM mají a hodne levne 30-50ks a stojí to tak od 50kč :pankac: :pankac:

A myslite ty velke, nebo cestovni male?? Ja chci ten malej cestovni :-)) Ten sem v DM nevidela :(

• Citovat
  • Upravit
58
20.6.12 17:26

Male baleni ubrousku maji i v rossmannovi, pokud se tady pise ze v tom boxu to vysycha tak mi prijde lepsi koupit proste to mensi baleni, pak ale zalezi na tom co clovek nosi za kabelku, ja nosim celkem velke brasny i tak. protoze na ńe mam uchylku, takze ke mne by se to urcite vlezlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.6.12 17:30
@Drnda91 píše:
A myslite ty velke, nebo cestovni male?? Ja chci ten malej cestovni :-)) Ten sem v DM nevidela :(

Malej cestovní jsem videla i v DM detsky box a pak normal velky taky, A v tescu je taky maly detsky, :pankac: a tam to stojí kolem 140kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
20.6.12 17:36

Hele a vydrzi vam ty ubrousku fakt vlhke?
Mne se vzdycky stava, ze mi vyschnou, i kdyz je mam v tom boxiku v puvodnim obalu zabalene… Za me teda je lepci nejaka mala krabicka, vzduchotesna, treba jako na obed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drnda91
20.6.12 18:15

Tak ja nevim, V DM jsem je nevidela, prodavacka nevi co po ni chci a nekdo pise ze je tam nemaji a nekdo ze jo :-)) :) Tak jeste jedine mrknu v tescu :-) A tam to maji kde?? Normalne u detskyho u ubrousku??? :D

• Citovat
  • Upravit
1400
20.6.12 18:17

Bud u detskych ubrousku, ale ty budou asi uz s nejakymi ubrousky, nebo fakt vzit obyc plast krabicku u nadobi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drnda91
20.6.12 18:22

:D Uvidim co vymyslim a objevim v Tescu :D

• Citovat
  • Upravit
5352
20.6.12 19:27

Vysychá? To nechápu. Já žádný box nepoužívám, mám jen menší balení ubrousků v každé tašce a teď jsem vytáhla po zimní pouze věci na kolo, kde jsem měla i přebalování včetně plen, které nám již tedy opravdu nejsou a přebalovací načaté ubrousky byly stále vlhké (a to prosím minimálně od října načaté a jen zalepené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.6.12 13:39

Já mám od Bebejou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drnda91
21.6.12 23:19
@Petrakuc píše:
Já mám od Bebejou.

A to ste sehnala prosim kde od toho Bebejou? :D  Diky

• Citovat
  • Upravit
Drnda91
21.6.12 23:20

A jinak jsem dnes byla v Tescu a asi sem slepa, ale nikde jsem je nenasla, u vlhcenych ubrousku pro deti teda nebyly :-(

• Citovat
  • Upravit
75
22.6.12 09:52
@Drnda91 píše:
A to ste sehnala prosim kde od toho Bebejou? :D Diky

Myslím, že v Malvíku, tuto značku mají i v babyparku na Zličíně. A něco jsem objednávala přes internet. Ale už si nepamatuji kde, ale myslímže jsem dala do vyhledavače Bebejou a ukázalo se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.6.12 10:03
@Drnda91 píše:
A jinak jsem dnes byla v Tescu a asi sem slepa, ale nikde jsem je nenasla, u vlhcenych ubrousku pro deti teda nebyly :-(

Ja to v tescu kupovala a a je to tak 2 týdny, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí