Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hana89 píše:
DM mají a hodne levne 30-50ks a stojí to tak od 50kč![]()
A myslite ty velke, nebo cestovni male?? Ja chci ten malej cestovni
Ten sem v DM nevidela ![]()
Male baleni ubrousku maji i v rossmannovi, pokud se tady pise ze v tom boxu to vysycha tak mi prijde lepsi koupit proste to mensi baleni, pak ale zalezi na tom co clovek nosi za kabelku, ja nosim celkem velke brasny i tak. protoze na ńe mam uchylku, takze ke mne by se to urcite vlezlo ![]()
@Drnda91 píše:
A myslite ty velke, nebo cestovni male?? Ja chci ten malej cestovniTen sem v DM nevidela
Malej cestovní jsem videla i v DM detsky box a pak normal velky taky, A v tescu je taky maly detsky,
a tam to stojí kolem 140kč
Hele a vydrzi vam ty ubrousku fakt vlhke?
Mne se vzdycky stava, ze mi vyschnou, i kdyz je mam v tom boxiku v puvodnim obalu zabalene… Za me teda je lepci nejaka mala krabicka, vzduchotesna, treba jako na obed…
Tak ja nevim, V DM jsem je nevidela, prodavacka nevi co po ni chci a nekdo pise ze je tam nemaji a nekdo ze jo
Tak jeste jedine mrknu v tescu
A tam to maji kde?? Normalne u detskyho u ubrousku??? ![]()
Bud u detskych ubrousku, ale ty budou asi uz s nejakymi ubrousky, nebo fakt vzit obyc plast krabicku u nadobi ![]()
Vysychá? To nechápu. Já žádný box nepoužívám, mám jen menší balení ubrousků v každé tašce a teď jsem vytáhla po zimní pouze věci na kolo, kde jsem měla i přebalování včetně plen, které nám již tedy opravdu nejsou a přebalovací načaté ubrousky byly stále vlhké (a to prosím minimálně od října načaté a jen zalepené).
@Petrakuc píše:
Já mám od Bebejou.
A to ste sehnala prosim kde od toho Bebejou?
Diky
A jinak jsem dnes byla v Tescu a asi sem slepa, ale nikde jsem je nenasla, u vlhcenych ubrousku pro deti teda nebyly ![]()
@Drnda91 píše:
A to ste sehnala prosim kde od toho Bebejou?Diky
Myslím, že v Malvíku, tuto značku mají i v babyparku na Zličíně. A něco jsem objednávala přes internet. Ale už si nepamatuji kde, ale myslímže jsem dala do vyhledavače Bebejou a ukázalo se mi to.
@Drnda91 píše:
A jinak jsem dnes byla v Tescu a asi sem slepa, ale nikde jsem je nenasla, u vlhcenych ubrousku pro deti teda nebyly
Ja to v tescu kupovala a a je to tak 2 týdny, ![]()
Asi jo
No, ale chtea jsem to
Take kdyz jsem dnes nevidela ten box v DM tak jsem vzala to mensi baleni asi po 30 ks ubrousku Babylove, meli tam jeste po 15 ks, ale to se mi zdalo malo