Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nezná prosím Vás někdo měsíčkový pleťový krém Weleda - z dětské řady ? A jak se dá srovnat s měsíčkovým dětský krémem Weleda - ne ten na zadeček a opruzeniny, ale píše se na něm na tělo a obličej. Mám ho doma, ale je strašně mastný, ani se pořádně nedá rozetřít. Je dotazovaný pleťový krém méně mastný ? Děkuju moc za odpoveď ![]()
Máte zkušenost s Weleda Měsíčkový pleťový krém?
Přidejte zkušenost s Weleda Měsíčkový ...Me by zase zajimalo - nekdo tady doporucoval pouzit na mazani tvaricky v zime proti chladu a vetru mesick. krem od Weledy- je to ten kojenecky nebo detsky krem nebo detske pletove mleko?
Ahojky, my máme oba dva. Krémík na opruzeninky je super! Ten pleťový je taky mastnější, proto je vhodný na mazání tvářičky na ven do tohohle ošklivého počasí… Můžu oba jen doporučit ![]()
Martina
Ahoj, taky používáme Weledu.
Na obličej máme Calendula Kinder-Gesichtscreme (bohužel už nemám krabičku s českým názvem) - je trochu mastnější, ale zase se dobře rozmazává a krásně promastí tvářičky.
Na tělo používáme Calendula Babypflegemilch (dětské mléko) - to je super. Po koupeli máme na nožičkách takové červené skvrny a tohle nám vždycky pomůže.
Jinak do mrazu je Calendula Wind und Wetter balsam - neobsahuje vodu. Měla jsem ho, ale byl hrozně „vodnatý“, tak jsem začal používat NIVEU zimní krém - ten je úžasný, krásně voní a je takový hutný.
Pa Lenka
Ahoj,my do mrazu pouzivame mesickovy detsky krem weleda,faktor 4.Neobsahuje vodu,takze je to bez problemu.Roztira se taky celkem dobre.
Olisa
Ahoj,my do mrazu pouzivame mesickovy detsky krem weleda,faktor 4.Neobsahuje vodu,takze je to bez problemu.Roztira se taky celkem dobre.
Olisa
Zdravím. Používáte někdo na svá dítka pleťový krém Weleda měsíčkový? Syn má celkem bych řekla problematickou pleť. Někdy i krupičku nebo potničkyna tvářích..tak nevím jestli je vhodný. Díky