Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako singl holka co ještě nemá děti, nebo když jsou děti pryč? ![]()
@pikola píše:
Jako singl holka co ještě nemá děti, nebo když jsou děti pryč?
Singl holka co ještě nemá děti.😂
@Anonymní píše:
Singl holka co ještě nemá děti.😂
Kdyz jsem byla single a vlastne i kdyz jsem mela pritele, ale nebydleli jsme spolu, tak jsem litala vsude mozne
hlavne tedy za sportem, kdyz mohly kamaradky bylo to fajn, kdyz ne, tak jsem sla bez problemu sama
ale treba vecer na sklenicku do baru jsem chodila minimalne s jednou kamaradkou, to bych sama nesla
kdyz jsem vedela dopredu, ze se s pritelem cely vikend neuvidime, tak jsem jela klidne i sama ma cely vikend na wellnes, jednou dokonce i na prodlouzeny vikend do Londyna ![]()
Já si čtu a dost háčkuju a chodím na prochajdy se psem
a hodně se vzdělávám - chci se stám jógovým lektorem, takže se musím hodně učit ![]()
Po práci buď odpočívám u filmu, uklidim si byt, učím se na zkoušky do školy a chodím hlídat děti ![]()
Sla jsem nekam na pozdni snidani, courala mestem s nekym nebo sama, vecer drink. Vylety, letenky od pa-ne nekde po evrope a couracka mestem. Virivka, tury… proboha vsechno jen jsem nebyla doma a neresila prachy
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat co delate cely den když jste doma a ne v praci?
Třeba o vikendu co děláte cely dny?
jsem po detech..asi tedy ne holka … a flakam se ![]()
Jinak za svobodna bez dětí jsem většinou vyspávala opici z pátku ![]()
Co jsem delala.. pracovala, 3-4 tydne fitko, plavani, solarko, kosmetika, knihovna v lete kolo v zime bezky, welness, divadlo vystavy.. je toho bylo.. vlastne i akce s kamarady sem tam alkohol.
Mlada, bez deti
jsem chodila na brigady, do skoly a schazela se s pritelem a jezdila za nim na kole do jejich vesnice, kde mel druhou praci odpoledne (pronajal si se sousedem hospodu), tak jsem jezdila za nima odpoledne a po trech letech prisel jiny pritel. To uz byl budouci manzel. S nim jsem ruzne vyletovala nebo jsme travili cas v posteli, kdyz mel volno. Mysleno relax. Cetla si. Sledovala filmy. Chodila na diskoteky nebo venkovni zabavy.
Pak jsem nastoupila do prace, zacala se planovat svatba a deti. Litalo se kolem vyrizovani stavebnich planu a prisly nove, taky zajimave zalezitosti.
A ted si pri trech detech odjizdim do skoly. To je muj unik a jen moje.
Odpocivej a uzivej si.
Já si vždycky neco najdu. Mám ráda uklízení a zarovnavani. Nedávno se mi kamarádka smála že, jsem jak sheldon Cooper, protože rada skládám trička a zkoumám jak dobře se to vypralo.
no.. A mimo jiné taky kreslím, siju, chodím ven, běhám, čtu knížky a taky různá fóra.
vlastně si celkem vystacim. A kdyz nemám do čeho píchnout, vždycky mam v záloze dobrý film, nebo něco nevyzehleneho
![]()
Chce to mit kamarady a konicky. Kamarady lze najit v zajmovych skupinach, ja nevim, treba zacni pestovat bonsaje a dej se do nejakeho spolku, pak muzes obrazet vystavy… dosad si jakykoli zajem.
Sport, sex, filmy, pes, vareni, uklid, hudba, kamosky, obcas akce (zavody, trhy, majales, demonstrace…)
Ahoj holky chtěla bych se zeptat co delate cely den když jste doma a ne v praci?
Třeba o vikendu co děláte cely dny?