Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No presne to jsem myslela, ze si nepichala ty hormonalni injekce…ze to je takove jemnejsi pro organismus…
Luci, uz si se nam dlouho neozvala.Jak se citis? Doufam ze si, mamco, krasne uzivas vikend ![]()
Ja myslim, ze to nemusi nic znamenat,akorat bych si rano mozna zavolala do Heliosu,oni Ti poradi.Neboj,to bude dobry, pekne se opatruj ![]()
Jeste me napadlo zavolat primo pani koordinatorce-ale te jsi asi volala,ze? Kdyby jsi na ni chtela cislo, poslu Ti je
Ale Ty je usrcite mas…Drzim pesti… ![]()
Luciet2 píše:
Citim se normálka…akorát sem dneska začla špinit:( mám strachnevim co to je
Ja jsem po obou transferech taky spinila, neboj, to bude dobry. Nekdo pry spini treba cely prvni tri mesice
Luci, drž se, co to tady pročítám, špiní tu každá druhá a nic to neznamená.
Ahoj, já mám s Heliosem výborné zkušenosti - i s panem primářem - u všeho byl on akorát 1 UTZ dělal někdo jiný. Jeho věta při loučení „Nebojte bude lépe“ mě vždycky skvěle uklidnila.
Akorát při OPU, když už jsem byla na stole, přivázaná a nachystaná, tak přiběhla sestřička, že primář ještě nejde, ať počkají s uspáváním. Tak mě tam nechali 15 minut ležet samotnou.
Je super, že se může ve dne v noci volat.
Povedlo se hned 1. IVF v září. Bylo 20 vajíček, dělali jsme ICSI pro 12 (špatný spermiogram). ET jednoho 5. den, 2 jsou v mražáčku. Nešpinila jsem ani nekrvácela a už jsem ve 12.tt. Stálo to celkem 25 tisíc.
Dalunko, tak moc gratuluju!
A oni vás v Heliosu přivazují? ![]()
Přivázaná jsem teda ještě nikdy nebyla… ale co já vím, že, třeba až mě uspali, tak mě taky přivázali ![]()
Ale těch 15 minut muselo být krušných, mám OPU za sebou 3×, 3× hysterektomii, ale ten pocit na tom stole, s roztaženýma nohama, čekat na uspání, k nezaplacení ![]()
Ale taky jsem párkát poležela dýl, když mi anestezioložka nemohla najít žílu, až na čtvrtý pokus konečně ![]()
Dalunko,ahoj, další plus pro Helios-děkuji za inforamace… ![]()
A gratuluji k tehu ! ![]()
No, já už jsem rozhodnutá že di tam hned v pondělí zavolám a objednám se ![]()
Příspěvek upraven 13.11.11 v 09:20
Jinak k tomu privazovani, to je holky uplne normalni.Ja uz jsme byla na dvou gyn. zakrokach. Jednou mi delali na jedne soukrome klinice konizaci a pak jsem mela tu revizi:(to bylo ve spitale. V obou pripadech me privazali…Aspon budu mit jistotu, ze sebou pri narkoze nebudu mlatit a nepokopu doktora tak, jak se to obcas stava mymu chlapovi ![]()