Holky HELP a Váš názor naušnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1776
5.4.22 21:16

Mě zas přijde ženská bez naušnic divná…každý máme jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.4.22 21:20

@niki V mne taky… jsem ted jednu ztratila a z ostatnich me boli usi jak blazen, stejne to ale trpim, jinak si prijdu jak naha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.4.22 21:53
@Martina D. píše:
To přijde. :lol:

Až je budou chtít, tak si nechají dírky píchnout. Nebo taky třeba chtít nebudou nikdy. Jejich věc, ne moje. Co tam máš dál?

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.22 22:01

Mi to přijde úplně v pohodě. Moc to řešíš a hrotíš. Malé moc sluší. Moje dcery mají náušnice od porodnice. Nevím, jestli to platí stále. Ale v době jejich narození byla možnost, že jim dají náušnice při opouštění porodnice. Chtěla jsem, ať mají náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
5.4.22 22:23

Já mám teď v dospělosti taky náušnice na houby na stejném místě ale jedna se mi jakoby točí do strany.. Nechutnej zvyk..
Nechala bych si pichnout náušnice, ale až v dospělosti až je ucho dorostle a nemění tvar. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
6.4.22 07:02

@Venesí nebo ti to doktor pichnul blbe uz jako miminu. Nemuzem posoudit.

Kazdopadne fakt holky, komentujete neco, na co se vas nikdo neptal a o cem tohle tema vubec neni, tak to jsou naprosto zbytecny komentare a akorat spamujete. Kdyz se nekdo pta na nazor, jestli ma jeho dite nausnicky pichnuty OK, tak uz se asi davno rozhodnul, ze chce, aby to dite nausnice melo a tecka. Muzete psat ze jsme zly jak chcete, kazdej to vidi proste jinak. Ja to radsi necham pichnout miminku, ktery to do minuty uz nevedelo, nez tim pak trapit vetsi slecnu, ktera tam akorat pujde se strachem, ze to bude bolet a mnohdy to bude klidne rok odkladat, protoze se boji. :nevim:

Takze ano, my jsme strasne zly zensky, ale muj nazor to opravdu nezmeni. Ja mam zas svuj nazor na Vas pristup a necpu ho nikde furt. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12914
6.4.22 07:04

@Martina D. Hele rozumím a chápu, ale zas já znám holku, které ty díry v uších vadí, to nemůžeš předem vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12914
6.4.22 07:06
@niki V píše:
Mě zas přijde ženská bez naušnic divná…každý máme jiný názor.

To je trochu přehnané, ne, proč hned divná??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect