Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky pomoc, potrebuju názor.
Jo četla jsem tu několik takových dotazu….
Dneska nastřelené náušnice.
Mně to proste přijde vysoko, přítel říká ok, já jsem na mrtvici.
Jako má to souměrné, ale 🤦🏻♀️
Někdo psal, že to ousko ještě půjde dolu… opravdu?
Na prvni fotce to vypadá v pohodě, na druhé trochu výš. Já mám zase jednu dírku dole a druhou nahoře a taky s tím žiju
, aspoň ti má souměrně.
Ta druhá fotka, nevím, jestli druhé ucho, ale tam to každopádně je dost vysoko. V dospělosti to většinou nevadí, horší je to s dětskými náušnicemi, které se tam pak nemusí vejít…
To vůbec ničemu nevadí. Vyberete nausnicky které budou sedět a bude to hezké a v dospělosti už to bude úplně jedno.
@unuděná Jo. Dávala jsem právě fotky obou, já asi nebyla připravena, že mi tam bude brečet, protože ji drželi cizi. A nějak jsem to prostě čekala níž.
@Taconikdynespi fakt tě nenapadlo, že bude brečet? To dělala dětská nebo jste byli ve studiu? Před nastrelenim jsi to přece musela odsouhlasit?
Já preferuju dírky trochu výš, ale tohle je fakt vysoko, za mě to vypadá blbě.
Tohle dírkovaní dětí fakt nechápu. Jak kdyby si to pak nemohla nechat dát přesně kam chce… místo toho tohle. ![]()
@Taconikdynespi píše:
@unuděná Jo. Dávala jsem právě fotky obou, já asi nebyla připravena, že mi tam bude brečet, protože ji drželi cizi. A nějak jsem to prostě čekala níž.
Jojo, už to vidím. No, to jedno ucho mi přijde v normě, to druhé je horší. Ale ouško roste, ono se to bude trochu měnit s věkem. Mě by to asi vadilo, protože jsme podědili nádherné náušnice z bílého zlata, které bych takhle vysoko nenacvakla (maličký kroužek). Pokud nemáš ještě koupené náušnice, tak bych to asi nechala být a vybrala nějaké, které budou hezky sedět ![]()
Ano taky vidim jedno výš a jedno niž, tež to nemame souměrné uplně ale vybrala jsem větší ty první naušničky tak to nejde vidět ![]()
Vyndat, nechat zahojit a nechat nastrelit jinde. Je to dost vysoko a nedivim se, ze ti to vadi. ![]()
@debra.morgan to mě napadlo. Ale ne, ze mi ji doktor se sestrou svazou plenkou, aby se jim nehybala.
Asi jsem čekala, ze se zapojim.
A třeba, ze to nějak “výměří”
Ja měla přímo v pokynech napsáno, že mám výšku a umístění začít řešit až tak za 10 dní, protože jsou uši oteklé a může se ta poloha změnit.