Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Když sundám sedák na sporták i s potahem tak je vevnitř deska a do pračky to asi dát nemužu že?no ani to tam nevleze.Jak to tedy perete vy?
hod to do vany, vem rejžáček a šůruj.. já tak musím drhnout boudu
Ja bych to odnesla do cistirny.Pokud se to nevleze do pracky.
V zimě v pračce nevypratelné díly kočáru prostě nepereu, ani v ruce. Když už to musí být, tak holt kartáčkem. Ale v létě to hodím na zharadu, pod hadici, kýbl s práškem na praní … prostě myčka na kočáry … a nechám to uschnout. Holt musím dopředu počítat s tím, že kočár bude dva tři dny odstavený …
Taky peru až v létě ale kupovala jsem od paní kočárek a ta byla tak vášnivá kuřačka že to nejde vyvtrat ani v těch mrazech ![]()
Teufi píše:
Taky peru až v létě ale kupovala jsem od paní kočárek a ta byla tak vášnivá kuřačka že to nejde vyvtrat ani v těch mrazech
Zkus to dát na topení (myslím nevyprané). Na oblečení zasmrádlé od cigaretového kouře prý nejvíc pomáhá dát je na topení (nikoliv pověsit na balkon, jak to dělám třeba já). Za zkoušku nic nedáš a mě by taky zajímalo, jeslti to pomůže.
Teda nám ta deska (dokonce tam snad byly 3 - záda, pak část pod zadečkem a ještě nohy se polohovaly zvlášť) šla vyndat, ale ten zip byl dost dobře maskovaný… Upřímně jsem to zjistila, až jsem to namočila do vany „že do pračky to nevejde“ a přišel manžel a poradil… ![]()
Ahoj,tak to už jsem taky skoušela a nic
dala jsem to hold už do vany a tak tet už ten smrad snat bude fuč
toto nepochopím,já jsem taky kuřačka ale vživotě bych nehulila doma a ještě kde má malej věci.Taky když věc prodávám tak ji očistím.Baba jedna ![]()
Teufi píše:
Taky peru až v létě ale kupovala jsem od paní kočárek a ta byla tak vášnivá kuřačka že to nejde vyvtrat ani v těch mrazech
Tak to ai nezbyde než nechat namočený přes noc v aviváži a ráno osprchovat …
![]()
To nechápu - jak může být kočár takhle zahulenej? To měli byt nad hospodou a dole ve výčepu nechávali stát kočár, protože doma nebylo místo???
![]()
No byl to teda suchý zip a mně se to zdálo jen jako překrytý šev na té zadní části - na té největší tak 10 centimetrů odshora, jinak přesně v místě polohování. Ale to bys už našla, protože se díváš cíleně. Nevím, jestli to mají všechny kočárky.