Holky pomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
7.1.11 20:43

Holky pomoc

Když sundám sedák na sporták i s potahem tak je vevnitř deska a do pračky to asi dát nemužu že?no ani to tam nevleze.Jak to tedy perete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
7.1.11 20:44

hod to do vany, vem rejžáček a šůruj.. já tak musím drhnout boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.1.11 20:47

Ja bych to odnesla do cistirny.Pokud se to nevleze do pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.1.11 20:49

V zimě v pračce nevypratelné díly kočáru prostě nepereu, ani v ruce. Když už to musí být, tak holt kartáčkem. Ale v létě to hodím na zharadu, pod hadici, kýbl s práškem na praní … prostě myčka na kočáry … a nechám to uschnout. Holt musím dopředu počítat s tím, že kočár bude dva tři dny odstavený …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 20:57

Taky peru až v létě ale kupovala jsem od paní kočárek a ta byla tak vášnivá kuřačka že to nejde vyvtrat ani v těch mrazech :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.1.11 21:00

A ta výplň nejde vyndat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.1.11 21:04
Teufi píše:
Taky peru až v létě ale kupovala jsem od paní kočárek a ta byla tak vášnivá kuřačka že to nejde vyvtrat ani v těch mrazech :twisted:

Zkus to dát na topení (myslím nevyprané). Na oblečení zasmrádlé od cigaretového kouře prý nejvíc pomáhá dát je na topení (nikoliv pověsit na balkon, jak to dělám třeba já). Za zkoušku nic nedáš a mě by taky zajímalo, jeslti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.1.11 21:09

Teda nám ta deska (dokonce tam snad byly 3 - záda, pak část pod zadečkem a ještě nohy se polohovaly zvlášť) šla vyndat, ale ten zip byl dost dobře maskovaný… Upřímně jsem to zjistila, až jsem to namočila do vany „že do pračky to nevejde“ a přišel manžel a poradil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 21:10

Ahoj,tak to už jsem taky skoušela a nic :twisted: dala jsem to hold už do vany a tak tet už ten smrad snat bude fuč :-? toto nepochopím,já jsem taky kuřačka ale vživotě bych nehulila doma a ještě kde má malej věci.Taky když věc prodávám tak ji očistím.Baba jedna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 21:12

Hladala jsem jako blázen a nejde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.1.11 21:18
Teufi píše:
Taky peru až v létě ale kupovala jsem od paní kočárek a ta byla tak vášnivá kuřačka že to nejde vyvtrat ani v těch mrazech :twisted:

Tak to ai nezbyde než nechat namočený přes noc v aviváži a ráno osprchovat … :pocitac: :pocitac: :pocitac:

To nechápu - jak může být kočár takhle zahulenej? To měli byt nad hospodou a dole ve výčepu nechávali stát kočár, protože doma nebylo místo??? :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 21:27

Tak to si nějak

muselo byt :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 21:28

A kde

jsi ten zip nakonec našla??? :-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.1.11 22:32

No byl to teda suchý zip a mně se to zdálo jen jako překrytý šev na té zadní části - na té největší tak 10 centimetrů odshora, jinak přesně v místě polohování. Ale to bys už našla, protože se díváš cíleně. Nevím, jestli to mají všechny kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 22:39

já mám Jané

slalom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...