Ovulace a píchání v podbřišku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.8.10 19:21

Holky poradte prosim

Ahoj holky,potřebuju poradit.Podle ovulačních výpočtů,bych měla mít ovulaci od 30.7. do 3.8.,Ovšem dneska ráno jsem se probudila a píchá mě v levém vaječníku až je to nepříjemný. Co to znamená,proč mě píchá ve vaječníku po ovulci?nemáte stím někdo zkušenosti. děkuji za jakoukoli odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101532
3.8.10 19:25

A podle jakých ovulačních výpočtů? Já bych to píchání spíše viděla na to, že ovulka právě přichází, než že by už proběhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
3.8.10 19:27

jsem taky za…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.8.10 19:31

Mě tedy píchá v podbřišku až po ovu těsně:)- i podle posledního těhu. To proběhl sexík a pak až píchalo v bříšku. Každá ženská asi vnímá ovu jinak. Mě se to změnilo každým těhotenstvím i obdobím před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 19:39

A myslíte si že i když jsem měla poshlavní styk v neděli že kdyby ta ovulace byla teprve ted tak že je šance na oplodnění vajíčka

• Citovat
  • Upravit
2972
3.8.10 19:40
j.a.n.i1 píše:
A podle jakých ovulačních výpočtů? Já bych to píchání spíše viděla na to, že ovulka právě přichází, než že by už proběhla…

Já tedy nevím, ale samotná ovulka trvá chvililinku, takže asi máš na mysli plodné dny, né?

Jinak souhlas s Jani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
3.8.10 19:41
Anonymní píše:
A myslíte si že i když jsem měla poshlavní styk v neděli že kdyby ta ovulace byla teprve ted tak že je šance na oplodnění vajíčka

Tak to je velká pravděpodobnost… A je to dobře nebo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 19:41

No myslím plodné dny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.10 19:44

To je dobře :-)Ale aby to tak taky bylo :-(

• Citovat
  • Upravit
2972
3.8.10 20:11
Anonymní píše:
To je dobře :-)Ale aby to tak taky bylo :-(

Teď už musíš jen čekat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cilkaaa
10.8.10 14:00

A co to přesně je to píchání? poslední fáze růstu, nebo že už prasklo, nebo že putuje vejcovodem? Nevíte? Nebo je to individuální? :?:

• Citovat
  • Upravit
20
17.3.18 20:11

Píchání v pravém podbřišku, nahnědlý výtok

Ahoj holky, mám podobný dotaz.

Nevím přesně, kdy mám ovulaci, ani menstruaci, každý měsíc je to jinak. Antikoncepci neberu devátým měsícem. S přítelem se sice o mimi nesnažíme (ikdyz já bych chtěla) ale stačí kapka a je z tebe taťka… No zkrátka nejdřív bych měla dostat měsíčky za šest dní, ale dnes mi přišlo, jak kdybych spinila. Před dvěma dny jsem měla píchání v pravém podbřišku, trvalo to celý den až do večera, odpoledne jsem na kalhotkách našla kousek bílého želatinového čehosi…
Myslíte, že bych mohla být těhotná a nebo se jedná o nějaký zánět? Na gynekologii jdu až za 4 dny a zajímal by mě váš názor. Předem děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí