Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A podle jakých ovulačních výpočtů? Já bych to píchání spíše viděla na to, že ovulka právě přichází, než že by už proběhla…
Mě tedy píchá v podbřišku až po ovu těsně:)- i podle posledního těhu. To proběhl sexík a pak až píchalo v bříšku. Každá ženská asi vnímá ovu jinak. Mě se to změnilo každým těhotenstvím i obdobím před.
A myslíte si že i když jsem měla poshlavní styk v neděli že kdyby ta ovulace byla teprve ted tak že je šance na oplodnění vajíčka
j.a.n.i1 píše:
A podle jakých ovulačních výpočtů? Já bych to píchání spíše viděla na to, že ovulka právě přichází, než že by už proběhla…
Já tedy nevím, ale samotná ovulka trvá chvililinku, takže asi máš na mysli plodné dny, né?
Jinak souhlas s Jani ![]()
Anonymní píše:
A myslíte si že i když jsem měla poshlavní styk v neděli že kdyby ta ovulace byla teprve ted tak že je šance na oplodnění vajíčka
Tak to je velká pravděpodobnost… A je to dobře nebo špatně?
Anonymní píše:
To je dobřeAle aby to tak taky bylo
Teď už musíš jen čekat… ![]()
A co to přesně je to píchání? poslední fáze růstu, nebo že už prasklo, nebo že putuje vejcovodem? Nevíte? Nebo je to individuální? ![]()
Ahoj holky, mám podobný dotaz.
Nevím přesně, kdy mám ovulaci, ani menstruaci, každý měsíc je to jinak. Antikoncepci neberu devátým měsícem. S přítelem se sice o mimi nesnažíme (ikdyz já bych chtěla) ale stačí kapka a je z tebe taťka… No zkrátka nejdřív bych měla dostat měsíčky za šest dní, ale dnes mi přišlo, jak kdybych spinila. Před dvěma dny jsem měla píchání v pravém podbřišku, trvalo to celý den až do večera, odpoledne jsem na kalhotkách našla kousek bílého želatinového čehosi…
Myslíte, že bych mohla být těhotná a nebo se jedná o nějaký zánět? Na gynekologii jdu až za 4 dny a zajímal by mě váš názor. Předem děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj holky,potřebuju poradit.Podle ovulačních výpočtů,bych měla mít ovulaci od 30.7. do 3.8.,Ovšem dneska ráno jsem se probudila a píchá mě v levém vaječníku až je to nepříjemný. Co to znamená,proč mě píchá ve vaječníku po ovulci?nemáte stím někdo zkušenosti. děkuji za jakoukoli odpověď.