Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Ahoj holky,potřebuju poradit.Podle ovulačních výpočtů,bych měla mít ovulaci od 30.7. do 3.8.,Ovšem dneska ráno jsem se probudila a píchá mě v levém vaječníku až je to nepříjemný. Co to znamená,proč mě píchá ve vaječníku po ovulci?nemáte stím někdo zkušenosti. děkuji za jakoukoli odpověď.
ahoooj anonymka
a jak víš, že ta ovulace proběhla? jinak to píchání je příznakem ovulace a když je to levá strana - je to levý vaječník, co ovuloval ![]()
Podle výpočtu už měla být ovulace 30 až 3.8, a když jsem měla pohlavní styk v neděli je možné aby došlo k oplodnění vajíčka?
Anonymní píše:
Podle výpočtu už měla být ovulace 30 až 3.8, a když jsem měla pohlavní styk v neděli je možné aby došlo k oplodnění vajíčka?
no to opravdu netuším
ale klidně se to stát mohlo nebo může ![]()
ale ještě bych to pojistila ![]()
Anonymní píše:
To půjde těžko, druhá polovička je celý týden pryč
jo aha… ale nesmutni a neházej flintu do žita! vždyť to mohlo klapnout a zbytečně se budeš stresovat dopředu a to není dobré ani pro tebe a ani pro fazolku, jestli tam je a jestli se bude zahnizďovat ![]()
Záleží podle jakých výpočtů jsi měla termín ovulace na 30.7.-3.8.??? Pokud by jsi měřila BT, tak je ovulace přesně na den- těsně před ovu může mírně poklesnout a pak stoupne. Jestli to vyšlo podle nějakýhop kalendáře, kde je psáno „plodné období“, tak to vůbec nemusí být pravda- ovulace se může uspíšit případně opozdit až o několik dnů- není vždy a přesně 14 den-což většina „kalkulaček“ počítá. O tom by ti mohli napsat holky, co otěhotněli těsně před MS(která jim pak nepřišla, ale jinak by byla zpožděná), protože se spoléhali, že mají po plodných dnech- „a opožděná ovulka se jim za 9 měsíců narodila“
Ale i kdyby byla ovulace u tebe až dnes, otehotnět můžeš i z neděle- spermijky jsou schpné přežít až 4dny-píšou…jinak tulení se doporučuje ob den v plodných dnech-tj až 4dny před očekávanou ovu a až 2dny po ní…
Mívám dost silné ovulace a můžu ti říct, že někdy je to píchání dost nepříjmený
Já spíš mám strach, že ovuluji zrovna ted nebo teprve budu a že je to bez snažení
takže marný
ahoj tak me taky picha a boli pri ovulaci vlevo,no a kdyz jsem podle ovulacnich testu mela ovulku tak me pichalo vlevo fest...... no tak jsem na to s manzou skocily .miminko se povedlo a ja byla stastna ale ted kdyz uz jsem 13tt tak podle velikosti jsem otehotnela 24,5 a bolet vlevo a to dosti silne me zacalo az 3dny pote,a byla jsem tehu,vlevo me bolelei pri prvnim tehu ale to se bihuzel nevydarilo........ted jsem stastna ikdyz jsem porad trocha plasan kdyz me tu a tam nekde pichne ![]()
Ahojky dnes mi zacal pichat levy vajecnik, ale krvacim uz 12 den. Byla jsem v lednu na kyretazi a teprve pred 12ti dny mi prisla prvni porevizni ms.
Jdou ze me takovy ty jakoby hleny co mam pri ovulce, ale ovulku mit prece nemuzu ne?
Zdravim zeny mam takovy problem. O silvestra jsem vysadila antikoncepci kterou jsem brala 4 mesice. Asi 10 dni pred silvestrem sem mela menstruaci normalne s neaktivnima praskama. Pak jsem chvili brala a o silvestra sem je vysadila. 5.1. Jsem zas asi 3 dny krvacela tmave hnedou krev slabe. Ale dva dny uz me poboliva levy vajecnik, na dnesek i pri pohybu v noci a dnes i pri chuzi obcas tupe pichne. Ovu test jsem si delala vcera a byla tam jedna carka takze ovulace to byt nemuze, dnes rano teho test a take jedna carka. Nemate nekdo s timhle zkusenosti? Zitra si skocim na gyndu ale tak nejak bych rada vedela predem co by to mohlo byt. Dekuji za odpovedi
a omlouvam se zda je to napsne zmatene. Prosim o zachovani anonymity chodi sem kamaradky ![]()
Vzhledem k nepravidelnemu brani a naslednemu vysazeni si myslim, ze to souvisi s ovulaci… po vysazeni HA jsem vzdy mela silene ovulacni bolesti bricha a cipku, ze jsem sotva chodila a sedala si jak po porodu… obcas to bylo horsi, obcas lepsi
doktorka te zkontroluje, to je dobre ![]()
@soney myslis ze to muze byt ovulace kdyz mi vcera ovulacni test vysel negativni? Nebo ta bolest je pred ovulaci a mam si treba udelat dalsi ovulacni test
Ahoj holky,potřebuju poradit.Podle ovulačních výpočtů,bych měla mít ovulaci od 30.7. do 3.8.,Ovšem dneska ráno jsem se probudila a píchá mě v levém vaječníku až je to nepříjemný. Co to znamená,proč mě píchá ve vaječníku po ovulci?nemáte stím někdo zkušenosti. děkuji za jakoukoli odpověď.