Pichlavá bolest v levém vaječníku

Anonymní
3.8.10 08:51

Pichlavá bolest

Ahoj holky,potřebuju poradit.Podle ovulačních výpočtů,bych měla mít ovulaci od 30.7. do 3.8.,Ovšem dneska ráno jsem se probudila a píchá mě v levém vaječníku až je to nepříjemný. Co to znamená,proč mě píchá ve vaječníku po ovulci?nemáte stím někdo zkušenosti. děkuji za jakoukoli odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6219
3.8.10 10:01
Anonymní píše:
Ahoj holky,potřebuju poradit.Podle ovulačních výpočtů,bych měla mít ovulaci od 30.7. do 3.8.,Ovšem dneska ráno jsem se probudila a píchá mě v levém vaječníku až je to nepříjemný. Co to znamená,proč mě píchá ve vaječníku po ovulci?nemáte stím někdo zkušenosti. děkuji za jakoukoli odpověď.

ahoooj anonymka
a jak víš, že ta ovulace proběhla? jinak to píchání je příznakem ovulace a když je to levá strana - je to levý vaječník, co ovuloval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 10:04

Podle výpočtu už měla být ovulace 30 až 3.8, a když jsem měla pohlavní styk v neděli je možné aby došlo k oplodnění vajíčka?

• Citovat
  • Upravit
6219
3.8.10 10:20
Anonymní píše:
Podle výpočtu už měla být ovulace 30 až 3.8, a když jsem měla pohlavní styk v neděli je možné aby došlo k oplodnění vajíčka?

no to opravdu netuším :lol: ale klidně se to stát mohlo nebo může :wink:
ale ještě bych to pojistila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 10:27

To půjde těžko, druhá polovička je celý týden pryč :-(

• Citovat
  • Upravit
6219
3.8.10 11:01
Anonymní píše:
To půjde těžko, druhá polovička je celý týden pryč :-(

jo aha… ale nesmutni a neházej flintu do žita! vždyť to mohlo klapnout a zbytečně se budeš stresovat dopředu a to není dobré ani pro tebe a ani pro fazolku, jestli tam je a jestli se bude zahnizďovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 11:08

Pro zakladatelku

Záleží podle jakých výpočtů jsi měla termín ovulace na 30.7.-3.8.??? Pokud by jsi měřila BT, tak je ovulace přesně na den- těsně před ovu může mírně poklesnout a pak stoupne. Jestli to vyšlo podle nějakýhop kalendáře, kde je psáno „plodné období“, tak to vůbec nemusí být pravda- ovulace se může uspíšit případně opozdit až o několik dnů- není vždy a přesně 14 den-což většina „kalkulaček“ počítá. O tom by ti mohli napsat holky, co otěhotněli těsně před MS(která jim pak nepřišla, ale jinak by byla zpožděná), protože se spoléhali, že mají po plodných dnech- „a opožděná ovulka se jim za 9 měsíců narodila“ :potlesk: Ale i kdyby byla ovulace u tebe až dnes, otehotnět můžeš i z neděle- spermijky jsou schpné přežít až 4dny-píšou…jinak tulení se doporučuje ob den v plodných dnech-tj až 4dny před očekávanou ovu a až 2dny po ní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.10 11:18

tak uvidíme, snad tu nějaká naděje je

• Citovat
  • Upravit
9306
3.8.10 11:21

Mívám dost silné ovulace a můžu ti říct, že někdy je to píchání dost nepříjmený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.10 11:24

Já spíš mám strach, že ovuluji zrovna ted nebo teprve budu a že je to bez snažení :-( takže marný

• Citovat
  • Upravit
3138
3.8.10 11:33

ahoj tak me taky picha a boli pri ovulaci vlevo,no a kdyz jsem podle ovulacnich testu mela ovulku tak me pichalo vlevo fest...... no tak jsem na to s manzou skocily .miminko se povedlo a ja byla stastna ale ted kdyz uz jsem 13tt tak podle velikosti jsem otehotnela 24,5 a bolet vlevo a to dosti silne me zacalo az 3dny pote,a byla jsem tehu,vlevo me bolelei pri prvnim tehu ale to se bihuzel nevydarilo........ted jsem stastna ikdyz jsem porad trocha plasan kdyz me tu a tam nekde pichne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.5.13 22:01

Ahojky dnes mi zacal pichat levy vajecnik, ale krvacim uz 12 den. Byla jsem v lednu na kyretazi a teprve pred 12ti dny mi prisla prvni porevizni ms.
Jdou ze me takovy ty jakoby hleny co mam pri ovulce, ale ovulku mit prece nemuzu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 11:17

Bolest v levem vajecniku

Zdravim zeny mam takovy problem. O silvestra jsem vysadila antikoncepci kterou jsem brala 4 mesice. Asi 10 dni pred silvestrem sem mela menstruaci normalne s neaktivnima praskama. Pak jsem chvili brala a o silvestra sem je vysadila. 5.1. Jsem zas asi 3 dny krvacela tmave hnedou krev slabe. Ale dva dny uz me poboliva levy vajecnik, na dnesek i pri pohybu v noci a dnes i pri chuzi obcas tupe pichne. Ovu test jsem si delala vcera a byla tam jedna carka takze ovulace to byt nemuze, dnes rano teho test a take jedna carka. Nemate nekdo s timhle zkusenosti? Zitra si skocim na gyndu ale tak nejak bych rada vedela predem co by to mohlo byt. Dekuji za odpovedi :-) a omlouvam se zda je to napsne zmatene. Prosim o zachovani anonymity chodi sem kamaradky :oops:

• Citovat
  • Upravit
754
13.1.16 11:24

Vzhledem k nepravidelnemu brani a naslednemu vysazeni si myslim, ze to souvisi s ovulaci… po vysazeni HA jsem vzdy mela silene ovulacni bolesti bricha a cipku, ze jsem sotva chodila a sedala si jak po porodu… obcas to bylo horsi, obcas lepsi :nevim: doktorka te zkontroluje, to je dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 11:27

@soney myslis ze to muze byt ovulace kdyz mi vcera ovulacni test vysel negativni? Nebo ta bolest je pred ovulaci a mam si treba udelat dalsi ovulacni test

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí