Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Jsem mezi Vámi nová,ale jelikož stránky navštěvuji celkem často,tak přidám i svůj dotázek a budu netrpělivě čekat na rady a porady.O mimčo se snažíme čtvrtý měsíc a tak jsem se rozhodla měřit BT.Problém je,ale v tom,že pracuji ve směnném provozu(dvanáctky D-N).Nemáte někdo zkušenosti,kdy měřit a zda vůbec je výsledek k něčemu dobrý?Děkuji za odpovědi
ahoj tak to jsi můj případ, měřila jsem vždy když jsem vztávala, ty hodnoty lítají to je jasný, jde spíš o to aby v první půlce cyklu lítali nízko a v druhé byli vyšší než v první, přesně den ovulace asi nevysleduješ, ale já jsem vysledovala, že neovuluji vůbec, teploty byli pořád stejný, takže jsem s tím šla k dr. a řekla mu, že je to ale měřený pokaždý v jiný čas, že dělám na směny a on, že to nevadí, že je tam jasně vidět, že jsem anovulační, takže léčba,......viz metřík. Zkusit to můžeš, já už teď teda neměřím, snažíme se jak máme náladu a dál pomůžou doktoři
ahoj pmysacek, odporucam pozriet tieto stranky je tam o merani bt uplne vsetko a su vyborne spracovane:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
inac tu mame aj celu temu, vola sa meranie BT, chodi nas tam okolo 40, tak kludne prid ak budes potrebovat s niecim poradit:
Hm,říkala jsem si,že teď mi jde hlavně o to zjistit zda vůbec!Před prvním Prckem (4roky) jsem nebrala HA a otěhotněla jsem hned první měsíc,teď to nějak nejde(prášky jsem brala jen rok),i když je jasné,že je brzy na zbytečné nervování.ovulaci jsem vždycky cítila,ale teď si nejsem jistá.nakoupila jsem i ovulačnítesty,tak uvidím,ale chtěla bych to kombinovat s BT,jelikož testy nejsou stoprocentní.
Ahoj Soldi,děkuji za odkaz,určitě se tam mrknu
Každá rada je dobrá a je fajn si popovídat s někým,kdo řeší to samé ![]()
pmysacek, precitaj si tie stranky a ak budes mat nejake otazky tak prid k nam do temy, vyzname sa takmer vo vsetkom ![]()
aj v ovulacnych testoch ![]()