Už to asi vzdám

18
27.7.10 11:43

Už to asi vzdám

Už to bude skoro rok co se snažíme o miminko a stále nic. Pokaždé když se mi zpozdí MS letím pro TT a pak smutně koukám na /. Poslední dobou se milujeme skoro každý den, už to vypadalo že jsem těhotná, dnes jsem si udělala TT a samozdřejmě /. Je mi z toho hrozně smutno, jsem doma sama, přítel od rána do večera v práci, a teď ještě to povýšení, to bude ještě míň doma.
Maminky snažilky jak jste to překonaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
27.7.10 11:45

Hlavu vzhůru,taky nám to nešlo :zed: Vím co to je.Bereš nějaké léky na povzbuzení cyklu,ovulace?Nám se zadařilo až po Clostíku a to hned první cyklus.

Znám ty výlety do lékárny-připadala jsem si fakt blbě,že co měsí chci TT :oops:

Pak jsem řekla,že na to kašlu,zobala jsem hormony a snažila se zaměřit svou pozornost jinam než na těhotenství.Držím palečky :palec:

Příspěvek upraven 27.07.10 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
27.7.10 11:46
PeťaNe píše:
Už to bude skoro rok co se snažíme o miminko a stále nic. Pokaždé když se mi zpozdí MS letím pro TT a pak smutně koukám na /. Poslední dobou se milujeme skoro každý den, už to vypadalo že jsem těhotná, dnes jsem si udělala TT a samozdřejmě /. Je mi z toho hrozně smutno, jsem doma sama, přítel od rána do večera v práci, a teď ještě to povýšení, to bude ještě míň doma.

Nevzdávej to určitě se to povede :wink: moc držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.7.10 11:47
mamule píše:
PeťaNe píše:
Nevzdávej to určitě se to povede :wink: moc držím palečky :kytka:

Ahojky Mamule :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.7.10 11:48

Co lekari, byla jsi u sveho gyndr? Mas ovulaci?

Zasla bych nejdriv k dr, pokud by rekl, ze jeste mas cekat, tak do Centra asistovane reprodukce nemusis mit zadne doporuceni, zkratka si nejake vyber, ktere ma smlouvu s tvou pojistovnou a doluv si prvni konzultaci. Stejne je cekacka nekde az 3m, nez se jim tam jdes vubec predstavit, tak at to neodkladas. Treba mezitim otehotnis prirozene. A kdyz ne, tak uz se bude neco dit a pomuzou ti tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
27.7.10 11:53

Rok není tak dlouhá doba, znám pár co se snaží už 8 let a nic. Taky znám jeden co se snažil 2 roky, potom měly zamlklé těhu - nervy na pochodu, další 1rok se snažily a zadařilo se.
Být tebou spíš bych si zkusila promluvit s gyndr jaké jsou možnosti k otěhotnění, kde je problém a co proto dělat. Vím, že je jednoduché to napsat a hůř dělat, ale nejdůležitější je i tvoje psychická pohoda. Vím jaké to je sedět celý den doma bez chlapa, takže bych zkusila nějaký koníček, který by tě od těch myšlenek odpoutal, co ty na to? Co tak třeba malování na plátno, na sklo, na kameny? V létě na brusle, kolo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
27.7.10 11:56

Já bych za dobu svého snažení uživila jednoho výrobce TT :mrgreen: Hlavně to nevzdávej, vyraž si k dr., prober s ním všechno, nějak ti pomůže. Mě udělal po roce hormonální profil, vyšel špatně, tak jsem dostala utrogestan, za 2 měsíce se zadařilo, to nedopadlo, pak jsem brala ještě clostík a to se zadařilo za 2 měsíce jeho braní. :palec: Hlavně si říkej, že naděje umírá poslední :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144

nevzdavej to ja jsem na tom stejne uz to bude rok a nic,ale bojuju. zajdi do lekarny a kup si kontryhelovy caj(podporuje delozni sliznici aby se melo vajicko kde uchytit) a priteli kup macu(podporuje tvorbu a pohyblivost spermii) vyzkousene to nemam ted zaciname ale hrozne moc lidi to chvali. no a jinac zajdi ke sve gynekolozce a popros ji o pomoc ja mam ted clostilbegyt a duphaston. urcite ti dr.neco da,jen se neboj ji vysvetlit svuj problem. drzim palecky at jsou brzy //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Ahojte holky, já teda s tím problém jsem neměla, tak nemůžu radit, ani nevím, jak se cítíte, ale zaráží mně je věc. Každý kdos e snaží o miminko píše - děláme to skoro pořád, každý den, ale pokud já vím, co mi řekl můj doktor na začátku.. že právě nemáme moc dělat sex a nechat si to až na ovuleční období - což nevím kdy je přesně ale nkěd kolem 12 až 15 den , ale nevím, mně to tak řekl, že je to největší šance otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.7.10 12:08

Ahoj, držím palce a věř, že se povede. ZAčni se věnovat napříkld nějakému sportu, zálibě, koníčku, upnout se třeba na pomoc druhým. Prostě co nejvíc času někde jinde, kde nebudeš mít čas přemýšlet. Mě to pomohlo. První syn- snažení dva roky- a to jsem mladá, žádné zdr komplikace( jen jsem na to moc myslela). Začli jsme plánovat svatbu a dr že mi dá Clostík. Tak jsem nadšeně čekala poprvé na MS, ať můžu začít brát nooo a těsně před svatbou jsem zjistila těhu bez Clostíku:). A druhé dítko 7měs a to samé. povedlo se, až když jsme plánovali rekonstrukci:D. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.7.10 12:08

tak nevím, ale my se snažíme už celkem dlouho a neřekla by jsem že to děláme každý den, spíš tak 2 krát týdně, poslední dobou už nás to ani nebaví, jinak člověk asi postupem snažení otupí, ale když otěhotní nějaká kamarádka mám nervy na dranc, že ona jo a já ne, každopádně po roce snažení je brzo aby jsi to vzdávala :palec: ten clostilbegyt zkus, mě nepomohl, naopak, ale prý jsem vyjímka :roll: tak třeba ti zabere :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
27.7.10 12:13

Vere ahojky :wink: :dance: jak se vede ??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.7.10 12:21

Tak abych nekecala… moje známá mi říkala, že taky se snažila a ná gynekolog ji řekl, přijdte na kontrolu za týden to by měla být ovulace… ona přišla a říká ji ano, máte ovulační období a teď prostě tyto dva dny klidně i někkolikrát a otěhotněla i já, podle jeho rad, ale říkám, možná náhoda, možná štěstí…Radil nám, že nemáme nic- tak skoro nic, a pak opravdu ty ovulační dny třeba i dvakrát denně,ale moje jedna z rodiny se snaží 10let a nic :cry: , takže na to nespoléhám, ale možná to pomůže víc soustředit spermoníky na ty plodné dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.7.10 12:25

Mamul dobrý,co ty tady a ne na miminku 8-o Kubíky roste jako z vody

Kváčku-teď vyšla nějaká nová studie-přesně nevím,že by to na to nemělo mít vliv.Takže se může klidně denně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.7.10 12:27

Ja bych rekla, ze ma Kvacek pravdu, kdyz se snazite kazdy den, tak nemusi stihat dozravat spermie. A teda pokud nejste nejak extra vykonny, tak to musi byt po rocu uz trochu vopruz, ne? :lol: Rekla bych 2×-3× tydne, pohlidat si ovulaci, aby to bylo tak nejak pred ni a pri ni. Ale resila byh stejne s lekarem, muze to byt nejaka blbost, ktera se vyresi za chvilku a zbytecne tu budes nahanet plodne dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí