Jsem těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2451
21.7.10 15:53

Jsem těhotná??? poraďte prosím

Ahoj holky, potřebuju akutně poradit. minulý měsíc jsem ještě brala antikoncepci, ale tak různě, asi 3 x jsem zapoměla tabletku. Dobrala jsem platíčko, dostala MS. Ta mi skončila 14.7. . 15.7. jsme s manžou začli dělat miminko )) následující den jsem měla takovej červenej výtok, jako krev, nebo zbytek MS, nevím jak to popsat. Koupila jsem si test (MAMATEST 10) ačkoliv jsem si říkala, že blázním že je brzo, nicméně se mi na něm objevila jedna čárka plná, a druhá narůžovělá ale o hodně slabší, jakoby průhledná…co si o tom myslíte?je to možné???? Myslíte že můžu být těho, i když po MS jsem neměla „plodné dny?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3412
21.7.10 16:10

jeden den po sexu, abys zjistila těhu? Nějaká blbost ne?
Jestli si těhu, tak z vynechání prášků ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 16:12
Miarei píše:
jeden den po sexu, abys zjistila těhu? Nějaká blbost ne?
Jestli si těhu, tak z vynechání prášků ;-)

ne, sex byl 15.7. a já to zjistila včera ráno. z toho testu. no právěže jsem si říkala, že kdyby to bylo z vynechání prášků, tak bych asi nedostala menstruaci?a zase aby se to tak rychle objevilo na testu mě taky mate… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.7.10 16:18

To se mi zdá všechno nějak brzy. Samozřejmě po vynechání HA jsi otěhotnět mohla, není to časté, ale stavá se to. I tu menstruaci bys teoreticky dostat mohla.

Jediné, co mě napadá, a co by mělo být průkazné a jasné, aby sis udělala ještě jeden test - asi zítra ráno. Ten dnešní mohl být špatný - ta průhledná čárka podle mně není zcela průkazná. Já měla na testech čáry jak od malíře :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.7.10 16:22

tím že jsi zapomněla na několik tabletek tak snižuješ účinek, ale píšeš žes měla MS a silnou? jako normálně? některé ženské jsou těhotné a přesto špiní..
jinak se mi to zdá brzy! miminko se musí v děloze uhnízdit a pak teprve začne v těle kolovat HCG hormon, který dokáže určit těhu. a to dřív jak za 12 dní není! a to po 12 dnech bys měla tu čárenku opravdu vidět trošku.. až tak 14 den je vidět ta druhá silně..
a pak jsem slyšela že růžová druhá čárka je blbost, to jsou špatné testy.. může být druhá třeba světlejší ale nevím! zkus jiný test či za nějakou dobu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 16:26

no už jsem si dělala 2 testy, jeden předevčírem kde čárka byla hodně průhledná, a jeden dnes, kde čárka byla sice průhledná ale více barevná…asi mi nezbyde než počkat 3 týdny na MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 16:27
Macík74 píše:
tím že jsi zapomněla na několik tabletek tak snižuješ účinek, ale píšeš žes měla MS a silnou? jako normálně? některé ženské jsou těhotné a přesto špiní..
jinak se mi to zdá brzy! miminko se musí v děloze uhnízdit a pak teprve začne v těle kolovat HCG hormon, který dokáže určit těhu. a to dřív jak za 12 dní není! a to po 12 dnech bys měla tu čárenku opravdu vidět trošku.. až tak 14 den je vidět ta druhá silně..
a pak jsem slyšela že růžová druhá čárka je blbost, to jsou špatné testy.. může být druhá třeba světlejší ale nevím! zkus jiný test či za nějakou dobu! :palec:

no právě se mi to zdá taky nějaký divný…MS jsem měla stejnou jako vždy, tak jsem z toho nějak mimo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
21.7.10 16:32

Já už četla hodně stížností právě na ty nové Mamatesty 10, že dělají „kanálek“- zbarví se místo, kde je vloženo barvivo- ale čárka pak není do růžova, spíš taková šedo-fialová a tenounká…
Takže já bych řekla, že je to spíš tenhle případ…Pokud bys 14.-15.7. otěhotněla, tak cca 19. by se miminko uhnízďovalo, pozitivní testy bys mohla mít slabounce pozitivní cca od 25.7.- ale i to by se mi zdálo hooodně brzy…
No a pokud bys otěhotněla už minulý cyklus a přesto měla MS, tak už by teď byly vidět pořádné čárky…
Držím palce, ať se tam nakonec ta druhá čárka objeví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
21.7.10 16:34

Nulu, nemůžeš sem hodit fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 16:34
Jodi píše:
Nulu, nemůžeš sem hodit fotku?

můžu, ale nevím jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 16:41

tak vzhledem k tomu, ze nevim jak vypnu blesk, tak to asi ani poradne nevyfotim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 16:45

ta druhá čárka je stejně silná jako ta kontrolní, je narůžovělá akorát o hodně slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.7.10 16:49

nulu, no, a pocas ms ste nemali sex?
ak si tehotna, tak sa to muselo stat pocas ms, alebo este predtym, ked si povynechavala tie tbl. ak bude ciarka zas zajtra o kusek silnejsia, tak gratulujem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
21.7.10 16:53

Myslím, že pokud sis dělala 2 testy a na obou jsou 2 čárky, průhledné, neprůhledné, jsi podle mě těhu. Každý máme sice nějaké malé množství HCG i když těhotné nejsme, ale to by se na testu ukázat nemělo. Zkus třetí a bude vymalováno :palec: a fič na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
21.7.10 16:58

Ahoj, pokud jsi otehotnela, tak nekdy v dobe vynechani prasku a je mozny,ze jsi tehotna, i kdyz jsi MS mela, potvrdit ti to mohou z krve,tak si skoc na gyndu nebo jako samoplatce primo do laborky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí