Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
21.7.10 17:00

No já teď ještě počkám týden, dva, pak udělám ten test znova, a když bude pozitivní opět, zblázním se radostí!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
21.7.10 17:13

Jestli jsi těhu, nemáš důvod čekat, radovat se můžeš hned. Ať pak naopak nejsi zklamaná. Já bych čekat nevydržela :-), do třetice test a šup na krev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
21.7.10 17:16

Těhu být podle mě můžeš.Já první měsíc měla menstruaci ještě úplně normální.A druhá čárka na testu byla hodně slabá a těhu jsem byla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.7.10 18:02

no tak já teď nevím…čekat nečekat…tak udělám test koncem týdne a uvidí se buď čárka bude nebo ne…spíš mi jde o to nebýt zklamaná až mi doktor vezme krev a pak řekne že tam nic není…takhle se udržuju v dobré naději :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.7.10 18:26

no jsem na tebe zvědavá já si koupila taky mamatesty 10 a holky tu psali že to nejsou stejně spolehlivý jako bývali mamatesty že hodněkrát jsou falešně pozitivní :(.

Držím palce jak dopadneš já bych koupila jiný druh testu.

• Citovat
  • Upravit
2451
21.7.10 18:45
Marry11 píše:
no jsem na tebe zvědavá já si koupila taky mamatesty 10 a holky tu psali že to nejsou stejně spolehlivý jako bývali mamatesty že hodněkrát jsou falešně pozitivní :(.Držím palce jak dopadneš já bych koupila jiný druh testu.

nebudu to hrotit, čekám na menstruaci a pojistím se doma dalším tulením :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.7.10 18:51

koukám že máš asi zrovna už skoro ovulaci :lol: se máš já ji mám asi od pondělí musím vydržet :mrgreen: držím palce ale třeba si už těhulka :lol: Jinak jsem zklamaná z těma mamtestma já koupila 2 balení :cert: ale koupila jsem si ještě rapiclear a pak ještě 1 druh a manžel mně donesl ještě 1 jakýsi za 120 Kč :poblion: ten použiju až opravdu budu tušit jinak by mně zastřelil :lol:

• Citovat
  • Upravit
1797
21.7.10 18:52
nulu86 píše:
ta druhá čárka je stejně silná jako ta kontrolní, je narůžovělá akorát o hodně slabší

no jestli je to takhle tak falešná nebude a budeš těhotná déle než ze styku ze 14/7. To by se ti totiž na testu vůbec nic neukázalo, nejdříve až na konci července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.7.10 17:26
nulu86 píše:
No já teď ještě počkám týden, dva, pak udělám ten test znova, a když bude pozitivní opět, zblázním se radostí!!!!!!!!

Já bych si koupila jiný druh testu a testla hned. POkud i tam by byl duch, tak jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.10 16:03

BT znamená těhotenství vždy?

Holky jak dlouho by se měla držet zvýšená BT v případě těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí