Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já teď ještě počkám týden, dva, pak udělám ten test znova, a když bude pozitivní opět, zblázním se radostí!!!!!!!!
Jestli jsi těhu, nemáš důvod čekat, radovat se můžeš hned. Ať pak naopak nejsi zklamaná. Já bych čekat nevydržela
, do třetice test a šup na krev ![]()
Těhu být podle mě můžeš.Já první měsíc měla menstruaci ještě úplně normální.A druhá čárka na testu byla hodně slabá a těhu jsem byla ![]()
no tak já teď nevím…čekat nečekat…tak udělám test koncem týdne a uvidí se buď čárka bude nebo ne…spíš mi jde o to nebýt zklamaná až mi doktor vezme krev a pak řekne že tam nic není…takhle se udržuju v dobré naději ![]()
no jsem na tebe zvědavá já si koupila taky mamatesty 10 a holky tu psali že to nejsou stejně spolehlivý jako bývali mamatesty že hodněkrát jsou falešně pozitivní
.
Držím palce jak dopadneš já bych koupila jiný druh testu.
Marry11 píše:
no jsem na tebe zvědavá já si koupila taky mamatesty 10 a holky tu psali že to nejsou stejně spolehlivý jako bývali mamatesty že hodněkrát jsou falešně pozitivní.Držím palce jak dopadneš já bych koupila jiný druh testu.
nebudu to hrotit, čekám na menstruaci a pojistím se doma dalším tulením ![]()
koukám že máš asi zrovna už skoro ovulaci
se máš já ji mám asi od pondělí musím vydržet
držím palce ale třeba si už těhulka
Jinak jsem zklamaná z těma mamtestma já koupila 2 balení
ale koupila jsem si ještě rapiclear a pak ještě 1 druh a manžel mně donesl ještě 1 jakýsi za 120 Kč
ten použiju až opravdu budu tušit jinak by mně zastřelil ![]()
nulu86 píše:
ta druhá čárka je stejně silná jako ta kontrolní, je narůžovělá akorát o hodně slabší
no jestli je to takhle tak falešná nebude a budeš těhotná déle než ze styku ze 14/7. To by se ti totiž na testu vůbec nic neukázalo, nejdříve až na konci července.
nulu86 píše:
No já teď ještě počkám týden, dva, pak udělám ten test znova, a když bude pozitivní opět, zblázním se radostí!!!!!!!!
Já bych si koupila jiný druh testu a testla hned. POkud i tam by byl duch, tak jsi těhotná.
Holky jak dlouho by se měla držet zvýšená BT v případě těhotenství?