Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, ráda bych si pokecala s holkami, které se též snaží jako já. Vyměnily názory a navzájem se podpořily.., ![]()
Ahojky Marti..Tak já se k tobě přidám
jak dlouho se snažíte??
A kolik Ti je a Tvému příteli(manželovi)? Mě 21, přítel 25let.
Používáš nějaké vitamíny pro pl.těhotenství?
No mě je 20..příteli je 21..nic nepoužívám..zatim jsme na začátku asi 2 měsíce se snažíme..
Ahoj, můžu se k vám taky přidat? My se snažíme od začátku roku, ale manžel by řekl, že tak aktivně od března. Já mám 25 let a manžel má 32.
hezký večer snažilky, ráda bych se přidala. ![]()
je mi 28, příteli 30 a snažíme se asi 2 měsíce. Prášky neburu už asi půl roku.
Holky, když se koukám na Váš věk, tak jsem už fakt stará koza ![]()
Ahojky..hele na věku nezáleží,záleží spíš na tom, že máme stejný cíl
jinka tě tu vítám
ahojky, děkuji moc za přivítání
, z věku si až tak nedělám, jen mě usvědčuje v tom, že je dobře, že jsem konečně přítele přesvědčila ke snažení ![]()
Přítel chtěl počkat až dostavíme domek,tak jsem mu musela vysvětlit, že i kdyby se hned zadařilo, miminko se narodí až za 9 měsíců, jako že se asi nezadaří atd atd. ![]()
No ale stejně bych ráda aby se zadařilo, co nejdříve.
I za tu cenu, že bych pár měsíců zůstala bydlet s mimi u rodičů (máma by byla nadšená).
a jak to máte vy, děvčata, jste už po vdavkách, nebo taky ne?
Ahoj holky, ráda bych se k Vám taky přidala. My se s přítelem snažíme asi půl roku, ale pořád se nezadařilo, navíc mi teď trochu blbnul cyklus, tak snad se to spraví. Mě je 27, takže další stará koza
, vdaná nejsem.
. Vitamíny žádné neužívám.
Hlasí se další ze starších nově se snažících, je mi ještě chvilku 27 let, příteli je 32, takže bych řekla, že máme nejvyšší čas. Snažit o mimčo sme se začali tak asi v dubnu 2010, předtím sem bohužel měla špatné výsledky stěrů z děložního čípku, takže sme museli čekat, co ukáží nové stěry, ty dopadly dobře, tudíž snažení nic nestojí v cestě, ale stále ne a ne se povést…Zdravím moc všechny snažilky a přeju hodně úspěchů!!! ![]()
Ahoj, tak ja se pridam i sem k vam. Tady jsem registrovana asi tyden.
Pridavam se taky i k tem starsim.
Je mi 28, priteli 30, a snazime se prvni mesic, ale vzhledem k tomu, ze pritel da obcas prednost serialum, to mame jeste asi na dlouho.
![]()
Příspěvek upraven 16.08.10 v 12:39
Tak už jsem zpátky.Jsem ráda,že je nás taky tolik v podobném věku a všechny jsme první čekající.Zdravím všechny.Já jsem antikoncepci brala dlouho,asi 9 let a vysadila jsem ji od nového roku.Ale už půl roku mám nepravidelný cyklus,jednou 28,pak 34.Tak to se pak snažíme a nevíme kdy to vyjde.Vám to chodí dobře?