Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
radka.vos:
Tak to možná čokolády jí zase až moc!!!
Těžký případ ten tvůj nezbeda ![]()
Hamiks: A copak dělá tvůj přítel za sport, smím-li se ptát, Jinak zdravím a přeju hodně štěstí při dělání miminka! ![]()
Grrrr, no to byla zase „hadka“… Az mi z toho boli bricho, i kdyz to mi boli uz asi tejden a to nemluvim o tom, jak me bolej zada… Rano sem se probudila a mam problemy vstat i ze zidle… ![]()
I záda tě bolí a břicho? Noooo…? To jsem zvědavá, zda ti skutečně menstruace tento měsíc přijde! A copak že se hádáte, stále ohledně pravidelnosti sexu? Drž se!!! Zase bude líp
Jo jo, ted to probehlo, kvuli tomu, ze on si mysli, ze spolu nemusime spat podle nejakyho rozpisu. Snazila sem se mu vysvetlit, ze zenska nemuze otehotnet ktery koliv den, ale ze sou nejaky zakony prirody. Porad si mlel tu svou, ze chci jet podle rozpisu ci co a asi az po pul hodine mu to (doufam) docvaklo. Ze prej nechat tomu volny prubeh ale u nej je volny prubeh pri trose stesti 2× do mesice pred a po ms. ![]()
Urcite me ms prijde, neverim, ze by to vyslo hned na prvni pokus.
Brisko me poboliva ale uz dyl, jediny co me zarazi, ze me hrozne svedi prsa, ted bradavky a dvorce, ale jinak zadny priznaky, krom obcasny nevolnosti, ale to je bud prezranim a nebo psychicky. ![]()
No teda, teda, to jsou příznaky jako hrom! Ale vím, co umí udělat psychika nebo předmenstruační syndrom, ale tak ještě týden a je skoro jasno:-), držím pěsti, ať to vyjde a už se s přítelem nemusíš dohadovat jak často a kdy se snažit ![]()
Dyt zadny priznaky nejsou…
Podbisko me boli cca od ovulace, mozna i tak dva dny pred, zada od konce ms, ale myslela jsem si, ze je to pravej vajecnik, kde mam cystu - uz me jednou pred rokem takhle bolela. Takze jsem mazala na gyndu a doktor rikal, ze cysta se zmensila (z puvodnich 29mm je jenom 16) a ze to budou pravdepodobne srusty na panvy a jak se pohybuje panev, taha je a to boli, ze to prejde. No jo, ale ono je to cim dal tim horsi.
A dneska jak vstavam, tak se musim podeprit jak blazen, abych se zvedla.
A divne mi bylo v kramu, po dvouhodinovy jizde za volantem a jeste prezrana k praskuti. ![]()
Ale jeste 8 dni a budu chytrejsi. ![]()
Je moc brzo na ty priznaky.
A prsa maj bolet, ne lochtat. tak. ![]()
Já si myslím, že s těma prsama je to asi hodně individuální
, no každopádně…uvidí se, uvidí!!!! Bylo by to ale bezva, kdyby to vyšlo, no ne??? ![]()
Tak bylo by to uzasny, o tom zadna, ale bojim se zklamani, tak si radsi rikam, ze to urcite nevyjde, i kdyz asi i tak budu trosku zklamana. ![]()
Chápu tě, zklamání sem si zažila zrovna tento měsíc, měla sem dost příznaků a myslela si, že bych těhotná být konečně mohla a bum ho, přišla menstruace! Tak vydržet a uvidí se…
, jsem na tebe zvědavá!!!! ![]()
Taky uz mam chute udelat si test, ale musim to jeste tech 8 dnu vydrzet. ![]()
Vydrž to, to těšení se za to bude stát
! Je to taková příjemná rozechvělost, co kdyby, viď??? Já když to vždycky dostanu a čekám, že by se třeba mohlo zadařit, tak si pak přijdu jako prázdná nepotřebná nádoba…:-(, hrozný
To si nesmis rikat… Nevim, jaky budu mit pocity ja, ale urcite nejsme nepotrebny a uz vubec ne nadoby…
Co by si bez nas ty chlapi pocali… ![]()
PS: prave sem zjistila, ze mam pokousanou pantofli, myslim, ze tu cernou sv*ni brzo zabiju. ![]()
Počítej do deseti
, potvůrka jedna, že ona ti to dělá naschvál???
Ne, ona je jenom nevychovana.
Posledne si nabidla burty na pive rovnou ze sporaku…
![]()