Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, ale on je proste „chlap“ a svoji vinu neprizna, porad si stoji za tim, ze je dobre vychovana.
Je to totalni asocial, vychoval ji ne jako psa, ale jako cloveka. Porad otravuje, neni samostatna, leha si na nohy, chce chovat, strka cumakem, furt vyzaduje pozornost. Leha si presne doprostred cesty, kamkoliv doma. Mezi dvere, do chodby, pred zachod, pred sporak, no des. Byla zvykla, ze ji kazdej vzdycky prekracoval no a ja do ni zacala kopat (ne ze bych ji nakopla, ale proste sem normalne sla, zadny prekracovani) a najednou pochopila, ze u me ji to neprojde, takze se mi zacala vyhybat. Svym zpusobem je mi ji taky desne lito, ona za to v podstate nemuze, ale to mi muze byt sumak, kdyz ohrozuje muj zivot nebo by mohla ohrozovat zivot myho ditete. Ja mela 14 let prvni dalmatinku, ty se nikdo nevyrovna. Pak jsem mela 6 let jorksirku, ale po odstehovani jsem ji nechala mamce. Za A se nesnese s rotvajlerkou a za B by tam mamka zustala sama. I kdyz malej smetak, tak mi obcas desne chybi. Nikdy to nebyl takovej ten upistenej jorsir s maslickou na hlave. Je lip vychovana, jak rotvajlerka, ma svoji hlavu, neni doterna, proste takovy moje maly kostatko. A Viktorka prvnich 3,5 mesice stravila ve sklepe, zavrena v kleci, ve vlastnich vykalech bez vody a zradla (nedavno byla v televizi kauza o odsouzeni chovatelky - tak to je ta, od ktery ji mam). Tim, ze jsem si ji nebrala jako 8mi nedelni ale tak pozde, tak uz nedokazala zapomenout. Venku je plasan, vseho se boji a tak jeden den v tydnu ma lepsi naladu a je v pohode. Doma nic neresi, kdyz jsme v parku, tak taky nic neresi, na chate v pohode, ale chodit s ni po meste - tedy i obejit barak, je obcas na budku.
Ale i tak uz ji mam skoro 6 let. Obcas to bylo peklo, obcas sem ji chtela zabit (do dvou let doma curala i kakala, vsechnou kousala, jak stene - proste takova pozdejsi), i ji dat pryc, mela sem inzeraty, ale jak se objevil zajemce, tak sem couvla a chtela ji dat jeste sanci. A zase na novo. Bezmezne me milovala, takova moje pupecni snura, i kdyz byla bita, kdyz mi ruply nervy, porad na me vrtela ocasem a me to nedalo. Ve dvou letech jak kdyz utne, zacali sme s vycvikem, za mesic mela za sebou zakladni vycvik, doma nekousala veci, necurala, nekadila, akorat ten strach venku ji zustal. Treba takovej kocarek je deeeesnej BUBAK, to se mi to s kocarkem bude panecku vencit.
Jezis to je zase roman. ![]()
Pavla94 - tak to jo, vzat ke zviratkum rozhodne ma, ma rad i lidi, chodime se normalne bavit, jezdime na vylety, jenom ta jeho zabejcena muzska jesitnost mu porad nejak nedovoluje si priznat, ze udelal chybu.
A pradylko bohuzel nezabira, vyzkouseno…
Dokonce ani tepla vecere ne. ![]()
Tyyyy jooooo
. Tak to jsi dobrá, že jsi měla takovou trpělivost. To je jasné, že přiroste k srdci jako vlastní dítě a je jasné že i partnerovi jeho rotvík, tak pak to jsou boje kdo z koho. Vždycky se to nějak vyřeší. Pokud jste na baráku, tak se to dá snadněji vyřešit než mít dva velké hafany v bytě.
Jo chlapi velmi,ale velmi těžko přiznávají své chby. Oni je často ani nepochopí a pak to vede k hádkám. Jak snadno se to napíše, ale ach jo kolik je za tím trápení. Jo mužský jsou mužský. Jinak mě teď napadlo, že mu řekneš jee, teď běží tvůj seriál a pustíš tam nějakou erotiku nebo něco trvdšího. To ho musí přece rozhýbat. Jinak mě nic nenapadá.
Tak pak doufam, ze vyhraje dite, nez pes. ![]()
Dobra nejsem, vycitam si spoustu chvilek, kdy mi ruply nervy, ale ono kdyz ti ten pes kazdej den neco rozkouse, tak ti to neda. Jeden mesic po prichodu domu sem ji vitala, druhej ignorovala a treti uz proste dostala na prdel.
A jeste to bylo takovy veminko, ze i pri tom „biti“ na me vrtela ocasem. Do tech dvou let vubec nechapala, co to znamena citit se provinile, cuza jedna…
Ted uz je to jiny, je to takova moje princezna, sice lehce asocial, ale uz se to nedalo dohnat. Ale mam v ni jistotu, co se tyce ditete (vyzkouseno), malejch stenat (taky vyzkouseno)… Vzdycky sem si rikala, ze kdyby ji dite strcilo s prominutim ruku do zadku, zavrti na nej ocasem.
V tomhle je dokonala. ![]()
Ani ta blba erotika nezabira…
I kdybych si to tam pred nim delala, tak to s nim ani nehne… Je to des.
Problemy s tim nema, ale jeste nez jsme si rekli, ze zkusime miminko, tak sem byla rada za sex 2× do mesice…
On na to proste moc neni… ![]()
Já ty nervy s kousáním a posloucháním neznám přímo osobně,ale kamarádka taky vykládala jak si užila, když ji přítel bez ptaní přived do jejíhho bytu rotvíka a ten všechno zničila a on se neměl k ničemu. To jsou pak nervy. Nakonec už spolu nejsou,ale to je jiná kapitola. Tak já se na chvíli odmlčím. Musím jít udělat oběd a trochu to tady dát dohromady, ať se můžeme jít odpoledne projít ven a večer se tady vrátím. Jinak v jaké části cyklu jste? Já teď čekám, že už mi nic doufám nepřijde. Tak to čekání je to nejhorší.
Zatím pa.
Tak to ja sem v praci a neni tu zrovna co delat, tak sem navezla na netu, kde to jde. ![]()
Jinak ja ocekavam 28.7. ms, tedy doufam, ze neocekavam. ![]()
Tak debata o psech se nám pěkně vydařila
. Přítel psa taky nechce, jednou povídal, že má obavy, kdybysme si pořídili psa, že jeho už nebudu ani potřebovat
, musel by se o přízeň s někým dělit, ale teď se máme stěhovat do větího bytu, takže nějaké zvíře si určitě pořídím, to má smůlu, kdybych měla čekat na jeho souhlas a než se rozhoupe,taky bych se nemusela dočkat.
Tak tfuj, tfuj, ať Vám holky M. nepřijde!!! Já dostala M. včera, takže tak za necelých deset dní bysme se mohli začít zase snažit, to sem na to zvědavá, nějak poslední dobou o milování zase nemám zájem já
.
Jinak sem taky v práci, ale je dost klid, tak můžu i na net zajít. Někdy je potřeba v práci trochu vysadit ![]()
Tak u nas se rozjela smskova hadka o tom, kdy spolu spat a nespat. On tomu chce nechat volny prubeh, ale jeho chute jsou max. 2× do mesice, ze to prej urcite vyjde. Ne spolu spat podle tabulek… Plodny / neplodny dny ho asi vubec nezajimaji. Zklamani, obrovsky zklamani a mam chut se na to cely vykaslat, pobulet si ted, nez kazdy mesic pri prichodu ms. ![]()
Jak dlouho spolu jste? To měl vždycky tak malou potřebu sexu? A on by taky rád mimčo? Co mu třeba podstrčit nějaké pochutiny, co zvyšují chuť na sex?
No mela sem tu cest s jeho ex pritelkyni a ta rikala to samy. I kdyz lezela vedle nej a sama si to delala, ani to s nim nehlo, takze jo, mel vzdycky takovou potrebu, i kdyz mozna kdysi - kdo vi. Je to chlap, co vzdycky vypravel, tak ze sebe delal sexualniho kinga. ![]()
To on prisel, ze budeme pracovat na miminku, ja to chtela predtim, ale po rozumny debate sme si rekli, ze tomu jeste dame cas a on pak prisel s timhle. Deti ma rad. Ty pochutiny me napadli, ale je to kuchar a cokoliv, co nema byt v jidle, okamzite pozna a ja nemam ani tucha, jestli tohle byva necim citit nebo ne a navic mi to ani neprijde fer. ![]()
Ahoj holky,
tak já jsem momentálně těsně po MS, takže snaženíčko může začít. Plodný dny si nehlídám, s přítelem tomu necháváme volný průběh. S tím sexem to mám podobně. I když teď je to lepší, ale jenom proto, že má volno. Dělá sport a k tomu ještě chodí do práce, tak je často během sezóny unavený. Teď si to vynahrazuji
.
Psa nechceme ani jeden, bydlíme v bytě a doma jsme vzhledem k časovému vytížení velmi málo. O to víc se těšíme na mimčo.
Jsem půl roku po vysazení HA, problemy s cyklem nastaly až teď poslední dva. Tak doufám, že teď už to bude v pořádku a nejlepší by bylo, kdyby už MS nepřišla. Tak holky, držím Vám palce, ať to konečně vyjde a můžete se radovat s // ![]()
Pochutinama sem myslela vyloženě jen třeba čokoládu, celer má zvyšovat potenci a další(kdybych neměla tak děravou pamť, vzpomněla bych si jistě na jména dalších přírodních stimulantů), jinak nějakých uměle vytvořených pomocníků bych se bála, jak píšeš, nebylo by to ani vůči příteli férové jednání. Ale divím se, když přišel s nápadem usilování o mimčo on sám, že se k tomu taky nějak nepostaví
.
Hamiks - ahoj, tak to budem taky drzet pesti… ![]()
Ptfur - on zere cokolady po kilech
![]()