Slabá čárka na testu, ale špiním, mohu být i tak těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
394
17.7.10 17:17

Můžu být těhotná?

Ahojky holky 4.6.2010 jsem dostala MS potom 7.7.zhruba 3-4 dny jsem jen špinila tak p.Dr.mě 12.7.dal vyvolávačku.16.7.Jsem jen tak zkusila test byla tam slabá čárka ale byla vidět.V noci jsem měla s manželem pohl.styk a ve 3h. ráno jsem špinila a tet 17.7.kolem 12h.jsem začala více špinit teoreticky by se dalo říct,že mám MS.Mám možnost být těhotná?Proč se tea ukázala druhá čárka na testu když hodně špinim nebo mám MS?Děkuji moc je to pro mě důležitý moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17368
17.7.10 17:39

Já myslím, že těhotná můžeš být i když máš MS. Testům se nedá moc věřit. Mě teda vždy ukázaly správně, ale jistotu ti dá pouze lékař. Test je nejspolehlivější dělat až při zpožděné den dva po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.7.10 17:49

ajinka, a ked Ti doktor dal vyvolavacku, tak sa nezistoval, ci si si robila test?
nespominal napr. vysoke endometrium?
ked je zena tehu, tak vyvolavacka pomaha babu.
neskusala si test aj dnes?

le ked spinis, tak to vacsinou nie je dobre :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.7.10 19:44

já myslim, že těhotná být můžeš. vyvolávačka prej jenom zrychlí růst mimča pokud bys byla v tom, takhle mi to řikal kdysi doktor. a to špinění-jestli za to třeba nemůže sex? já špinila po sexu když jsem byla těhu, jinak nevim, šla bych k doktoroj, to špinění každopádně je trochu varující. hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.7.10 20:14

Menstruace, ovulace…zmýlí testy?

V krvi i moči se lehce zvyšuje hladina hCG i v období ovulace anebo těsně před
menstruací a oba tyto jevy nemají s těhotenstvím nic společného. I v této době lze najít slabě pozitivní těhotenský test a přitom důvod k radosti (či obavám) není.

To jsem ti jen okopírovala, kdysi jsem to zjišťovala také a říkal mi tohle samé dr. + cysta může způsobit falešně pozitivní test, ale i tak stále naděje na těhotenství je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
18.7.10 09:01

Dělala jsem si test 16.7. a 17.7 jsem to dostala mám si udělat test až po MS?Nebo těhotná už teda nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 14:01

No je to nepravděpodobné, nicméně hodně holek tady mělo ms i v těhotenství. Tím chci jen říct, že je možné všechno.

• Citovat
  • Upravit
27.8.10 19:23

Otázka.

Přeji všem krásný večer. :-) Mám otázku je mi 20 let.Brala jsem antikoncepční pilulky dva roky s přítelem se snažíme měsíc o miminko.Měla jsem menstruaci po 20 dnech. Když jsem se ptala mé ženské lékařky řikala že se mi to srovnává po HA. Když jsem u ní byla naposledy řekla mi že mám vysokou sliznici at příjdu 14 dní a udělám si těhotenský test. Poslední týden mám v podbřišku někdy slabé bolení ale někdy silné s křečema u toho mi je zle od žaludku ale né když má člověk střevní chřipku že nemůže nic jíst že mu je z toho zle.Ale mě je zle od žaludku a mám furt hlad a jim a mám chut do jídla a do toho ještě bolest hlavy.Tak nevim. Doufám že mi tady zkušené ženy poradí.A za to vám moc předem všem moc děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.9.11 13:41

Ahoj, tak vzhledem k tvému věku a době, kdy jsi brala HA, by se mohlo říct, že jsi těhotná…Měla jsem to podobně, bylo mi 21, Ha jsem brala asi 3 roky. Jakmile jsem je vysadila, byla jsem v tom. Zato teď se nám nedaří :-( . Každopádně držím pěstičky!!!! Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AMS217
5.12.11 22:17

poraďte prosím

Dobrý den, chci se zeptat jestli mohu být těhotná. S partnerem se chráníme pouze přerušovanou souloží (já vím blbý nápad) ale prášky brát nemůžu kvůli zdravotním důvodům. Menstruace mi chodí pravidelně 4. den v měsíci teď přišla taky ale přijde mi o hodně slabší než normálně břicho mě bolí stejně jako každý měsíc, taky mě 2 dny zpět boleli dost záda a měla sem těžko v žaludku. Dělala sem si i test a vyšel negativní. poradte prosím

• Citovat
  • Upravit
7674
6.12.11 08:09

A v čem chceš poradit???
Menstruace může být občas slabší,těhotná můžeš při vaší rádoby antikoncepci být taky (nechápu ,proč nepoužívá partner kondom,když ty se chránit ze zdr. důvodů nemůžeš???)!!!
Zkus si udělat test ještě za týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.12 19:55

...

Dobry vecer,chtela bych se zeptat,ve CT jsem mela s pritelem pohlavni styk,a on se do me udelal,ve ST mi skoncila mesntruace,antikoncepci normalne beru,ale nwm,jestli prasky pusobi i v 7 denni pauze…dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí