Špinaní nebo MS?

Marry11
14.7.10 14:51

Špinaní nebo MS?

Nemá někdo zkušenost se špinením dnes bych měla být 23 den a objevilo se mně špinění na kalhotkách a slabou krev jsem vytřela na papír…Ted chodím co pár minut na záchod a po špinění i krve ani památky. Ptám se proto kdyby to nakonec ustalo tak to už byla jako MS?Mám teda od dnešního dne počítat plodné dny? :think: Minulou MS jsem měla pod práškama 22.6 pak jsem je přestala brát a používali jsme kondomy. O otěhotnění jsme neusilovaly, takže spíš se bojím, že začnu mít problémy s cyklem chjo :cert: ted teda nevím kdy teda počítat ty dny…Asi budem muset ob den abychom se trefili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5331
14.7.10 15:14

MARY JÁ BYCH TO PŘISOUDILA VÁŠNIVÝMU SEXU TŘEBA I TŘI -4 DNY ZPÁTKY.NEBO JESTLI JSI PO PRÁŠKÁCH JEŠTĚ NEMĚLA MS TAK SE TĚLO JEŠTĚ VZPAMATOVÁVÁ.A DOSTANEŠ TO DŘÍV.DALŠÍ MOŽNOSTÍ JE OVULACE.NĚKTERÉ HOLKY MUŽOU ŠPINIT.A TOU POSLEDNÍ TĚHOTENSTVÍ.JÁ JSEM TEDY Z OSOBNÍ ZKUŠENOSTI PŘI OVULECI NIKDY NEŠPINILA A NI V TĚHOTENSTVÍ NE.JEN TŘEBA PO VYŠETŘENÍ V TĚHOTENSTVÍ JSEM JEDNOU TROCHU ŠPINILA.NO ASI JSEM MOC NEPOMOHLA. :twisted: ALE ASI BYCH SE FAKT PŘIKLONILA K TOMU ROZJEZDU MS PO PRÁŠKÁCH.JÁ PO PRVNÍM PORODU MĚLA MS TAKY NEPRAVIDELNĚ .NO ALE NA OTĚHOTNĚNÍ ANI OVULACI TO VLIV NEMĚLO.TAK NEBOJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.7.10 15:26

tak manžel mně píše že nejsem těhulák až za měsíc :mrgreen: :mrgreen: ten si věří…fakt hrozně…Ted fakt to nejde jedeme na dovolenou a riskovat takovou cestu s 5tt by mnš ranilo…
JInak my si dávali fakt pozor jen jednou nám kondom prasknul a to jsem měla asi 8-9 den cyklu…Ale nic ve mně nebylo…jen jsme o tom nevěděli až když jsme skončili :mrgreen:

tak uvidíme každopadně jsem měla špinění a jeden výter na papíru tak teda jsem z toho fakt madar.

Ovulace tuším byla 11 den cyklu měla jsem pobolívání v bříšku a bílý výtok…sem si jistá :-P

Jinak je to moje 2 ms po porodu první jsem měla asi v lednu kdy jsem nebrala prášky…

• Citovat
  • Upravit
Marry11
14.7.10 15:27

jiank sexovali jsme předevčírem tak třeba je to tím…No já věřím, že začneme pěkně 1/8 :-P jak já se těším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8911
14.7.10 17:31

Někde jsem četla, že se někdy může objevit trošku špinění, když se uhnízdí oplodněné vajíčko. Tzn. cca 7 den od oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.7.10 17:32

no podle kalkalačky jsem zrovna 7 den po oplodnění ale fakt to je nerealný…Tomu vůbec nevěřím,…manžl už to ví a je v klidku řekl to je vysazením antikoncepce a pak dodal počkej si za měsíc :mrgreen:
Ale pravda je že u prvního dítěte se mně to taky stalo špinění kapky před testováním a vyšlo to ale je klidný a já taky fakt se nemohlo stát :think:

• Citovat
  • Upravit
9854
14.7.10 21:02

Ahojka, tak já taky když jsem byla těhotná, tak jsem jeden den měla takový červený výkok, ale jen na toaletním papíru a pak už nic. A fakt to bylo uhnizďování vajíčka.
Teď už ti nezbývá nic jiného než se nechat překvapit. :wink: Jestli přijde mrcha nebo né. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.7.10 21:54

no probrali jsme to s manželme a ujištovali se že není možný otěhotnět jak přes kodom :palec: jen teda jednou prasknul ale my to do konce neděláme do kondomu protože co kdyby se to protrhlo :lol: tak fakt nevím asi vysazením HA jinak nechápu no sem zvedava já to chci dostat plus minus stejne at se můžem brzy začít snažit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex