Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MARY JÁ BYCH TO PŘISOUDILA VÁŠNIVÝMU SEXU TŘEBA I TŘI -4 DNY ZPÁTKY.NEBO JESTLI JSI PO PRÁŠKÁCH JEŠTĚ NEMĚLA MS TAK SE TĚLO JEŠTĚ VZPAMATOVÁVÁ.A DOSTANEŠ TO DŘÍV.DALŠÍ MOŽNOSTÍ JE OVULACE.NĚKTERÉ HOLKY MUŽOU ŠPINIT.A TOU POSLEDNÍ TĚHOTENSTVÍ.JÁ JSEM TEDY Z OSOBNÍ ZKUŠENOSTI PŘI OVULECI NIKDY NEŠPINILA A NI V TĚHOTENSTVÍ NE.JEN TŘEBA PO VYŠETŘENÍ V TĚHOTENSTVÍ JSEM JEDNOU TROCHU ŠPINILA.NO ASI JSEM MOC NEPOMOHLA.
ALE ASI BYCH SE FAKT PŘIKLONILA K TOMU ROZJEZDU MS PO PRÁŠKÁCH.JÁ PO PRVNÍM PORODU MĚLA MS TAKY NEPRAVIDELNĚ .NO ALE NA OTĚHOTNĚNÍ ANI OVULACI TO VLIV NEMĚLO.TAK NEBOJ.
tak manžel mně píše že nejsem těhulák až za měsíc
ten si věří…fakt hrozně…Ted fakt to nejde jedeme na dovolenou a riskovat takovou cestu s 5tt by mnš ranilo…
JInak my si dávali fakt pozor jen jednou nám kondom prasknul a to jsem měla asi 8-9 den cyklu…Ale nic ve mně nebylo…jen jsme o tom nevěděli až když jsme skončili ![]()
tak uvidíme každopadně jsem měla špinění a jeden výter na papíru tak teda jsem z toho fakt madar.
Ovulace tuším byla 11 den cyklu měla jsem pobolívání v bříšku a bílý výtok…sem si jistá ![]()
Jinak je to moje 2 ms po porodu první jsem měla asi v lednu kdy jsem nebrala prášky…
jiank sexovali jsme předevčírem tak třeba je to tím…No já věřím, že začneme pěkně 1/8
jak já se těším ![]()
Někde jsem četla, že se někdy může objevit trošku špinění, když se uhnízdí oplodněné vajíčko. Tzn. cca 7 den od oplodnění.
no podle kalkalačky jsem zrovna 7 den po oplodnění ale fakt to je nerealný…Tomu vůbec nevěřím,…manžl už to ví a je v klidku řekl to je vysazením antikoncepce a pak dodal počkej si za měsíc ![]()
Ale pravda je že u prvního dítěte se mně to taky stalo špinění kapky před testováním a vyšlo to ale je klidný a já taky fakt se nemohlo stát ![]()
Ahojka, tak já taky když jsem byla těhotná, tak jsem jeden den měla takový červený výkok, ale jen na toaletním papíru a pak už nic. A fakt to bylo uhnizďování vajíčka.
Teď už ti nezbývá nic jiného než se nechat překvapit.
Jestli přijde mrcha nebo né. ![]()
no probrali jsme to s manželme a ujištovali se že není možný otěhotnět jak přes kodom
jen teda jednou prasknul ale my to do konce neděláme do kondomu protože co kdyby se to protrhlo
tak fakt nevím asi vysazením HA jinak nechápu no sem zvedava já to chci dostat plus minus stejne at se můžem brzy začít snažit
Nemá někdo zkušenost se špinením dnes bych měla být 23 den a objevilo se mně špinění na kalhotkách a slabou krev jsem vytřela na papír…Ted chodím co pár minut na záchod a po špinění i krve ani památky. Ptám se proto kdyby to nakonec ustalo tak to už byla jako MS?Mám teda od dnešního dne počítat plodné dny?
Minulou MS jsem měla pod práškama 22.6 pak jsem je přestala brát a používali jsme kondomy. O otěhotnění jsme neusilovaly, takže spíš se bojím, že začnu mít problémy s cyklem chjo
ted teda nevím kdy teda počítat ty dny…Asi budem muset ob den abychom se trefili