Injekce na prasknutí folikulu...

4631
13.7.10 15:17

dotaz

ahoj,
od 5 do 9 dne cyklu beru clostylbegyt na podporu ovulace, asi tyden me boli podbrisek jako u ms tak jsem byla u dr a ten mi vcera pichnul nejakou injekci na prasknuti folikulu ktery mel 17mm. chtela bych vedet kdy mam cca s prasknutim pocitat..

predem dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
13.7.10 15:33

ahoj, pichol Ti pravdepodobne pregnyl, co je vlastne hcg. prasknutie vtedy nastava do cca 48 hod, takze vcera, dnes a aj zajtra sa treba snazit :huban:

neviem, aku davku Ti pichol, ale neskusaj robit tt minimalne 10 dni od pichnutia, lebo bude pravdepodobne falosne pozitivny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 15:37

jezisi to tez netusim kolik mi toho pichnul… a co tez nerikal ale asi to tak bylo. to je divny me dnes poslal na krev na HCG :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 16:36

coze? akoze dnes mas ist na hcg? a to preco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 16:50

jj dnes rano jsem byla na krvi na hcg a zitra si volam pro vysledky. nevim zrejme mozna aby vyloucil mimodelozni tehotenstvi, kvuli tem krecim v podbrisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 17:06

no, ale ked Ti pichne injekciu ktora obsahuje hcg a potom Ti berie krv na hcg, tak jasne, ze ho tam najde, :think:

jedine, ze by Ti pichol nejaku inu injekciu, ale co viem, tak na prasknutie folika sa dava len to hcg.

a mimomaternicove tehotenstvo je az po ovulke zistitelne, minimalne dva tyzdne. a urcite nie z krvy. na jeden odber.

este ma napada moznost, ze chce vediet ako Tvoje telo odburava hcg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 17:10

netusim proc me tam poslal. zitra se dozvim vysledky tak uvidime. opravdu netusim co pichal, neco tam nabrali a sup do me :lol: docela to bolelo :-? tusim ze sestra rikala i nazev ale presne co netusim… i kdyz ten pregnyl se mi moc nezda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 17:14

no, ono to mohlo mat aj nejaky iny nazov.

to, ze folik praskne sposobuje luteizacny hormon- LH, ten je v tele prirodzene.
ale ked zena berie clostil, tak sa niekedy picha latka, ktora zaruci prasknutie foliku aby nevznikla cysta.
doktori nedavaju LH, lebo vyrobit ho synteticky je drahe a zlozite. preto sa pouziva HCG, ktore sa ziskava z moci tehotnych zien.

no, tak to som teda zvedava, ze co zisti z toho odberu na hcg.
tehotenstvo urcite zistovat nebude, to by si nemala folik a to by vedel aj podla vysokej sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.7.10 17:26

No pokud to neni pregnyl, tak jedine, co me napdlo, co se dava za injekci na gynde je agolutin, nasla jsem nejake info o progesteronovem testu.

http://www.farmaceutika.info/agolutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 17:39

cicinka, ale progesteron telo produkuje az po ovulacii, je zo zlteho telieska a agolutin sa dava prave na podporu tohto telieska. nesluzi na prasknutie folikulu.
aj ked uz som pocula o jednej babe, co jej to doky tiez tak dal a jediny efekt bol ze o tri dni dostala ms. takze jej vlastne zastavil ovulaciu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.7.10 17:43

No tak to je blbost.
Stejne predpokladam nejakou obdobu pregnylu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 17:52

cici, urcite to bude nieco s hcg, nic ine sa nedava na praskutie folika- aspon som o nicom nepocula a to mam dost nacitane.

len nechapem, preco jej chce brat to hcg z krvi. vsak este nebola ani ovulacia :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.7.10 17:56

Kolikátý den cyklu ti to píchnul? Jestli přibližně v době ovulace, tak to byl nejspíš HCG hormon, což je Pregnyl, nebo třeba Ovitrelle. Nezdá se mi ale, že by ti to píchl, když měl folikul 17 mm, to se píchá až když má cca 21 mm. Folikul by měl prasknout do 36 hodin po aplikaci této injekce. Pokud jsi čekala MS a ta nepřišla, tak ti mohl píchnout Agolutin, který v případě těhotenství je na podporu těhotenství a v případě, že nejsi těhotná, tak pro vyvolání menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
13.7.10 17:57

Akinom nejmenovalo se to ovitrelle to je jako pregnyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 17:59

kolozubka, folik praska od 18 mm, pregnyl sluzi aj na jeho dozretie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí