Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky.tak po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla založit novou kecárnu, všechny jsou nějak rozběhnuté..
Zajímalo by mě zda se najde nějaká maminka nebo snažilka, které je také 20??
Možná si někdo řene tak mladá a už chce děcko..Já se o to nějak urputně nesnažim, jen doufám, že to přijde
..Přidá se někdo??Ať se můžem podělit o radosti a starosti?? ![]()
Ahojky, tak ja jsem +11
, ale mimi take chceme : -)
Snazime se od brezna a zatim vysledek „nasi“ prace je nejisty… ![]()
nám se to daření taky zatim nějak nedaří…snažme se od května có sem vysadila prášky a zatim nic…sem z toho trochu smutná
ahoj Moni
mě je sice 30cet
ale už v osmnácti jsem chtela miminko..teda od osmnácti jsme se snažily…a přišlo až v 21 letech…tak že : můj názor zní : čím dřív…tím líp
přeju hodně štěstí !!! ![]()
Ahoj, mě je 25, ale kolikrát se cítím tak na 15
Začali jsme se snažit teprve tenhle měsíc. Budu všem držet palce, ať nám to holky co nejdříve vyjde
Děti jsem chtěla nejpozději do 25, ale muselo se počkat na toho správného chlapa, bydlení, úspory, protože prcek něco stojí
Je to snad poprvé kdy se těším na začátek menzes. Jen doufám, že žádná nepřijde ![]()
Ahojky holky, tak koukám, že nejsem jediná mladice
moje mamka mě měla v 17 letech, tak to máme trochu v rodině
já taky původně plánovala až v 25,ale tak dlouho už čekat nechci..Já se už taky těšim a doufám, že MS nepřijde..Měla by přijít ale až 1.srpna
..to je dlouhé čekání..
Jinak všem: určo to vyjde..nesmíme zoufat ![]()
U nás v rodině snad všichni (babičky, mamka, tety) měli všechny děti před dvacítkou
Napřed mi říkaly, ať si něco užiji a teď už dva roky je první otázka když se vidíme: „Tak co, už?? Na co čekáte?“
Konečně už jim můžu říkat, že je to jen na přírodě ![]()
mě taky všichni řikaj at si ještě užívam..ale já si užívám s dětma..nemůžu se dočkat až budu mít vlastní ![]()
Čekání máme skoro stejně dlouhé. Já očekávám rozsudek 23.7. ![]()
Já měla výhodu. Pracuji ve školce, takže jsem všechny své mateřské city měla kde vybíjet
Ale cizí děti už mi přestali stačit. Pořídili jsme si s manželem štěně, že prý nás to zklidní. Akorát,že místo toho nás to ještě rozjelo
Je to taková chlupatá příprava. Zvlášť teď, když mu padají mléčné zuby ![]()
Příspěvek upraven 17.07.10 v 21:45
my máme králíka
a už nám nestačí..
já mám kolem sebe hodně dětí..kamarádky mají děcka, takže jesem taková chůva ![]()
Ahoj, teď jsem si všimla týhle diskuse. Škoda, zbytečně jsem založila jinou: snažilky léto 2010. Nevadí, budu sledovat obojí, dobrejch rad není nikdy dost:)
Jinak mně je 23, takže taky mladice:)