Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
17.7.10 21:54

Začíná mi to lézt na mozek :-) Za šest dní se dozvíme, jestli se to náhodou nevydařilo. Ztvrdlo mi břicho, nejspíš je to jen ředkvičkami (jak tvrdí manžel) a nebo tím jak na to pořád myslím :-D Dneska byla rodinná oslava a museli jsme hned vykecat, že se snažíme. Rodina vyděšená z toho, že vůbec nepiju, pořád dotírala. Takže mají po překvapení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.7.10 18:42

Já bych to ráda udržela v tajnosti, ale přesně se bojim těhlech oslav, atd… Budu držet palec, aby to nebylo z ředkviček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dannii
19.7.10 19:27

Tak Vás tady taky všechny zdravím. Taky čekáme s manželem jak to naše velké snažení dopadne. PM jsem měla 4.7. a od včerejška mám tušení, že to vyšlo. Včera mě hrozně bolela hlava a ode dneška mě sem tam pobolívá podbřišek, pálí mě žáha a jsem stráášně unavená. Vzhledem k tomu, že těhu budu prožívat už potřetí, tak se snad nemýlím a miminečko na sebe nenechá dlouho čekat :).

• Citovat
  • Upravit
6224
19.7.10 20:21

Ahojky..ted sem tu pár dní nebyla tak se omlouvám :-) :-) jinka vítám nové :kytka: :kytka: ..a jak to jde,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.7.10 13:28

Dneska měla přijít menstruace, ale asi se stavila u někoho na kafe :-) Test byl ovšem negativní :zed: Tak jsem zvědavá, co z toho vyleze. Nezbývá než počkat do zítra. . . A co u vás děvčata, nějaká změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
24.7.10 13:49

jé tak ty už to máš mít dneska jo??to ti závidim..já to čekám až 30… :think: :think:
Je mi divně..bolí mě bříško prsa a je mi špatně:( asi na mě něco leze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.7.10 15:04

Ahoj holky, všechny vás zdravím. Dnes jsem se zaregistrovala, tak vám napíšu taky pár řádek. S přítelem se snažíme o miminko už třetí měsíc. Poslední MS byla 3.7.2010, a očekávám další 30.7., tak doufám, že se nedočkám… :-) Navíc mě cca poslední čtyři dny pobolívá v podbřišku, bradavky jsou taky bolestivé a BT měřím. Ta se zatím drží vysoko 36,75 - 36,9. Všem vám držím pěsti a sobě samo taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
24.7.10 15:10

ahojky vítám tě tu :kytka: :kytka: tak očekáváme MS stejně :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.7.10 15:20

Jojo, já jsem jako na trní. A co BT, měříš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.7.10 15:24

Holky jak já nesnáším čekání, už aby bylo 30. ať vím na čem jsem. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
24.7.10 15:27

neměřim :):)..já se na to zas nehcci tolik upínat..
To čekání je nejhorší to máš pravdu :think: :think: už aby bylo třeba 10 a mě nic nepřišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.7.10 15:33

Já bych teda do 10. nevydržela čekat :-D Taky jsem si říkala, že na to nesmím tolik myslet, ale je to silnější než já a BT měřím teprve posledních 8 dní. Spíš to jen tak zkouším, jestli to opravdu je tak, jak píšou v těch poradnách na netu, víš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
24.7.10 15:34

jasné :palec: :palec: já zas furt brouzdám po netu a hledám těhu příznaky ikdyž už je znám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.7.10 15:43

Jo, tak to jsme na tom stejně. Všechny stránky a diskuze už znám pomalu pozpátku :zed: A když mě něco zabolí, nebo mi není dobře, tak hned přemýšlím, jestli nejsem náhodou těhu,hehe. Je to na palici, ale jak člověk na to nemá pořád myslet, když to miminko tak hrozně chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.7.10 17:52

Vitám pupíčka mezi námi :kytka: :mavam:
To znám, každou maličkost hned připisuji tomu, že se to povedlo :mrgreen: Nejhorší je, že mám dovolenou a tím pádem spoustu volného času přemýšlet nad tím. Zítra další test a uvidíme, co se bude dít. Tak moc by se mi líbili dvě čárky. . . Budu vám holky držet palce. Do 30 už to není daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí