Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6224
28.7.10 15:10

Ahojky holky..dlouho jsem tu nebyla..vítám nové snažilky :kytka: :kytka: :kytka:
Já už netrpělivě posouvám v kalendáři dny,at už je 30 a já můžu doufat, že MS nepřijde..snad..
jinka příznaky mám, ale můžou souviset s přicházející ms..ikdyž před 3 dny, jsem z ničeho nic začla brečet..prostě ani nevim proč pořádně :mrgreen: asi sem magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 15:22

Nazdárek holky, tak jak to dneska jde? Já myslím, že to s těma příznakama nebude tak žhavý, protože ty se začínaj projevovat spíše až tak v tom čtvrtym pátym tejdnu. Na nás je ješě asi moc brzo :mrgreen: 30. je za dveřmi, taky počítám každou hodinu. Holky a jaký jste měli ty zdravotní problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 15:29

No právě, já žádný příznaky nepociťuju. A to bolení břicha je uplně stejné jako MS, takže si myslím, že přichází ta mrcha :-( Já mám endometriozu, to je takový dost blbý svinstvo kvůli kterému je až 50% žen, které tuto nemoc mají neplodných. Ne jako neplodných uplně, ale prostě neotěhotní přirozenou cestou. A vyléčení není, jen to zastaví hormonama bez kterých ale nemůžeš být, protože jinak to zase začne růst. Je to na ho… protože ted mám jen málo času na to abych byla těhu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 15:34

Jaktože máš málo času? A jak jsi poznala, že máš tu nemoc? Něco tě bolelo, nebo to zjistil MUDr. při běžným vyšetření. |Promiň, že se tak blbě ptám, ale nikdy jsem o takový nemoci neslyšela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 15:39

V pohodě :-) Bolelo mě břicho a to dost a při běžném vyšetřní nic nepoznají. Tak jsem musela na laparoskopii a tam na to přišli. Bylo to když mi bylo 18, hned to podchytili těma hormonama. Ty bereš neustále, abys neměl vůbec MS, pak je to v klidu. Když menstruuješ, tak je to pro tu nemoc blbě. No a ted samozřejmě menstruuju když chci mimi, takže hrozí, že se to zase rozběhne. Tak proto mám málo času. Nevím, co se bude dít, když neotěhotním, asi půjdu na inseminaci nebo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 15:43

Aha, teď už tomu rozumím. To jsou nemoci ty bláho, člověk aby měl strach k tomu doktorovi jít, hned ti najdou nějakou záhadnou nemoc.. A pak, že doktoři maj lidem pomáhat, akorát sdělujou samý špatný zprávy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 15:46

No je to blbý. Ale zase znám pár kolem mě s touto nemocí a otěhotněli normálně, tak doufám, že mně se to taky podaří … Koukám, že jsme přešly i do snažilek červen, co? :-) No co, můžeme být v obou :-)) Kolik je ti let? Mně bude ted v srpnu 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 15:48

Jo, taky jsem si všimla, že jsme ve dvou diskuzích, mě se tam zalíbilo, že to mají všechny holky dostat stejně jako já, to je sranda, co.. Mě je 25, tak to jsme stejně starý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 15:49

26 mi bude teda až příští rok, ale to je detail 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 15:52

No těch, co to mají dostat 30. je myslím dost i v této diskusi, nevím přesně kdo, ale taky jsem psala, že jsem blízko vás :-) Ale já si myslím, že těhu nejsem - popisovala jsem to ted vedle. Cítím MS bolesti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 15:55

No uvidíš, hele dokud z tebe neteče červená, tak je ještě pořád naděje. Co BT, měříš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 16:06

No to máš pravdu :-) BT kvůli ovu měřit nemusím, protože přesně poznám kdy jí mám - mám hrozný křeče. Jednou jsem to i ověřovala ovu testem a pozitivní. Ale minulý měsíc jsem měřila BT na konci cyklu, jestli se náhodou nezadařilo a pořád jsem měla 36,9 a měla jsem hroznou radost. No a najednou 28. den spadla na 36,6 a pro mě to bylo takový zklamání, že už radši neměřím. Mrcha samozřejmě v poledne přišla, ale kdybych to zjistila takto, tak by to nebylo tak smutné jako ráno u toho teploměru. A co ty, ty měříš ted? A kolik máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.10 16:16

Já taky měřím, včera byla 37 a dnes 36,9. Tak doufám, že nebude klesat. Minulej měsíc jsem taky naměřila 28 den 36,6 a dostala jsem to večer v práci, taky jsem byla zklamaná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 16:36

No vidíš, proto ted radši neměřím. Radši to zjistím pohledem na kalhotky než na teploměr :-) Končím, přišel manžílek a on nerad, když takhle kvůli tomu blbnu :-) Písnu zase zítra. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 16:42

Tak zase odešel, tak tu ještě chvíli budu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí