Poradíte?

9306
8.7.10 20:03

poradíte?

:think: ahojík všem tady

Holky poraďte mi. Je to tři dny co jsem s chlapem pokoušela mimí. ( první se nám povedlo na poprvé) Dneska jsem 16 den po ms a pobolívá mě podbríšek a když se jdu vyčůrat, tak tam mám takový jako hleníky z krví, ale maličko. Mám ovu, cítím to na sobě. Myslíte že to může být začínající těhu nebo ovu? Mám nějaký zmatek v tom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11574
8.7.10 20:08

tak to je tezko rict, ja mela ovu vzdy 11ty den takze jestli nemas hodne dlouhy cyklus, tak by to mohlo byt tehu, pro jistotu bych na to jeste hupsla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:10

Magdi já mívám ten 10-16 den. 13 den jsem to zkoušela. Je možný že třeba při ovu můžu trošku špinit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
8.7.10 20:14

Tak to nikdo nepozná, budeš muset počkat, jestli přijde MS :kytka: ..

Teoreticky, kdybys byla „těhotná“, tak by oplodněné vajíčko teprve putovalo vejcovodem směrem do dělohy a dělilo se.To trvá asi týden. Těhotná píšu v uvozovkách, protože v této fázi ještě není zdaleka vyhráno. Někdy se stává, že oplodněné vajíčko dorazí do dělohy, přesto se neuhnízdí, rozloží se a vyjde jako opožděná MS - jmenuje se to biochemická gravidita.

Taky patřím k těm šťastným ženám, které otěhotněly okamžitě :-) Dvakrát.
Přeji, ať se brzy povede druhé miminko :kytka: ..

Chápu, že si potřebuješ popovídat, ale 3 dny po pohl.styku bych možné těhotenství fakt neřešila. Zkus na to nemyslet,určitě se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:16

Mě se to právě nikdy nestalo ještě.. tak mě to zarazilo.. je mi jasný že tři dny po styku se nedá bavit o těhu :think:

Příspěvek upraven 08.07.10 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415

Já měla cyklus krátký a přesto ovu až 15DC, takže já bych to spíš vidšla na ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602

Ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:18

Já mám ovu silný, že si nemůžu ani sednout.. ale nikdy se mi nestalo že bych špinila… proto jsem zadala to téma, no nic, jdu na chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 20:23

Jojo, to je potřeba si to dneska pojistit, tak úspěšný sexování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 20:23

Četla jsem, že někdy při ovu může docházet ke špinění, takže se také přikláním k ovu… Takže honem na něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:25

Holky díky moc. Mě se to fakt ještě nikdy nestalo a tím že se to ukázalo zrovna teď v době snažení, tak mě to fakt zarazilo, :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 20:36

Šemo a ještě mi řekni, jak to je růžový? Růžový nebo špinění a nebo krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:45

Taková jako růžová, neni to úplně čistá krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 20:50

V žádném případě nechci strašit, o ovulačním špinění toho najdeš hodně, ale já takhle poprvé v době ovulace špinila a nakonec jsem skončila v nemocnici - mimoděložní těhotenství, ms normálně proběhla, takže jsem to nevěděla. Ale neber to jako strašení, spíš jen, že kdyby cokoliv, tak naklusej k dr. Já měla růžový hlen, pak jsem cca za hodinu začala špinit a pak se přidaly i bolesti, takže pokud jsi bez potíží, tak to bude ovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:52

No jako citím hodně spodek, citím vyloženě i ten vchod :lol: Mám i trochu hlen / ten mívám při ovu daleko víc/ Nevim, uvidíme no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí