Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojík všem tady
Holky poraďte mi. Je to tři dny co jsem s chlapem pokoušela mimí. ( první se nám povedlo na poprvé) Dneska jsem 16 den po ms a pobolívá mě podbríšek a když se jdu vyčůrat, tak tam mám takový jako hleníky z krví, ale maličko. Mám ovu, cítím to na sobě. Myslíte že to může být začínající těhu nebo ovu? Mám nějaký zmatek v tom ![]()
tak to je tezko rict, ja mela ovu vzdy 11ty den takze jestli nemas hodne dlouhy cyklus, tak by to mohlo byt tehu, pro jistotu bych na to jeste hupsla ![]()
Magdi já mívám ten 10-16 den. 13 den jsem to zkoušela. Je možný že třeba při ovu můžu trošku špinit? ![]()
Tak to nikdo nepozná, budeš muset počkat, jestli přijde MS
..
Teoreticky, kdybys byla „těhotná“, tak by oplodněné vajíčko teprve putovalo vejcovodem směrem do dělohy a dělilo se.To trvá asi týden. Těhotná píšu v uvozovkách, protože v této fázi ještě není zdaleka vyhráno. Někdy se stává, že oplodněné vajíčko dorazí do dělohy, přesto se neuhnízdí, rozloží se a vyjde jako opožděná MS - jmenuje se to biochemická gravidita.
Taky patřím k těm šťastným ženám, které otěhotněly okamžitě
Dvakrát.
Přeji, ať se brzy povede druhé miminko
..
Chápu, že si potřebuješ popovídat, ale 3 dny po pohl.styku bych možné těhotenství fakt neřešila. Zkus na to nemyslet,určitě se brzy zadaří.
Mě se to právě nikdy nestalo ještě.. tak mě to zarazilo.. je mi jasný že tři dny po styku se nedá bavit o těhu ![]()
Příspěvek upraven 08.07.10 v 20:17
Já měla cyklus krátký a přesto ovu až 15DC, takže já bych to spíš vidšla na ovu ![]()
Já mám ovu silný, že si nemůžu ani sednout.. ale nikdy se mi nestalo že bych špinila… proto jsem zadala to téma, no nic, jdu na chlapa ![]()
Jojo, to je potřeba si to dneska pojistit, tak úspěšný sexování ![]()
Četla jsem, že někdy při ovu může docházet ke špinění, takže se také přikláním k ovu… Takže honem na něj ![]()
Holky díky moc. Mě se to fakt ještě nikdy nestalo a tím že se to ukázalo zrovna teď v době snažení, tak mě to fakt zarazilo,
![]()
Šemo a ještě mi řekni, jak to je růžový? Růžový nebo špinění a nebo krev?
V žádném případě nechci strašit, o ovulačním špinění toho najdeš hodně, ale já takhle poprvé v době ovulace špinila a nakonec jsem skončila v nemocnici - mimoděložní těhotenství, ms normálně proběhla, takže jsem to nevěděla. Ale neber to jako strašení, spíš jen, že kdyby cokoliv, tak naklusej k dr. Já měla růžový hlen, pak jsem cca za hodinu začala špinit a pak se přidaly i bolesti, takže pokud jsi bez potíží, tak to bude ovu ![]()
No jako citím hodně spodek, citím vyloženě i ten vchod
Mám i trochu hlen / ten mívám při ovu daleko víc/ Nevim, uvidíme no. ![]()