Mohlo jít o oplodněné vajíčko?

12
6.7.10 09:25

mohlo jít o oplodněné vajíčko?

všechny vás zdravím,MS se mi nakonec dostavila s 6denním zpožděním a ještě slabě na 2 dny,včera jsem po týdnu od MS cítila že přišla znovu ale vyloučila se mi jen hnědá voda a jinak nic,večer jsem se po toaletě utírala a na toaletáku jsem měla cosi hnědého,vypadalo to jako zrníčko z rajčete-i velikostí.Tak jsem se dala do zkoumání protože mi přišlodivné kde by se to tam vzalo.Semínko bylo tvrdé že šlo sotva zmáčknout a chlupaté,ale když jsem to promáčkla tak z něho vylítlo něco bílého-takový hadi.Napadla mě otázka jestli to mohlo opravdu být neuhnízděné vajíčko-takto velké,máte s tím někdo taky zkušenost?Navíc mi teda před MS vyšly dva testy pozitní a pak už zase 3 negativní,tak jsem trošku zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
6.7.10 09:43

Klidně to tak být mohlo, raný potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.7.10 10:02

nemyslim - oplodněné vajíčko má velikost 0,1 mm, určitě není tvrdé. Podle mě ti něco vletělo do kalhotek.
tím neříkám, žes nemohla potratit, ale jen že tohle to asi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.10 10:10

taky si říkám že by to bylo veliké,ale když už to tam bylo tak mě to napadlo :think: děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.7.10 10:26

Kdyby to bylo tak by mi to přišlo docela hnusný, rozmáčknout si vlastní - byť mrtvé - embryo :lol: Brrr. Já mám za sebou taky potrat (MS zpožděna 3 týdny, testy pozitivní i krev), ale menstruační krev jsem radši nikdy nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.10 10:37

to já taky nezkoumám,vždyt jsem psala že vecer už tam nic nebylo,jen to „zrníčko“.Mě zajímá co mám v klahotkách,jsem ženská :-D,zřejmě proto,že jsem si myslela že to emrio nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.7.10 11:08

no me by to taky zajimalo, jsem zvedavka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.7.10 08:25

Ano já myslím že je to vcelku normální když se podívám na toaletní papír jestli ještě mám menses,ale chápu že zkoumání čehosi v kalhotkách nemusí být až tak úplně chutné,mě to ale nevadí-jsem šťoura :oops: a taky se asi víc pozoruji ted když chceme mimi a dělat bych to asi taky neměla,prostě si nemůžu pomoci no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí