Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
všechny vás zdravím,MS se mi nakonec dostavila s 6denním zpožděním a ještě slabě na 2 dny,včera jsem po týdnu od MS cítila že přišla znovu ale vyloučila se mi jen hnědá voda a jinak nic,večer jsem se po toaletě utírala a na toaletáku jsem měla cosi hnědého,vypadalo to jako zrníčko z rajčete-i velikostí.Tak jsem se dala do zkoumání protože mi přišlodivné kde by se to tam vzalo.Semínko bylo tvrdé že šlo sotva zmáčknout a chlupaté,ale když jsem to promáčkla tak z něho vylítlo něco bílého-takový hadi.Napadla mě otázka jestli to mohlo opravdu být neuhnízděné vajíčko-takto velké,máte s tím někdo taky zkušenost?Navíc mi teda před MS vyšly dva testy pozitní a pak už zase 3 negativní,tak jsem trošku zmatená
nemyslim - oplodněné vajíčko má velikost 0,1 mm, určitě není tvrdé. Podle mě ti něco vletělo do kalhotek.
tím neříkám, žes nemohla potratit, ale jen že tohle to asi nebylo.
taky si říkám že by to bylo veliké,ale když už to tam bylo tak mě to napadlo
děkuju za odpovědi
Kdyby to bylo tak by mi to přišlo docela hnusný, rozmáčknout si vlastní - byť mrtvé - embryo
Brrr. Já mám za sebou taky potrat (MS zpožděna 3 týdny, testy pozitivní i krev), ale menstruační krev jsem radši nikdy nezkoumala.
to já taky nezkoumám,vždyt jsem psala že vecer už tam nic nebylo,jen to „zrníčko“.Mě zajímá co mám v klahotkách,jsem ženská
,zřejmě proto,že jsem si myslela že to emrio nebylo
Ano já myslím že je to vcelku normální když se podívám na toaletní papír jestli ještě mám menses,ale chápu že zkoumání čehosi v kalhotkách nemusí být až tak úplně chutné,mě to ale nevadí-jsem šťoura
a taky se asi víc pozoruji ted když chceme mimi a dělat bych to asi taky neměla,prostě si nemůžu pomoci no ![]()