Ovu test

2939
1.7.10 14:32

Ovu test

Ahojky, prosím vás kdo má zkušenost s ovu testy - jak dlouho po ovulaci se na ovu testu může zobrazit slabá čárka? Testovala jsem prvně, pravděpodobně mám už po ovulaci (vzhledem ke zvýšené BT), ale zajímalo by mě, kdy mohla cca ovulka proběhnout (BT měřím zatím taky jen 5. den, takže z toho vycházet nemůžu). Děkuju moc za všechny reakce. . . :andel: jinak jsem už 32 DC (po revizi dělohy z 31.5.2010)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
1.7.10 15:17

ahoj, ciarka na ovu teste sa zobrazuje rovnako silna ako kontrolna 12-48 hodin pred ovulaciou.
a ako vies, ze mas zvysenu bt, ked merias len 5 dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.7.10 16:04

To jsem si jen tak sama vydedukovala :mrgreen: - mám ji 37°, proto myslím, že je zvýšená, třeba mám ale takovou normálně, je to opravdu jen moje ničím nepodložená dedukce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 17:18

Eneer, já myslím,že po ovulaci už nemá smysl ovu testíky používat… :wink: Počkej po MS a pak začni…
A jestli měříš , nechceš se přidat k nám na Měření BT ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.7.10 18:23

To Jodi: Já to zkoušela jen ze zvědavosti, teď aspoň vím (myslím), že už ovulka proběhla a že mrcha by měla přijít do 10-14 dnů. . . klidně se přidám :-) já se tady zatím jen rozkoukávám, tak pořádně nevím, jak to tady chodí. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.7.10 19:18

eneeer, tak prid k nam:

https://www.emimino.cz/…kovani/2901/

:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.17 11:32

Ahoj, prosim o radu. Zkousim ted ovu testy, zatim jeste ani jeden pozitivni, ale je normalni, zze vcera byl silnejsi jak dnes? to nestoupa postupne? diky

• Citovat
  • Upravit
643
16.2.17 12:03

Jednak hladina LH může v krvi během cyklu mírně kolísat, pak ten samotný vzestup probíhá sice relativně rychle (během pár hodin), ale taky můžeš zachytit tu křivku v různé fázi a co hlavně-hodně záleží na tom, jak koncentrovaná je moč. U těch tvých vzorků jsou oba jasně negativní a hladina LH zjevně zatím velmi nízká a ten rozdíl bych viděla právě v různě koncentrované moči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí