Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
1.7.10 18:46

Albi - máš pravdu, je tolik krásných jmen, že jeden neví, které vybrat. Ono ve finále je to jedno Daniel nebo Michael, obě jména jsou hezká :kytka:

Ty jo, mě je tak líto té Moukusky, tohle jsem fakt nečekala :nevim:
Natulko a Tob prý posunuli o měsíc to umělko. Můžu se zeptat proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.7.10 18:56

baby, ktora bude v pondelok testovat? ja by som..ak mrcha dovtedy nedorazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 19:03

holky ten grepovy džus? 1litr denně? stačí to? ono to taky leze do peněz :D heeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 19:05
kaculko joo,posunuli,volali mi,že mám zvýšené TSH,což je hormon štítné žlázy a tudíš mám trochu sníženou funkci štítné žlázy ,ono z normalního hlediska je hodnota ok,ale z hlediska oplodnění je vyšší a tudíš mi ji musí lékama snížit a ted za těch 14dní by se to nestihlo,takže já za nějakých 20 dní dostanu ms a pak začnu brát HAK a kolem 6,7,srpna začínám stimulovat ,pak bude ještě jedná ms a do pulky září už budu po ET,takže na hovnouse,no ale co nadělám :nevim: ,takže začínáme znovu se snažením ještě přirozeně :dance: :dance:
kaculad píše:
Albi - máš pravdu, je tolik krásných jmen, že jeden neví, které vybrat. Ono ve finále je to jedno Daniel nebo Michael, obě jména jsou hezká :kytka:Ty jo, mě je tak líto té Moukusky, tohle jsem fakt nečekala :nevim:
Natulko a Tob prý posunuli o měsíc to umělko. Můžu se zeptat proč?
  • Citovat
  • Upravit
186
1.7.10 19:05

ahoj, aj Nutridrinky su fajn pre dobre uhniezdenie a dostatok zivin.. ako som pisala, mne to odporucila jedna kamaratka- lekarnicka, lebo je to na predpis,ale mne to zohnala a citim ze je to lepsie.. nechty sa mi polepsili, vlasy, pokozka..asi na tom nieco bude :-) kto chce vediet viac tak cez sukr. spravu :wink:

Nicollka píše:
No vidíte já mám taky hrozně nízkou sliznici, proto vlastně beru ten utroš, aby sliznice narostla, no a já si naordinuju po ovu tentokrát po dvě pilule a hotovo. Asi ta jedna byla málo když sem hned dva dny od ovu špinila jako kráva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 19:06
Lilly já budu,ale jen ovu testíkem :dance: :dance: ,nevím kdo tady je žhavý kandidát,myslím,že Ella,ale ta už testuje ted a Katlinn ta taky :think: :think:
Lilly12 píše:
baby, ktora bude v pondelok testovat? ja by som..ak mrcha dovtedy nedorazi..
  • Citovat
  • Upravit
1843
1.7.10 19:07

Natulko, to není na hovňouse. Je super, že to takhle všechno hlídají a chtějí Tě na těhu maximálně připravit. Lepší měsíc počkat a dočkat se hned toho nejlepšího výsledku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 19:12
Kaculko já vím,ale na druhou stranu je mi to strašně líto :-( :hug: :hug: :hug:
kaculad píše:
Natulko, to není na hovňouse. Je super, že to takhle všechno hlídají a chtějí Tě na těhu maximálně připravit. Lepší měsíc počkat a dočkat se hned toho nejlepšího výsledku :hug:
  • Citovat
  • Upravit
6530
1.7.10 19:13

holky prosím který z těchto je nejlepší? čaje nepiju, chutná to dobře?

http://www.lekarna.cz/shop.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 19:15

Natul, já to chápu :hug: :hug: :hug: Je mi jasné, že se Ti nechce čekat, to je přirozené. Ale je lepší měsíc počkat, než něco uspěchat. Moc Ti to přeju, to přece ani nemusím říkat a prostě zrovna u Tebe jsem si fakt jistá, že to vyjde hned :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 19:20

Nicoll, no nevím jestli Tě potěším, ale ten kontryhelový čaj podle mě nic moc. Alá já obecně nemám ráda bylinkové čaje. Já užívala ten od Lerose - sypaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 19:22
kaculad píše:
Nicoll, no nevím jestli Tě potěším, ale ten kontryhelový čaj podle mě nic moc. Alá já obecně nemám ráda bylinkové čaje. Já užívala ten od Lerose - sypaný.

díky tak to zkusím :)

že já tam lezla zase utratím, ale jdu mrknout co by se ještě hodilo. už sem objednala i ten Pre-Seed tak třeba trošku taky pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 19:27

urologický čaj, to můžu jen tak preventivně? asi jo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 19:29

nicol: mozes, ale v tehu by sa uz nemal, resp. velmi opatrne, lebo oficialne sa akoze nemoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 19:34
albao píše:
nicol: mozes, ale v tehu by sa uz nemal, resp. velmi opatrne, lebo oficialne sa akoze nemoze

aha tak jen 1× mezi 1-14dc a pak už nic :)
a jdu hledat další co by se hodilo, nemáte tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí