Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Albi - máš pravdu, je tolik krásných jmen, že jeden neví, které vybrat. Ono ve finále je to jedno Daniel nebo Michael, obě jména jsou hezká ![]()
Ty jo, mě je tak líto té Moukusky, tohle jsem fakt nečekala ![]()
Natulko a Tob prý posunuli o měsíc to umělko. Můžu se zeptat proč?
baby, ktora bude v pondelok testovat? ja by som..ak mrcha dovtedy nedorazi..
holky ten grepovy džus? 1litr denně? stačí to? ono to taky leze do peněz
heeh
kaculad píše:
Albi - máš pravdu, je tolik krásných jmen, že jeden neví, které vybrat. Ono ve finále je to jedno Daniel nebo Michael, obě jména jsou hezkáTy jo, mě je tak líto té Moukusky, tohle jsem fakt nečekala
Natulko a Tob prý posunuli o měsíc to umělko. Můžu se zeptat proč?
ahoj, aj Nutridrinky su fajn pre dobre uhniezdenie a dostatok zivin.. ako som pisala, mne to odporucila jedna kamaratka- lekarnicka, lebo je to na predpis,ale mne to zohnala a citim ze je to lepsie.. nechty sa mi polepsili, vlasy, pokozka..asi na tom nieco bude
kto chce vediet viac tak cez sukr. spravu ![]()
Nicollka píše:
No vidíte já mám taky hrozně nízkou sliznici, proto vlastně beru ten utroš, aby sliznice narostla, no a já si naordinuju po ovu tentokrát po dvě pilule a hotovo. Asi ta jedna byla málo když sem hned dva dny od ovu špinila jako kráva
Lilly12 píše:
baby, ktora bude v pondelok testovat? ja by som..ak mrcha dovtedy nedorazi..
Natulko, to není na hovňouse. Je super, že to takhle všechno hlídají a chtějí Tě na těhu maximálně připravit. Lepší měsíc počkat a dočkat se hned toho nejlepšího výsledku ![]()
kaculad píše:
Natulko, to není na hovňouse. Je super, že to takhle všechno hlídají a chtějí Tě na těhu maximálně připravit. Lepší měsíc počkat a dočkat se hned toho nejlepšího výsledku
holky prosím který z těchto je nejlepší? čaje nepiju, chutná to dobře?
Natul, já to chápu
Je mi jasné, že se Ti nechce čekat, to je přirozené. Ale je lepší měsíc počkat, než něco uspěchat. Moc Ti to přeju, to přece ani nemusím říkat a prostě zrovna u Tebe jsem si fakt jistá, že to vyjde hned
![]()
Nicoll, no nevím jestli Tě potěším, ale ten kontryhelový čaj podle mě nic moc. Alá já obecně nemám ráda bylinkové čaje. Já užívala ten od Lerose - sypaný.
kaculad píše:
Nicoll, no nevím jestli Tě potěším, ale ten kontryhelový čaj podle mě nic moc. Alá já obecně nemám ráda bylinkové čaje. Já užívala ten od Lerose - sypaný.
díky tak to zkusím ![]()
že já tam lezla zase utratím, ale jdu mrknout co by se ještě hodilo. už sem objednala i ten Pre-Seed tak třeba trošku taky pomůže
nicol: mozes, ale v tehu by sa uz nemal, resp. velmi opatrne, lebo oficialne sa akoze nemoze
albao píše:
nicol: mozes, ale v tehu by sa uz nemal, resp. velmi opatrne, lebo oficialne sa akoze nemoze
aha tak jen 1× mezi 1-14dc a pak už nic ![]()
a jdu hledat další co by se hodilo, nemáte tipy?