Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
1.7.10 17:46

Na chcíli ať trpí samomluvou někdo jiný…já jdu překládat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 17:49

Jodi ale já slyšela,že letušky prý mají peněz jak želež,tak za sezení to asi nemáte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Michel já dneska štětku neměla,celý den posedávám na balkoně v chládečku,bylo mi dost zle,ted už mi je jen těžko :think:

• Citovat
  • Upravit
54030
1.7.10 17:51

Jodi no to je vážně hrozný,jak kdyby byly aerolinky nějáákej bordel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem netušila,že si fááákt letuška,já chodila k paragánům,ale museli mě s padákem vykopnout aji z trenažéru,bo jsem zjistila,že mi vadí výšky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 17:54

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9980.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9980.gif
JODI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 17:55

Natul,já natírám,jak vzteklá,ale zahnala mě bouřka :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 17:58
Fááákt tak u nás nic 8-o
Michelangelo píše:
Natul,já natírám,jak vzteklá,ale zahnala mě bouřka :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
54030
1.7.10 18:04

Už přestala,sluníčko zas vykukuje,ale mraky jsou pořád bouřkové,hlavně přestalo být dusno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
1.7.10 18:06

Ahojte dievcata. Som moukuskyn manzel a zial nemam dobre spravy. Moukuska dnes absolvovala kyret. Zakrok prebehol bez komplikacii a teraz uz „pokojne“ lezi na izbe v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:07

božínku tak pomalu dočítám byli sme koupit malej bazenek ale už mě to nebavi kyblovat tak tam moc vody neni :D ale stejně hřmí.

Moukus drž se moc moc posílám sílu bojovníčkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:07
natulaa píše:
Já mám ducha na TT :mrgreen: :mrgreen: ale na 18DPO,to je pruser :jazyk: :jazyk: :jazyk:

wow wow wow

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 18:08

:-( och nie, to mi je strasne luto. Odkaz mouku, ze dnes na nu vsetci silno mysleli, a ze nam to strasne mrzi a ze jej zelame coskoro uzdravenie a zdrave miminecko :hug:

Boze, zivot je nespravodlivy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:08
No to snad nééééééééééééééééééééééééééééééé,kruci to co je 8-o .Moukusko :hug: :hug: :hug: :hug: ,drž se ,máme tě rady,kruci mě to rozbrečelo,ach bože co to je za spravedlnost na tom světě :cry:
moukuska píše:
Ahojte dievcata. Som moukuskyn manzel a zial nemam dobre spravy. Moukuska dnes absolvovala kyret. Zakrok prebehol bez komplikacii a teraz uz „pokojne“ lezi na izbe v nemocnici.
  • Citovat
  • Upravit
6651
1.7.10 18:10

Natulaa- my ty prachy bereme za to, že jsme ozdobný :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 18:10

Dobrý den,je mi to velmi líto,moc Moukusku pozdravujte,přeji brzké uzdravení a velmi mnoho síly po psychické stránce Vám oběma :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:11

holky krucíí dyt Moukuska měla suprové hcg a i příznaky ,tak to co je za bordel :cert: :cry: holky ale já teda nevím,ale ji bylo strašně zle a mi bylo taky strašně zle jak jsem potratila,ale kruci dyt to prý býva néé :-( :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex