Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mili, budu držet palce!!
Esther, tobě budu taky mooooc držet palečky?
esther
nebooj, to bude vsetko dobre, krasne to zacalo, este krajsie to skonci
A uz zaconas rozmyslat nad tym, kolko si das drobcekov do bruska?
mili aj ja mam rano plochsie brucho, a vecer velke ![]()
Večer se teda musim navečeret už to není to moje odbývání že si dám jen jeden rohlík dnes si pujdu koupit i ovoce
Mscat- miminko to vzdalo, vlastně vůbec není jisté, že se utvořilo
Na posledním UTZ byl vidět váček, ale nic v něm, potom začalo HCG klesat a další den jsem začala krvácet… Teď dáváme měsíc pauzu a pak už to vyjde s těma dvojčátkama ![]()
adalim75 píše:
Mili, já nejsem těhu a večer mám břich jak 5. měsíc.
Možná jsem v tom a nevím o tom:-) a pak se o mě dočtete v novinách:„porodila, aniž by tušila, že nosí pod srdcem dceru!!!!!“
mili: v 8tt som rucicky alebo nozicky nevidela, a v 12tt si uz cucal prst. Tak niekedy medzitym ![]()
jj Albi ja to měla i u kluka toto a pak asi kolem toho 3-4 měs. zustavalo už i rano nevim čim to je a hrozně spatně chodim na zachod tak 1× za 3dny a to jeste musim se prosit pak mě nema bolet bricho …a ty albi jeste ti je zle???
Jodi píše:
Mscat- miminko to vzdalo, vlastně vůbec není jisté, že se utvořiloNa posledním UTZ byl vidět váček, ale nic v něm, potom začalo HCG klesat a další den jsem začala krvácet… Teď dáváme měsíc pauzu a pak už to vyjde s těma dvojčátkama
Jodi:aha.,..to mě moc mrzí,ale výjde to příště však víš
![]()
mili skus susene svestky
Nie, mne je fajn, posledne zvracanie hlasim v polovici 12tt ![]()
albao píše:
mscat poviem ellle
jasné.
já jen doufám že se něco nepřimele a nebudem moct jet
![]()
Jodi, dakujeem
, budeme to potrebovať ![]()
Albi, budeme (teda ak budu zivotaschopne) davat dvoch drobcekov, aby bola väcsia sanca. Ale ak sa ujmu obe budem len rada
Au pairku uz mame ![]()
esther jeeej, dvojky
To je nadhera! Inak vajka rastu priblizne 2 mm za den, ale mozu aj pomalsie aj rychlejsie ![]()
milli, albi, aha tak to ked som dnes 10DC a maju 15mm, tak to o nejake tri dni ideme na odber, jupiii
MM odovzda prispevok ludstvu a ide sa na to
![]()