Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
1.7.10 15:46

Ester sedm vajec 8-o 8-o 8-o 8-o ,mohla by si nás podělit nééé,my bysme ti snima pomohly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: super-hodně štěstí přeju!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 15:47

Ester nééé prý to není problém se štítkou,já mám 3,09,endokrinoložka by to prý neřešila,ale z hlediska reproduce to je vyšší,takže mi doporučil raději počkat jeden cyklus,aby jsme to snížili víš? a já mám sníženou funkci tím pádem a to mi právě řek,že je riziko potratu a vývojových vad,když se to neleči,takže proto budu jeden cyklus čekat víš :wink:

Jodi já mám graf na první stránce :lol:
esther03 píše:
natul ahooj :mavam: ano len po clostiku, prof. maly napisal, ze eventualne by mi mali dnes pichnut 1 amp. menopur, ale nakoniec ani nebola treba pri tom pocte :palec: Tie tri maju 10DC 15mm, co je vraj krasa a styri su trosku mensie. Takze sobota kontrola a potom o den dva sup na punkciu. Jemine a to ty mas problem so stitkou? A nemas problem pribrat? Ked je zvysena tak sa to stava.Ale neboj, to sa da liekmi vyriesit :wink: , moc drzim palce. Inak mne TSH robili u gyndosa, lebo v unice by sme to ako samoplatcovia museli platit, tak sme to dali spravit na SK :-) Ja som mala 1,113 a referencne boli 0,50-5,3.
  • Citovat
  • Upravit
6158

já se z vás a vašich výpačtů tlemím jak blbec…zákazníci nechápou, čemu se tady směju.
ještěže jich chodí tak málo…je to bída děvčátka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Milli- a ty jak? Kdy jdeš na kontrolu? Ať konečně víme, kolik tam těch dětí máš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
1.7.10 15:49

maji neboj, aj tebe sa zadari, o tom nepochybujem :wink: Ale mozno by bolo fajn porozmyslat nad softom, ci nie?
albi supeeer tesim sa na vas :pankac: :pankac: :pankac: No my este ideme na kontrolu v sobotu a tam mi povedia kedy spravia punkciu (tak o den, dva, tri) a vtedy si to bude moj mm uzit v tej peknej miestnosti s lcd a bielou sedackou :mrgreen: Zatial nam povedal, ze to vyzera na odber 5.7. a vklad najneskor 8.7. Tak uvidime :-)

• Citovat
  • Upravit
6651
1.7.10 15:49

Natulaa, já vím, ale tam máš jenom tenhle a pak ten předchozí… víc ne. A i u minulého jsi měřila 1 Dc a pak až 5 Dc /nebo tam nějak/..tak mně zajímalo, jestli jsi někdy taky stoupala, jako tentokrát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.7.10 15:51

albao:…ano tak v plánu to určitě máme přijet na to střetnutí :wink: :palec: můj si bude na to brát volno :-D přece vás chci všechny mooooc vidět :huban:

jj tak my se nesnažíme..prostě sexíkujem jak můj dojede,když je chut :-D ..jen jsem teda ted změřila to si sem tam pro info neodpustím :-D zároven se nijak nechráníme tak uvidíme …nechávám to volně :-D
ale grafík si značím co kdyby náhodou :mrgreen:

jej moukusce moc držím pěstičky teda hlavně miminku a cukrusce taky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.7.10 15:51

Jodi:asi blbá otázka ale já vůbec nevím jak ty si dopadla??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 15:52
Jodí néé já vždycky měla od 36.8 a níííž až pak po ovu jsem měla 37
Jodi píše:
Natulaa, já vím, ale tam máš jenom tenhle a pak ten předchozí… víc ne. A i u minulého jsi měřila 1 Dc a pak až 5 Dc /nebo tam nějak/..tak mně zajímalo, jestli jsi někdy taky stoupala, jako tentokrát :think:
  • Citovat
  • Upravit
12225
1.7.10 15:52

esther joooj, to je vzrusujuce, nie si nervozna? Ved mozno o par tyzdnov budes prezivat svoje vytuzene tehotenstvo :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.7.10 15:56

JODI????? :mrgreen: :mrgreen:
Zitra v 7:10 mam být v opočně doufam že po té předminulé noci je vše ok bojim se aby se ten den něco nestalo zatim se cítím ok ale víte jak to je u zamlklých těhu… :cry: :cry:
Prosim myslete zitra na mě rano mam bricho normoš ale večer to kdyby jste mě viděli mam bricho jak sklukem asi ve 3měs. mozná ve 4 jsem takové měla…ale do rana to zase přejde a pak zase :nevim: :poblion: na bliti už mi moc neni mam to na stridačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
1.7.10 15:57

albi soooooooooom a strasne, uz sa tesim na sobotu, kedy budem vediet presny termin :dance: Len este v podvedomi sa bojim, aby sa nieco nezvrtlo s vajkami alebo uz embryjkami, aby sa oplodnili a tak :think:

• Citovat
  • Upravit
6158
1.7.10 15:58

Mili, já nejsem těhu a večer mám břich jak 5. měsíc.
Možná jsem v tom a nevím o tom:-) a pak se o mě dočtete v novinách:„porodila, aniž by tušila, že nosí pod srdcem dceru!!!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.7.10 15:58

Co ta Cukruška co jste psali to mi uniklo řeknete mi prosim někdo chjooooooooo ja taky jeste makam asi toho necham ale když dokyn říkal dokud to nema ruce a nohy nemam to nikde říkat kdy to ma ruce a nožičky???vite to nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
1.7.10 15:59

Mili neboj, vsetko bude v pohodke. Budem na teba mysliet :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat