Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ester sedm vajec
,mohla by si nás podělit nééé,my bysme ti snima pomohly
super-hodně štěstí přeju!!!
![]()
Ester nééé prý to není problém se štítkou,já mám 3,09,endokrinoložka by to prý neřešila,ale z hlediska reproduce to je vyšší,takže mi doporučil raději počkat jeden cyklus,aby jsme to snížili víš? a já mám sníženou funkci tím pádem a to mi právě řek,že je riziko potratu a vývojových vad,když se to neleči,takže proto budu jeden cyklus čekat víš ![]()
esther03 píše:
natul ahoojano len po clostiku, prof. maly napisal, ze eventualne by mi mali dnes pichnut 1 amp. menopur, ale nakoniec ani nebola treba pri tom pocte
Tie tri maju 10DC 15mm, co je vraj krasa a styri su trosku mensie. Takze sobota kontrola a potom o den dva sup na punkciu. Jemine a to ty mas problem so stitkou? A nemas problem pribrat? Ked je zvysena tak sa to stava.Ale neboj, to sa da liekmi vyriesit
, moc drzim palce. Inak mne TSH robili u gyndosa, lebo v unice by sme to ako samoplatcovia museli platit, tak sme to dali spravit na SK
Ja som mala 1,113 a referencne boli 0,50-5,3.
já se z vás a vašich výpačtů tlemím jak blbec…zákazníci nechápou, čemu se tady směju.
ještěže jich chodí tak málo…je to bída děvčátka:-)
Milli- a ty jak? Kdy jdeš na kontrolu? Ať konečně víme, kolik tam těch dětí máš ![]()
maji neboj, aj tebe sa zadari, o tom nepochybujem
Ale mozno by bolo fajn porozmyslat nad softom, ci nie?
albi supeeer tesim sa na vas
No my este ideme na kontrolu v sobotu a tam mi povedia kedy spravia punkciu (tak o den, dva, tri) a vtedy si to bude moj mm uzit v tej peknej miestnosti s lcd a bielou sedackou
Zatial nam povedal, ze to vyzera na odber 5.7. a vklad najneskor 8.7. Tak uvidime ![]()
Natulaa, já vím, ale tam máš jenom tenhle a pak ten předchozí… víc ne. A i u minulého jsi měřila 1 Dc a pak až 5 Dc /nebo tam nějak/..tak mně zajímalo, jestli jsi někdy taky stoupala, jako tentokrát ![]()
albao:…ano tak v plánu to určitě máme přijet na to střetnutí
můj si bude na to brát volno
přece vás chci všechny mooooc vidět ![]()
jj tak my se nesnažíme..prostě sexíkujem jak můj dojede,když je chut
..jen jsem teda ted změřila to si sem tam pro info neodpustím
zároven se nijak nechráníme tak uvidíme …nechávám to volně ![]()
ale grafík si značím co kdyby náhodou ![]()
jej moukusce moc držím pěstičky teda hlavně miminku a cukrusce taky ![]()
Jodi píše:
Natulaa, já vím, ale tam máš jenom tenhle a pak ten předchozí… víc ne. A i u minulého jsi měřila 1 Dc a pak až 5 Dc /nebo tam nějak/..tak mně zajímalo, jestli jsi někdy taky stoupala, jako tentokrát
esther joooj, to je vzrusujuce, nie si nervozna? Ved mozno o par tyzdnov budes prezivat svoje vytuzene tehotenstvo
![]()
JODI?????
![]()
Zitra v 7:10 mam být v opočně doufam že po té předminulé noci je vše ok bojim se aby se ten den něco nestalo zatim se cítím ok ale víte jak to je u zamlklých těhu…
![]()
Prosim myslete zitra na mě rano mam bricho normoš ale večer to kdyby jste mě viděli mam bricho jak sklukem asi ve 3měs. mozná ve 4 jsem takové měla…ale do rana to zase přejde a pak zase
na bliti už mi moc neni mam to na stridačku
albi soooooooooom a strasne, uz sa tesim na sobotu, kedy budem vediet presny termin
Len este v podvedomi sa bojim, aby sa nieco nezvrtlo s vajkami alebo uz embryjkami, aby sa oplodnili a tak ![]()
Mili, já nejsem těhu a večer mám břich jak 5. měsíc.
Možná jsem v tom a nevím o tom:-) a pak se o mě dočtete v novinách:„porodila, aniž by tušila, že nosí pod srdcem dceru!!!!!“
Co ta Cukruška co jste psali to mi uniklo řeknete mi prosim někdo chjooooooooo ja taky jeste makam asi toho necham ale když dokyn říkal dokud to nema ruce a nohy nemam to nikde říkat kdy to ma ruce a nožičky???vite to nekdo