Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
1.7.10 14:48

takze ovu testik ocikany a nic, akoze skoro ani ciarku nevidno a vcera uz bola celkom pekna ciarocka, takze ovu zatial nebude, len aby som sa vobec dockala tento mesiac :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 14:49
kica píše:
Jodi píše:
Kica, ahooooj! A co ty, tys nedělala testík?????
Jodi, nerobila. Naposledy pred dvoma troma dňami a nič, bielo. Dnes som klesla, tak sa mi to zdá zbytočné! :-? Viem, že som bola Tvoje želiezko v ohni…mrzí ma to, sklamala som :-)

Kica, pro tentokrát odpuštěno- ale příští měsíc už bez kompromisů :wink:
No ale teď vážně- dlouho tu nebyl žádný // testík a někdo už by to měl prolomit!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 14:50
katkamarek píše:
takze ovu testik ocikany a nic, akoze skoro ani ciarku nevidno a vcera uz bola celkom pekna ciarocka, takze ovu zatial nebude, len aby som sa vobec dockala tento mesiac :cert:

mozno ti dojde zase az neskor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 14:51
Michel všechno je možné ale mě i strašně bolí v zádech ,to mě už i včera pobolívalo,tak spíš chřipka :nevim: :nevim: ,nějaká střevní
Michelangelo píše:
Natul není ti blbě ze včerejška kvůli sluníčku,nebo taky ty klobásy na noc :roll: :roll: :hug: :hug:
Laurineboj,že nepoznáš,kdy je pustit :mrgreen: :mrgreen: začnou lítat :mrgreen: :mrgreen: hezky je opatruj a dávej foto,jsou nádherné :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6158
1.7.10 14:55

holky, asi jsem blbá, ale já se vážně ptám: Je tady mezi námi některá, která otěhotněla i přesto, že na TO myslela ve dne v noci a UPÍNALA se na TO????
Já si totiž neumím pomoct! Teď bych měla myslet na to, že jedeme na dovču a já už stejně počítám, kdy bude asi další ovulka a plánuju…
NEUMÍM si to vyhodit z hlavy…vrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 14:55

Kaculad, neboj, za chvíli to rozdýcháš a zítra už budeš ráda :wink: Co mám říkat já, já chtěla holčičku už dvakrát :jazyk: Ale ten pohled do zákulisí mužského světa je kouzelný, je to velký přínos!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
1.7.10 14:57

jodi - a ten natulin bocian stále kadí na to červené srdiečko :jazyk:

katka - aj ja mám ovu testík bielo-biely
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 14:57

Adalim, ano, já-sice mám jen 50% úspěšnost, ale to se taky počítá :wink: Myslela jsem na to pokaždé dost intenzivně a otěhotněla jsem 4×, z toho mám 2 kloučky :-) Možná že bylo pár minut nebo i hodin, kdy jsem na to nemyslela, ale moc jich teda nebylo… :nevim: A šlo to různě dlouho…Šimon nám trval 8 měsíců, Kubíček byl hned na první pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 14:58

Maji, no koukala jsem na to!!! :think: Neměl už by se na to vysr.. ?

Příspěvek upraven 01.07.10 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
adalim75 píše:
holky, asi jsem blbá, ale já se vážně ptám: Je tady mezi námi některá, která otěhotněla i přesto, že na TO myslela ve dne v noci a UPÍNALA se na TO????
Já si totiž neumím pomoct! Teď bych měla myslet na to, že jedeme na dovču a já už stejně počítám, kdy bude asi další ovulka a plánuju…

milada - určite všetky tie, čo sú na prvej strane pod čiarou na to mysleli vo dne v noci, takže áno. sú tu také. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
Adalim,myslím,že všechny na to takhle myslíme,i holky co jsou těhulky už dneska :wink:
adalim75 píše:
  • Citovat
  • Upravit
natulaa
1.7.10 15:00
Mají já už vím proč stojí,musím to předělat :-(
m a j a 2 píše:
jodi - a ten natulin bocian stále kadí na to červené srdiečko :jazyk:katka - aj ja mám ovu testík bielo-biely :cert:
  • Citovat
  • Upravit
3539
1.7.10 15:00
Jodi píše:
Maji, no koukala jsem na to!!! :think: Neměl už by se na to vysr.. ?Příspěvek upraven 01.07.10 v 14:59

natul - čo s tým tvojim bocianom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
1.7.10 15:01

děkujíííííííí
Milada :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 15:03

Lauri hej, asi dojde neskor, dufam, ale som mala take tendencie, ze by mohla prist i skor, aj ked tieto moje posledne rozhadzane teplotky sa na to netvaria.
No nic, uz som zase v tom, som to nechcela riesit, ale zase to rozoberam, juj som na seba taka nastvana :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí