Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
počkej, jak budeš za pár hodin šťastná…až se ti to rozleží:-)
Měla jsem to stejně. Nejdřív šok, (co si počnu s pinďou?) a pak ohromná radost, že mám možnost vychovávat i chlapečka…nové obzory:-)
Kacul, ale veď takto budeš mať z každého
Podstatné je, že je mimčo zdravé a ty si tiež v poriadku!!!!
kaculko bud za to štastná,budeš mít párečeka to je to nejkrásnější co se ti mohlo stát ![]()
natulaa píše:
Michel četla si? posunuli mi o jeden cyklus stimulku![]()
Natulka všimla,psala jsem ti,ať nejsi smutná,že se to třeba podaří přirozeně a nebudeš muset dávky hormonů a protlačovat čípek
![]()
kaculad píše:
Zdravím vás babulky
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…
kacul ved to je idealne, chlapcek a dievcatko
ja by som to takto chcela… ![]()
Kacul nesmut, vies ako si ma vystrasila, ze sa nieco deje? Dnes tolko zlych sprav tu bolo
, uvidis ako budes rada, ked sa narodi, a zase dalsiu babu si este mozete dorobit neskor ![]()
flam ahoj ![]()
dievčatá postrehla som, že držíte palce moukuske, ale nie je čas dopátrať sa k tomu, čo sa deje… prezradí niekto? ![]()
lauri já volala mojemu dr. a on mi řek,že po dvou pilulích určitě néé,ale že mám teda počkat jak mi bude a kdyby se to nezlepšilo,tak mám přijít,a já mu říkám ,že TT je negativní a že jsem měla MS a on mi řek,že TT není směrodatné a nedá se na to spoléhat,ale já vím,my víme svoje,tak uvidím co bude dál,i podle teplot
,když tak za nim hupsnu
Holky moc děkuju. Já vím, že jsem pitomá. Že zdraví je nejdůležitější a to moje miminko zdravím naštěstí jen překypuje. Však já se s tím srovnám a budu Danečka milovat zrovna tak jako Amálku
![]()
Kačí, co se tu děje? Nestraš mě ![]()
Flam moukuska je v nemocnici, krvacala,ale ze babo je zatial ok, je 6 tt a ma srdiecko.
Kacula a okrem mouk ma aj cukruska problem s krckom, makkne jej a musi lezat, editka dnes mala uplne biely testik po vcerajsej podla mna dost viditelnej ciarke…co som este zabudla, aha natula odklada IVF o mesiac, lebo musi znizit hodnotu hormonu stitnej zlazy…
Kaculad raduj se,klučík ti bude pomáhat s těžšími věcmi,když taťka nebude po ruce,aj díry na obrázky vyvrtá,trávu poseče,budeš mít další chlapskou oporu
![]()
kacul: jeeej, nahodou, je to super!
Objavis s chlapcekom nove veci, ktore dievcatka az tak nezaujimaju, budes to mat skvele! ![]()
Mouku je v nemocnici - krvaca
, ale zatial sa mimi drzi.
albao píše:
kacul: jeeej, nahodou, je to super!Objavis s chlapcekom nove veci, ktore dievcatka az tak nezaujimaju, budes to mat skvele!
Mouku je v nemocnici - krvaca
, ale zatial sa mimi drzi.
Moukuska, Cukruska určitě bude všechno v pořádku
posílám hromadu sil, držte se babulky ![]()
Natul není ti blbě ze včerejška kvůli sluníčku,nebo taky ty klobásy na noc
![]()
Laurineboj,že nepoznáš,kdy je pustit
začnou lítat
hezky je opatruj a dávej foto,jsou nádherné
![]()