Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6158
1.7.10 14:26

počkej, jak budeš za pár hodin šťastná…až se ti to rozleží:-)
Měla jsem to stejně. Nejdřív šok, (co si počnu s pinďou?) a pak ohromná radost, že mám možnost vychovávat i chlapečka…nové obzory:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
1.7.10 14:26

Kacul, ale veď takto budeš mať z každého :mrgreen: Podstatné je, že je mimčo zdravé a ty si tiež v poriadku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 14:27

kaculko bud za to štastná,budeš mít párečeka to je to nejkrásnější co se ti mohlo stát :hug:

• Citovat
  • Upravit
54030
1.7.10 14:28
natulaa píše:
Michel četla si? posunuli mi o jeden cyklus stimulku :think: :think:

Natulka všimla,psala jsem ti,ať nejsi smutná,že se to třeba podaří přirozeně a nebudeš muset dávky hormonů a protlačovat čípek :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
kaculad píše:
Zdravím vás babulky :mavam:
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…

kacul ved to je idealne, chlapcek a dievcatko :hug: ja by som to takto chcela… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Kacul nesmut, vies ako si ma vystrasila, ze sa nieco deje? Dnes tolko zlych sprav tu bolo :cert: , uvidis ako budes rada, ked sa narodi, a zase dalsiu babu si este mozete dorobit neskor :palec:

flam ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
1.7.10 14:30

dievčatá postrehla som, že držíte palce moukuske, ale nie je čas dopátrať sa k tomu, čo sa deje… prezradí niekto? 8-o

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.7.10 14:31

lauri já volala mojemu dr. a on mi řek,že po dvou pilulích určitě néé,ale že mám teda počkat jak mi bude a kdyby se to nezlepšilo,tak mám přijít,a já mu říkám ,že TT je negativní a že jsem měla MS a on mi řek,že TT není směrodatné a nedá se na to spoléhat,ale já vím,my víme svoje,tak uvidím co bude dál,i podle teplot :nevim: ,když tak za nim hupsnu

• Citovat
  • Upravit
1843
1.7.10 14:32

Holky moc děkuju. Já vím, že jsem pitomá. Že zdraví je nejdůležitější a to moje miminko zdravím naštěstí jen překypuje. Však já se s tím srovnám a budu Danečka milovat zrovna tak jako Amálku :hug: :hug: :hug: :hug:
Kačí, co se tu děje? Nestraš mě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 14:36

Flam moukuska je v nemocnici, krvacala,ale ze babo je zatial ok, je 6 tt a ma srdiecko.

Kacula a okrem mouk ma aj cukruska problem s krckom, makkne jej a musi lezat, editka dnes mala uplne biely testik po vcerajsej podla mna dost viditelnej ciarke…co som este zabudla, aha natula odklada IVF o mesiac, lebo musi znizit hodnotu hormonu stitnej zlazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 14:36

Kaculad raduj se,klučík ti bude pomáhat s těžšími věcmi,když taťka nebude po ruce,aj díry na obrázky vyvrtá,trávu poseče,budeš mít další chlapskou oporu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 14:37

kacul: jeeej, nahodou, je to super! :palec: Objavis s chlapcekom nove veci, ktore dievcatka az tak nezaujimaju, budes to mat skvele! :wink:

Mouku je v nemocnici - krvaca :-( , ale zatial sa mimi drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
1.7.10 14:38
albao píše:
kacul: jeeej, nahodou, je to super! :palec: Objavis s chlapcekom nove veci, ktore dievcatka az tak nezaujimaju, budes to mat skvele! :wink:Mouku je v nemocnici - krvaca :-( , ale zatial sa mimi drzi.
:-o :cry: :cry: to je mi ľúto, ale snáď bude všetko v poriadku :kytka: :kytka: bábätko je určite bojovníček :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1843
1.7.10 14:40

Moukuska, Cukruska určitě bude všechno v pořádku :srdce: posílám hromadu sil, držte se babulky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 14:40

Natul není ti blbě ze včerejška kvůli sluníčku,nebo taky ty klobásy na noc :roll: :roll: :hug: :hug:
Laurineboj,že nepoznáš,kdy je pustit :mrgreen: :mrgreen: začnou lítat :mrgreen: :mrgreen: hezky je opatruj a dávej foto,jsou nádherné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí