Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
1.7.10 13:26

Simib ja nechcem tvrdit, ze mas nejaky problem, ale ako si moze byt lekar isty, ze je vsetko ok, ked tak odmieta laparku? Ved sa robia aj diagnosticke laparky, aby sa zistilo ako to tam vyzera.

Lauri jeeej :dance: , ty si zachranila mladatka? Ja som nejak mimo teraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
1.7.10 13:29

Ahojte babuľka, čo je tu nové! Tehu vlna skončila????
Lauritka, klobúk dolu, že sa o vtáčatka staráte, to by neurobilo veľa ľudí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 13:31
katkamarek píše:
Simib ja nechcem tvrdit, ze mas nejaky problem, ale ako si moze byt lekar isty, ze je vsetko ok, ked tak odmieta laparku? Ved sa robia aj diagnosticke laparky, aby sa zistilo ako to tam vyzera.Lauri jeeej :dance: , ty si zachranila mladatka? Ja som nejak mimo teraz.

No on neodmieta vyslovene.A jasne že sa zvolila diagnostická laparka,ale aj tak ťa uspávajú ako pri normálnej.Ten lekár čo robí laparku je priamo náš známi a on len povedal,že sa mu to zdá byť zbytočná narkóza.Že keby bol nejaký problém,tak aspoň niekde by sa to ukázalo.Ale po lete ak sa nič nezmení,tak asi pôjdem na tú laparku pre klud v duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

Simib, ja neverím tomu, že by IUI urobili bez laparoskopie!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

simib: no podla mna aj ked si to zaplatite sami, je to „len“ nejakych 100 euro, co je podstatne menej ako IVF.

Lauri: 8-o Ani ochranari ich nechcu? Tos a divim! A aspon vam povedali, co su to za vtaciky a ako sa o nich postarat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 13:32

nasli sme ich predvcerom v lese, vypadli z hniezda.
bolo velmi vysoko, nevyliezli by sme tam.
bolo nam ich luto tam necchat, neprezili by. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 13:33

No veď uvidíme.Najprv na ďalši mesiac ked tu bude mm skúsime ten postkoitálny test a potom sa ďalej uvidí.Keď už budem v tom centre kôli testu tak sa spýtam aj na to IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 13:34

albi volali sme s orchranarmi, ale ru v KE nie je ziadna organizacia bohuzial :nevim:

su to drozdi plave.

poradili nam aj ohladne stravy , ked sa nam podari a vyrastu, vypustime ich v lese :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 13:36

Laurit ty si na tom podobne ako ja,že?Teda myslím tým že nevidia u vás žiaden problém.Len ty si bola už aj na IUI,nie?čo ti všetko robili aké vyšetrenia už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:37

Inak na obveselenie tohto podivneho dna vam napisem pribeh, co sa stal v dedine manzela mojej kolegyne.

Dve spratelene rodiny, velki kamarati - a tiez susedia. Jedni chovaju v zahrade psa, druhi tam maju kralickov (ako milacikov, nie na jedenie :mrgreen: ). A raz ten pes prisiel domov a v papuli mal mrtveho kralika. Oni sa hned zhrozili, ze nebudu riskovat take dobre priatelstvo pre ich blbeho psa, ze co maju robit? Nakoniec sa rozhodli, ze kralika ocistia a daju naspat na zahradu do koterca k susedom, ze si budu mysliet, ze zomrel prirodzene. Tak aj urobili a na druhy den im klope suseda kamoska na dvere. „Neuveris, co sa stalo. Ten biely kralik nam pred par dnami zomrel, pochovali sme ho a dnes som ho nasla mrtveho zase v koterci!“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chudak pes vyhrabal cerstvy hrob a oni sa priznali k habadure, co vymysleli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.7.10 13:40

Ahoooojte holky moje :mavam: :mavam: :mavam: :huban:

tak jakpak se tu daří??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 13:43
Lauritka píše: :mavam:
Lauri ahooj :mavam: :mavam:
dnes je úplně divný depkový den,úplně to tady malá drozdí miminka rozsvítila :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:44

ahoj mscat :mavam:

ellla sa dnes pytala, ci pidete na tu stretavku v auguste/sprnu :wink:

ako sa mate? Stale mate ‚prestavku‘ v snazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 13:46
albao píše:
Inak na obveselenie tohto podivneho dna vam napisem pribeh, co sa stal v dedine manzela mojej kolegyne.

Dve spratelene rodiny, velki kamarati - a tiez susedia. Jedni chovaju v zahrade psa, druhi tam maju kralickov (ako milacikov, nie na jedenie :mrgreen: ). A raz ten pes prisiel domov a v papuli mal mrtveho kralika. Oni sa hned zhrozili, ze nebudu riskovat take dobre priatelstvo pre ich blbeho psa, ze co maju robit? Nakoniec sa rozhodli, ze kralika ocistia a daju naspat na zahradu do koterca k susedom, ze si budu mysliet, ze zomrel prirodzene. Tak aj urobili a na druhy den im klope suseda kamoska na dvere. „Neuveris, co sa stalo. Ten biely kralik nam pred par dnami zomrel, pochovali sme ho a dnes som ho nasla mrtveho zase v koterci!“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chudak pes vyhrabal cerstvy hrob a oni sa priznali k habadure, co vymysleli :lol:
:potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 13:50

Mscat ahojky ,jak jéé?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie