Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Simib ja nechcem tvrdit, ze mas nejaky problem, ale ako si moze byt lekar isty, ze je vsetko ok, ked tak odmieta laparku? Ved sa robia aj diagnosticke laparky, aby sa zistilo ako to tam vyzera.
Lauri jeeej
, ty si zachranila mladatka? Ja som nejak mimo teraz.
Ahojte babuľka, čo je tu nové! Tehu vlna skončila????
Lauritka, klobúk dolu, že sa o vtáčatka staráte, to by neurobilo veľa ľudí ![]()
katkamarek píše:
Simib ja nechcem tvrdit, ze mas nejaky problem, ale ako si moze byt lekar isty, ze je vsetko ok, ked tak odmieta laparku? Ved sa robia aj diagnosticke laparky, aby sa zistilo ako to tam vyzera.Lauri jeeej, ty si zachranila mladatka? Ja som nejak mimo teraz.
No on neodmieta vyslovene.A jasne že sa zvolila diagnostická laparka,ale aj tak ťa uspávajú ako pri normálnej.Ten lekár čo robí laparku je priamo náš známi a on len povedal,že sa mu to zdá byť zbytočná narkóza.Že keby bol nejaký problém,tak aspoň niekde by sa to ukázalo.Ale po lete ak sa nič nezmení,tak asi pôjdem na tú laparku pre klud v duši.
Simib, ja neverím tomu, že by IUI urobili bez laparoskopie!!!
simib: no podla mna aj ked si to zaplatite sami, je to „len“ nejakych 100 euro, co je podstatne menej ako IVF.
Lauri:
Ani ochranari ich nechcu? Tos a divim! A aspon vam povedali, co su to za vtaciky a ako sa o nich postarat?
nasli sme ich predvcerom v lese, vypadli z hniezda.
bolo velmi vysoko, nevyliezli by sme tam.
bolo nam ich luto tam necchat, neprezili by. ![]()
No veď uvidíme.Najprv na ďalši mesiac ked tu bude mm skúsime ten postkoitálny test a potom sa ďalej uvidí.Keď už budem v tom centre kôli testu tak sa spýtam aj na to IUI.
albi volali sme s orchranarmi, ale ru v KE nie je ziadna organizacia bohuzial ![]()
su to drozdi plave.
poradili nam aj ohladne stravy , ked sa nam podari a vyrastu, vypustime ich v lese ![]()
Laurit ty si na tom podobne ako ja,že?Teda myslím tým že nevidia u vás žiaden problém.Len ty si bola už aj na IUI,nie?čo ti všetko robili aké vyšetrenia už?
Inak na obveselenie tohto podivneho dna vam napisem pribeh, co sa stal v dedine manzela mojej kolegyne.
Dve spratelene rodiny, velki kamarati - a tiez susedia. Jedni chovaju v zahrade psa, druhi tam maju kralickov (ako milacikov, nie na jedenie
). A raz ten pes prisiel domov a v papuli mal mrtveho kralika. Oni sa hned zhrozili, ze nebudu riskovat take dobre priatelstvo pre ich blbeho psa, ze co maju robit? Nakoniec sa rozhodli, ze kralika ocistia a daju naspat na zahradu do koterca k susedom, ze si budu mysliet, ze zomrel prirodzene. Tak aj urobili a na druhy den im klope suseda kamoska na dvere. „Neuveris, co sa stalo. Ten biely kralik nam pred par dnami zomrel, pochovali sme ho a dnes som ho nasla mrtveho zase v koterci!“
![]()
Chudak pes vyhrabal cerstvy hrob a oni sa priznali k habadure, co vymysleli ![]()
Lauritka píše:Lauri ahooj
ahoj mscat ![]()
ellla sa dnes pytala, ci pidete na tu stretavku v auguste/sprnu ![]()
ako sa mate? Stale mate ‚prestavku‘ v snazeni?
albao píše:
Inak na obveselenie tohto podivneho dna vam napisem pribeh, co sa stal v dedine manzela mojej kolegyne.Dve spratelene rodiny, velki kamarati - a tiez susedia. Jedni chovaju v zahrade psa, druhi tam maju kralickov (ako milacikov, nie na jedenie
Chudak pes vyhrabal cerstvy hrob a oni sa priznali k habadure, co vymysleli). A raz ten pes prisiel domov a v papuli mal mrtveho kralika. Oni sa hned zhrozili, ze nebudu riskovat take dobre priatelstvo pre ich blbeho psa, ze co maju robit? Nakoniec sa rozhodli, ze kralika ocistia a daju naspat na zahradu do koterca k susedom, ze si budu mysliet, ze zomrel prirodzene. Tak aj urobili a na druhy den im klope suseda kamoska na dvere. „Neuveris, co sa stalo. Ten biely kralik nam pred par dnami zomrel, pochovali sme ho a dnes som ho nasla mrtveho zase v koterci!“
![]()
![]()