Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
Kica, ahooooj! A co ty, tys nedělala testík?????
Jodi, nerobila. Naposledy pred dvoma troma dňami a nič, bielo. Dnes som klesla, tak sa mi to zdá zbytočné!
Viem, že som bola Tvoje želiezko v ohni…mrzí ma to, sklamala som ![]()
natulaa píše:
holky mi je zase zléééééééééééééééééééééééééé![]()
![]()
,já už nechci
![]()
Natula
, ako Ti pomôcť!
Lauri, môj švagor je ochranár, kt. sa zaoberá ochranou vtáctva, je dosť veľký odborník, keď mu toto o Tebe poviem bude mať strašnú radosť. Žiaľ je teraz v zahraničí, inak by niečo vymyslel, čo s nimi, malinkými!! Ale ako pekne papkajú! ![]()
nela00 píše:
natul máš nejaké bolesti, kŕče?
Zdravím vás babulky ![]()
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…
kaculad píše:kacul pipíky sú úžasné
Zdravím vás babulky
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…
a ahojte ![]()
kacul kluk ti bude dělat větší lumpárny
natul no nevím jak ti pomoct vydrž prdka vydrž
flamenga píše:kaculad píše:kacul pipíky sú úžasné
Zdravím vás babulky
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…![]()
ja by som toho svojho šušníka nevymenila za nič na svete… a to som tiež chcela furt babu a do 20tt ma o nej presviedčala aj gynekologička… a potom sa „sen rozplynul“… a nastal nový… v ktorom sa len vymenila Terezka za Janíčka
naše malé voňavé sladučké bobo s pipíkom
![]()
![]()
a ahojte
ale kacul ved to je nádhera takto do páru! hlavne, že ste zdravučkí!
natul sprav si mätový čajík, upokojí žalúdok ![]()
kica píše:
Lauri, môj švagor je ochranár, kt. sa zaoberá ochranou vtáctva, je dosť veľký odborník, keď mu toto o Tebe poviem bude mať strašnú radosť. Žiaľ je teraz v zahraničí, inak by niečo vymyslel, čo s nimi, malinkými!! Ale ako pekne papkajú!
jeej, tak sa ho spytaj potom ako ich mame naucit potom chytat dazdovky
a kedy je najlepsie ich vypustit… ![]()
Lauritka píše:kica píše:jeej, tak sa ho spytaj potom ako ich mame naucit potom chytat dazdovky
Lauri, môj švagor je ochranár, kt. sa zaoberá ochranou vtáctva, je dosť veľký odborník, keď mu toto o Tebe poviem bude mať strašnú radosť. Žiaľ je teraz v zahraničí, inak by niečo vymyslel, čo s nimi, malinkými!! Ale ako pekne papkajú!a kedy je najlepsie ich vypustit…
Neboj, vyzistím, vyzistím ![]()
natulaa no neviem, keby si bola tehu z minuleho cyklu, tak uz mas dilnice, akor si myslim, ze ti telo reaguje na HAK. ![]()