Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
1.7.10 14:09
jodi po vyschnutí to nejde skoro vidět a tím našim mobilem už vubec né
Jodi píše:
Natulaa, a co ten testík, vyfotilas???
  • Citovat
  • Upravit
1047
1.7.10 14:09
Jodi píše:
Kica, ahooooj! A co ty, tys nedělala testík?????

Jodi, nerobila. Naposledy pred dvoma troma dňami a nič, bielo. Dnes som klesla, tak sa mi to zdá zbytočné! :-? Viem, že som bola Tvoje želiezko v ohni…mrzí ma to, sklamala som :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
1.7.10 14:10
natulaa píše:
holky mi je zase zléééééééééééééééééééééééééé :cry: :cry: :cry: ,já už nechci :poblion: :poblion:

Natula :hug:, ako Ti pomôcť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 14:13

natul máš nejaké bolesti, kŕče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
1.7.10 14:13

Lauri, môj švagor je ochranár, kt. sa zaoberá ochranou vtáctva, je dosť veľký odborník, keď mu toto o Tebe poviem bude mať strašnú radosť. Žiaľ je teraz v zahraničí, inak by niečo vymyslel, čo s nimi, malinkými!! Ale ako pekne papkajú! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 14:16
Né neli jen ten žaludek jak na vodě ani prujem ,ani teplotu nic :nevim: ,ale už mi je zase líp,no dneska to nějak musím vydržet :-(
nela00 píše:
natul máš nejaké bolesti, kŕče?
  • Citovat
  • Upravit
1843
1.7.10 14:18

Zdravím vás babulky :mavam:
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
1.7.10 14:22
kaculad píše:
Tak máme za sebou druhý screening. No dopadla jsem… acho jo. Nechci hřešit, miminko je naprosto zdravé, vše je jak má být, ale rozplynul se mi sen o dvou princeznách. Miminko se úplně odhalilo a tentokrát mi řekli, že je to chlapeček. Vím, že je nejdůležitější, že je zdravé, ale já si tak moc přála druhou holčičku…
kacul pipíky sú úžasné :mrgreen: :kytka: ja by som toho svojho šušníka nevymenila za nič na svete… a to som tiež chcela furt babu a do 20tt ma o nej presviedčala aj gynekologička… a potom sa „sen rozplynul“… a nastal nový… v ktorom sa len vymenila Terezka za Janíčka :srdce: naše malé voňavé sladučké bobo s pipíkom :mrgreen:

a ahojte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8808
1.7.10 14:22

kacul kluk ti bude dělat větší lumpárny
natul no nevím jak ti pomoct vydrž prdka vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 14:23
flamenga píše:
kaculad píše:
kacul pipíky sú úžasné :mrgreen: :kytka: ja by som toho svojho šušníka nevymenila za nič na svete… a to som tiež chcela furt babu a do 20tt ma o nej presviedčala aj gynekologička… a potom sa „sen rozplynul“… a nastal nový… v ktorom sa len vymenila Terezka za Janíčka :srdce: naše malé voňavé sladučké bobo s pipíkom :mrgreen: :mavam: :mavam:
a ahojte :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808

:mavam: flamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

ale kacul ved to je nádhera takto do páru! hlavne, že ste zdravučkí!
natul sprav si mätový čajík, upokojí žalúdok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 14:24
kica píše:
Lauri, môj švagor je ochranár, kt. sa zaoberá ochranou vtáctva, je dosť veľký odborník, keď mu toto o Tebe poviem bude mať strašnú radosť. Žiaľ je teraz v zahraničí, inak by niečo vymyslel, čo s nimi, malinkými!! Ale ako pekne papkajú! :mrgreen:

jeej, tak sa ho spytaj potom ako ich mame naucit potom chytat dazdovky :) a kedy je najlepsie ich vypustit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
1.7.10 14:25
Lauritka píše:
kica píše:
Lauri, môj švagor je ochranár, kt. sa zaoberá ochranou vtáctva, je dosť veľký odborník, keď mu toto o Tebe poviem bude mať strašnú radosť. Žiaľ je teraz v zahraničí, inak by niečo vymyslel, čo s nimi, malinkými!! Ale ako pekne papkajú! :mrgreen:
jeej, tak sa ho spytaj potom ako ich mame naucit potom chytat dazdovky :) a kedy je najlepsie ich vypustit… :)

Neboj, vyzistím, vyzistím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 14:26

natulaa no neviem, keby si bola tehu z minuleho cyklu, tak uz mas dilnice, akor si myslim, ze ti telo reaguje na HAK. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí