Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nat - presne. Ja som brala kedysi antiko. a bolo mi z nej bľuvno
Vyskúšala som 3 druhy a furt
tak som sa na to vyprdla ![]()
katlinn:
Myslis, ze mak sa nemoze v tehu? Ja som z toho jelen co sa moze a co nie, mam pocit ze nemozem nic
![]()
katkamarek: tak s tym som aj ja mala vzdy problem. Ja pijem strasne vela! Iba od obeda som vypila uz dva pohare ![]()
katlinn: juj, som sa zlakla, ale mak sa moze v tehu
Dobry dokonca pre vapnik. Asi si mimi teraz v brusku prestane kopkat a zacne buvat
Skoda, ze to necitim este
albi - no neviem, ale si by si musela zjesť tonu maku, aby to malo nejaký povznášajúci účinok
![]()
albao píše:
katkamarek: fakt je toto divny densimib: no este na MK sme mali jeden grafik, kde spemrosky vydrzali 8 dni!
Bolo to sice vynimocne, ale zazraky sa deju
No to fakt nie.Tak aspoň si jeden mesiac aj telo oddýchne.Ale rada by som vedela kde je pes zakopaný.Rozmýšlam nad tým postkoitálnym testom.Možno tie jeho spermošky sa necítia dobre v mojom hlieniku. ![]()
Natul : http://www.forumzivota.sk/index.php?…
Začnime tými menej význačnými, ktoré z dlhodobého hľadiska ženu neohrozujú. Patria sem bolesti hlavy, nevoľnosť až zvracanie, napätie prsníkov, bolesti brucha či chrbta, emočná labilita, zníženie libida, prírastok hmotnosti, zmena pošvového sekrétu spojená s nepríjemnými pocitmi. Tieto negatívne účinky sa vyskytujú podľa niektorých údajov len u menšieho percenta žien, aj to údajne prevažne len na začiatku užívania, podľa iných však v ich dôsledku 30 - 50 % nových užívateliek prestane v priebehu prvého roka HAK užívať a ďalších 10 - 30 % skúša iný prípravok.
simib: no to urcite stoji za to ten test
A navyse sa to da lahko prekonat IUI, ak sa to zisti ![]()
Nelka cosi, kde tri hodiny?
Budem rada ked vydrzim dve, kedze nepijem od 12tej, tak o druhej chcem robit ovu testik, ale potom som este mala polievku na obed, tak sa budem snazit potiahnut to asi do pol tretej ![]()
Já měla MARVELON ale tak je to možné,ale mi bylo blivno už včera,tak přece po první pilulce že by tak zabíralo se mi nechce věřit,já si psala s holkama s unicy a žádné nic nebylo
,no to zjistím příští cylus až to začnu znovu brát ![]()
lauri: jeeej, ziju, dari sa im? A zohnali ste ochranarov, alebo take nieco? Sem s novinkami, ja som cely vcerajsok vynechala ![]()
Albao no pôjdeme asi na to.V ničom inom to už asi nemôže byť.Prečo ma to nenapadlo hneď?Ktorá z Vás bola na tomto teste?No a IUI by to presne vyriešilo.Ale zas na to potrebujem mať overenú priechodnosť.Ale lekár laparku nechce,lebo že je zbytočná.Možno by urobili IUI aj bez všetkého,keď to navrhne lekár,nie?
albao píše:
lauri: jeeej, ziju, dari sa im? A zohnali ste ochranarov, alebo take nieco? Sem s novinkami, ja som cely vcerajsok vynechala
ziju, ale musime ich odchovat sami… tu v KE ich nikto nevezme ![]()