Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
1.7.10 13:06

nat - presne. Ja som brala kedysi antiko. a bolo mi z nej bľuvno :poblion: Vyskúšala som 3 druhy a furt :poblion: tak som sa na to vyprdla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:06

katlinn: :lol: :lol: :lol: Myslis, ze mak sa nemoze v tehu? Ja som z toho jelen co sa moze a co nie, mam pocit ze nemozem nic :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:08

katkamarek: tak s tym som aj ja mala vzdy problem. Ja pijem strasne vela! Iba od obeda som vypila uz dva pohare :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 13:10

katka koľko hodín nebudeš piť? také tri stačia nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:11

katlinn: juj, som sa zlakla, ale mak sa moze v tehu :pankac: Dobry dokonca pre vapnik. Asi si mimi teraz v brusku prestane kopkat a zacne buvat :lol: Skoda, ze to necitim este

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 13:11

albi - no neviem, ale si by si musela zjesť tonu maku, aby to malo nejaký povznášajúci účinok :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 13:12
albao píše:
katkamarek: fakt je toto divny den :cert:simib: no este na MK sme mali jeden grafik, kde spemrosky vydrzali 8 dni! :pankac: Bolo to sice vynimocne, ale zazraky sa deju :nevim:

No to fakt nie.Tak aspoň si jeden mesiac aj telo oddýchne.Ale rada by som vedela kde je pes zakopaný.Rozmýšlam nad tým postkoitálnym testom.Možno tie jeho spermošky sa necítia dobre v mojom hlieniku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
1.7.10 13:12

Natul : http://www.forumzivota.sk/index.php?…

Začnime tými menej význačnými, ktoré z dlhodobého hľadiska ženu neohrozujú. Patria sem bolesti hlavy, nevoľnosť až zvracanie, napätie prsníkov, bolesti brucha či chrbta, emočná labilita, zníženie libida, prírastok hmotnosti, zmena pošvového sekrétu spojená s nepríjemnými pocitmi. Tieto negatívne účinky sa vyskytujú podľa niektorých údajov len u menšieho percenta žien, aj to údajne prevažne len na začiatku užívania, podľa iných však v ich dôsledku 30 - 50 % nových užívateliek prestane v priebehu prvého roka HAK užívať a ďalších 10 - 30 % skúša iný prípravok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:14

simib: no to urcite stoji za to ten test :pankac: A navyse sa to da lahko prekonat IUI, ak sa to zisti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 13:14

Nelka cosi, kde tri hodiny? 8-o Budem rada ked vydrzim dve, kedze nepijem od 12tej, tak o druhej chcem robit ovu testik, ale potom som este mala polievku na obed, tak sa budem snazit potiahnut to asi do pol tretej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 13:15

Já měla MARVELON ale tak je to možné,ale mi bylo blivno už včera,tak přece po první pilulce že by tak zabíralo se mi nechce věřit,já si psala s holkama s unicy a žádné nic nebylo :nevim: :nevim: ,no to zjistím příští cylus až to začnu znovu brát :think:

• Citovat
  • Upravit
17268
1.7.10 13:16
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 13:17

lauri: jeeej, ziju, dari sa im? A zohnali ste ochranarov, alebo take nieco? Sem s novinkami, ja som cely vcerajsok vynechala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.7.10 13:20

Albao no pôjdeme asi na to.V ničom inom to už asi nemôže byť.Prečo ma to nenapadlo hneď?Ktorá z Vás bola na tomto teste?No a IUI by to presne vyriešilo.Ale zas na to potrebujem mať overenú priechodnosť.Ale lekár laparku nechce,lebo že je zbytočná.Možno by urobili IUI aj bez všetkého,keď to navrhne lekár,nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 13:26
albao píše:
lauri: jeeej, ziju, dari sa im? A zohnali ste ochranarov, alebo take nieco? Sem s novinkami, ja som cely vcerajsok vynechala :roll:

ziju, ale musime ich odchovat sami… tu v KE ich nikto nevezme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital