Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
1.7.10 11:56

Katlinn četla si tu moji hodnotu,já jsem z toho uplně v prdeli :cry: :cry: ,tak to mám vysoké jako blázen oproti tobě :cry: ,mi je uplně blbě z nervu,mám žaludek jak na vodě :poblion:

Katlinn vždyt jste dostali stavební pozemek né?tak nebylo by lepší si postavit nějaký domeček?

• Citovat
  • Upravit
5530
1.7.10 12:00

Natula ale to nie je nic vazne, co by sa nedalo odstranit, nestresuj sa pre taku hodnotu teraz, liekmi sa tomu da pomoct, ved neumieras, ani to neznamena stop umelemu oplodneniu. Je to oddialenie, ale nic ine. Neboj, vsetko bude v poriadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 12:01

natu - kde? Ja som snaď blbá nevidela som. akú máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:02
3,09
katlinn píše:
natu - kde? Ja som snaď blbá nevidela som. akú máš?
  • Citovat
  • Upravit
3519
1.7.10 12:04

natu neblbni :hug: Veď si krátko po laprke tak je jasné že tieto veci máš kusok rozhádzané. U mňa možno toto bolo celkom fajn ale iné hodnoty mi potvrdili autoimunnu tyroitýdu či jak sa to píše ale vidíš, podľa dr. s tým otehotnieť môžem v pohode.

Pozemok síce máme, ale vysvetli to môjmu mm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 12:06

natu - ale na mne vidíš že už polovičná dávka toho lieku celkom pekne zaberá. Tak sa neplaš a neplač hlavne :hug: Dá sa to do pariadku, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:10

natu já sice nevím o co gou,ale vím,že se brzy dočkáš jako každá z nás tady neboj hlavně skus být v klidu jsme s tebou neboj sa moja. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:11

holky já zvracela :poblion: :poblion: ,ale zas tak nervozní nejsem,že bych zvracela,mi už není dobře od rána,že by nějaký upal nebo co?

• Citovat
  • Upravit
8808
1.7.10 12:11

holky víte co mě se tu líbí? když má každá z nás nějaký problém nebo depku nebo cokoliv jinýho tak vždy jedna druhou podržíme a snažíme se jí porozumět to je fakt tak nádherný pocit,že se tu máme navzájem a to se vlastně ani neznáme no není to úžasný? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:12
natulaa píše:
holky já zvracela :poblion: :poblion: ,ale zas tak nervozní nejsem,že bych zvracela,mi už není dobře od rána,že by nějaký upal nebo co?

no natu nevím může to být i s úpalu co já vím :nevim: nebo nesnědla jsi něco špatnýho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.7.10 12:14

natu ukaž nám ducha,
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 12:17

zaku- my sme tu všetky úžasné :jazyk: :wink:

natu - ja teraz prechádzam tie soje hodnoty čo mám od endokinologičky a žasnem. V jednom prípade je limit 70 a ja mám 730… 8-o to už jaká haluz je :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:17

pravě že nesnědla,mi už je od rána divně a ted to vyvrcholilo,jsem čuchla k obědu a už jsem letěla

• Citovat
  • Upravit
1835
1.7.10 12:18

Natula…pozri clanok http://www.solen.cz/…06/01/05.pdf, je trosku zlozity, ale v principe sa za normalne udava TSH 0,4-4 mIU, udajne horna hranica by sa mala v buducnosti znizit na 2,5. Vramci tychto hodnot tvoja je podla ma OK…mierne zvysena. Dolezite je este ako vysli vysledky T3 a T4. Pozri http://www.labtestsonline.cz/tests/TSH.html?…

Ale hlavne my tu nikto nie sme odbornik…takze ver svojmu docentovi a bude to v poriadku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 12:20
Katlinn já se na tsh dívala i tady na referenční hodnoty a tam je do 5.0 8-o ,ta 8-o k já to nechápu,ale víš co já nechápu,že mi řek,že z hlediska endokrinologie mám štítku v pořádku a že by se to ani neřešilo,že to je v normě,ale že z hlediska reprodukční medicíny je to vysoké :nevim: a že právě potřebují mít tu hodnotu nižší :nevim:
katlinn píše:
zaku- my sme tu všetky úžasné :jazyk: :wink:natu - ja teraz prechádzam tie soje hodnoty čo mám od endokinologičky a žasnem. V jednom prípade je limit 70 a ja mám 730… 8-o to už jaká haluz je :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex