Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natula ale to nie je nic vazne, co by sa nedalo odstranit, nestresuj sa pre taku hodnotu teraz, liekmi sa tomu da pomoct, ved neumieras, ani to neznamena stop umelemu oplodneniu. Je to oddialenie, ale nic ine. Neboj, vsetko bude v poriadku
katlinn píše:
natu - kde? Ja som snaď blbá nevidela som. akú máš?
natu neblbni
Veď si krátko po laprke tak je jasné že tieto veci máš kusok rozhádzané. U mňa možno toto bolo celkom fajn ale iné hodnoty mi potvrdili autoimunnu tyroitýdu či jak sa to píše ale vidíš, podľa dr. s tým otehotnieť môžem v pohode.
Pozemok síce máme, ale vysvetli to môjmu mm ![]()
natu - ale na mne vidíš že už polovičná dávka toho lieku celkom pekne zaberá. Tak sa neplaš a neplač hlavne
Dá sa to do pariadku, uvidíš.
natu já sice nevím o co gou,ale vím,že se brzy dočkáš jako každá z nás tady neboj hlavně skus být v klidu jsme s tebou neboj sa moja.
![]()
holky já zvracela
,ale zas tak nervozní nejsem,že bych zvracela,mi už není dobře od rána,že by nějaký upal nebo co?
holky víte co mě se tu líbí? když má každá z nás nějaký problém nebo depku nebo cokoliv jinýho tak vždy jedna druhou podržíme a snažíme se jí porozumět to je fakt tak nádherný pocit,že se tu máme navzájem a to se vlastně ani neznáme no není to úžasný? ![]()
natulaa píše:
holky já zvracela![]()
,ale zas tak nervozní nejsem,že bych zvracela,mi už není dobře od rána,že by nějaký upal nebo co?
no natu nevím může to být i s úpalu co já vím
nebo nesnědla jsi něco špatnýho? ![]()
zaku- my sme tu všetky úžasné
![]()
natu - ja teraz prechádzam tie soje hodnoty čo mám od endokinologičky a žasnem. V jednom prípade je limit 70 a ja mám 730…
to už jaká haluz je
![]()
pravě že nesnědla,mi už je od rána divně a ted to vyvrcholilo,jsem čuchla k obědu a už jsem letěla
Natula…pozri clanok http://www.solen.cz/…06/01/05.pdf, je trosku zlozity, ale v principe sa za normalne udava TSH 0,4-4 mIU, udajne horna hranica by sa mala v buducnosti znizit na 2,5. Vramci tychto hodnot tvoja je podla ma OK…mierne zvysena. Dolezite je este ako vysli vysledky T3 a T4. Pozri http://www.labtestsonline.cz/tests/TSH.html?…
Ale hlavne my tu nikto nie sme odbornik…takze ver svojmu docentovi a bude to v poriadku ![]()
katlinn píše:
zaku- my sme tu všetky úžasné![]()
natu - ja teraz prechádzam tie soje hodnoty čo mám od endokinologičky a žasnem. V jednom prípade je limit 70 a ja mám 730…
to už jaká haluz je
![]()
Katlinn četla si tu moji hodnotu,já jsem z toho uplně v prdeli
,tak to mám vysoké jako blázen oproti tobě
,mi je uplně blbě z nervu,mám žaludek jak na vodě 
Katlinn vždyt jste dostali stavební pozemek né?tak nebylo by lepší si postavit nějaký domeček?