Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
1.7.10 09:58

baby očumovala som grafy s tzv. uhniezďovacím špinením a pozitívny test je vo väčšine až o 3-4 dni, tak sa budem modliť :andel: Idem povešať prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 09:59

Hooolky oni mi tu stimulku posunuli o měsíc,mám prý TSH nějaké zvýšené :cry: ,ono prý z endokrinologického hlediska je to normální hodnota ale z duvodu stimulace je ta hodnota vysoká,takže budu brát nějaký EUTYROX až do otěhotnění,ale musíme to snížit a to se za dva týdny nedá,takže opět začínám měřit a pokoušet se tento cyklus ještě normálně :cry: A HAK začnu brát až od dalších měsíčku :cry:

• Citovat
  • Upravit
3519
1.7.10 09:59

soldi :mavam: až budeš niečo robiť s tabuľkou, tak mi tam, prosím ťa, daj namiesto tých hrozných 13 mesiacov dlhodobá snažilka. Vďaka :huban:

Příspěvek upraven 01.07.10 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.7.10 10:00
adalim75 píše:
Elli, to vypadá doooooobře :-)
Držím moc palce:-)
Kdy jsi brala ten clostík?

co z toho, ze to dobre vyzera, ked testik je snehobiely.. ani len duch, nic…
clostil som brala v januari, februari a marci (leden, unor, brezen)… tento mesiac som brala soju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
1.7.10 10:01

bambi veď ja sa teším na malinkú, len ma to niekedy tak pichne pri srdiečku vieš :srdce: :roll:
a vidím, ako švagrina opatrne reaguje pri mne na veci okolo tehu, úplne cítim ako sa bojí mi niečo povedať o pocitoch a tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 10:02

natul joooj :hug: to ma mrzi :-( Ale s nami to nejak vydrzis dovtedy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 10:06
Albi no co mi zbýva,ale on říkal,že ty hodnoty musí být pro stimulaci optimální a že to nebudou riskovat,nic to prý není,ale on si je chce pozichrovat at jsou tip top
albao píše:
natul joooj :hug: to ma mrzi :-( Ale s nami to nejak vydrzis dovtedy :hug:
  • Citovat
  • Upravit
6158
1.7.10 10:08

kolem mě je to taky samé mimčo, teď tady byly 2 rodiny kupovat blahopřání k narození chlapečka (dělám v papírnictví). Mrcha zatim nikde, ani příznaky, ale teplota dnes prudce klesla, tak mám už jistotu. I když já jsem takovej blbec, že si vždy nějakou tu nadějičku vyhrabu…třeba z paty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
1.7.10 10:09

Dobre rano :kytka:

Titu KRASA, ja nemam slov, musel to byt naaadherny vecer. A myslim, ze si spravne urobila, ze mm bude moct prezivat tu radost este pred narodenim synceka :dance: :dance:

Natul, to ma velmi mrzi :-( no na druhej strane musim povedat, ze sa mi velmi paci postup CARu, ze nenechavaju veci na nahodu a robia VSETKO preto, aby maximalizovali sance otehu po IVF…to na slovensku o takychto postupoch mozeme iba snivat. Takze si myslim, ze ked sa nato pozries z tejto stranky tak je to vlastne prezitelne, ten 1 mesiac navyse. A co teraz s HAK? Mas vysadit?

Elli, Edit, mrzia ma - testiky, ale ja myslim, ze este stale nadej je, kym cervena neklope na dvere. Elli, ja vnimam zlomovy 12-13DPO…aj ked su baby co maju + az po vynechani, ale ved to ty vies :srdce:

Inak vcerajsie vtacie debatky som zmeskala, hned by som sa pridala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 10:11

natul je to velmi rozumny pristup lekar. Paci sa mi to. Mohol mavnut rukou a mozno by od vas dostal peniazky za dve umelka namiesto jedneho. Takze si zrejme v dobrych rukach :wink:

adalim :lol: tak to sme tu vsetky na tom rovnako!!! :mrgreen: Sanca je vzdy pokial nie je mrcha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 10:12

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3475.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3475.gif
Ahoooj Soldi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 10:13

Natul, na jednej strane to oddiali oplodnenie, ale na druhej strane je to dobre, ze je taky opatrny, radsej nech ta da do poriadku teraz akoby to potom malo narobit nejaku sarapatu. A ono leto ubehne rychlo, ani sa nenazdas, uzivaj si pekne pocasicko a bude to tu co nevidiet :hug:

Smouli chapem tvoje pocity, najprv som tiez bola z toho smutna, ze ma mm sestra babo a ja este nie, ale teraz som si povedala, ze sa budem tesit z kazdej chvilky, ked mozem byt s nim, je uzasny, a verim, ze i ja coskoro budem cakat take babatko, ked idem k malemu neskutocne sa tesim :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.7.10 10:14
smouli píše:
bambi veď ja sa teším na malinkú, len ma to niekedy tak pichne pri srdiečku vieš :srdce: :roll:
a vidím, ako švagrina opatrne reaguje pri mne na veci okolo tehu, úplne cítim ako sa bojí mi niečo povedať o pocitoch a tak :oops:

ved ja to chapem :srdce: ale predstav si ako sa onedlho budete tesit obidve z deticiek :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.7.10 10:15

natu - :hug: euthyrox beriem tiež a zdá sa že účinkuje. Zatiaľ sa mi teplotky držia na nižšom leveli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 10:16

já vím holky,děkujííí jste zlatééé,a tu antiko,já měla jen dvě pilule,tak doufám,že mi už ty 2 nezábrání v ovulaci :think: Ale holky co ty moje vysoké teploty ,to je zase kruci co zvýšené :zed: :zed: :zed: jo a tt je bílý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex