Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
baby očumovala som grafy s tzv. uhniezďovacím špinením a pozitívny test je vo väčšine až o 3-4 dni, tak sa budem modliť
Idem povešať prádlo
Hooolky oni mi tu stimulku posunuli o měsíc,mám prý TSH nějaké zvýšené
,ono prý z endokrinologického hlediska je to normální hodnota ale z duvodu stimulace je ta hodnota vysoká,takže budu brát nějaký EUTYROX až do otěhotnění,ale musíme to snížit a to se za dva týdny nedá,takže opět začínám měřit a pokoušet se tento cyklus ještě normálně
A HAK začnu brát až od dalších měsíčku ![]()
soldi
až budeš niečo robiť s tabuľkou, tak mi tam, prosím ťa, daj namiesto tých hrozných 13 mesiacov dlhodobá snažilka. Vďaka ![]()
Příspěvek upraven 01.07.10 v 10:13
adalim75 píše:
Elli, to vypadá doooooobře
Držím moc palce:-)
Kdy jsi brala ten clostík?
co z toho, ze to dobre vyzera, ked testik je snehobiely.. ani len duch, nic…
clostil som brala v januari, februari a marci (leden, unor, brezen)… tento mesiac som brala soju…
bambi veď ja sa teším na malinkú, len ma to niekedy tak pichne pri srdiečku vieš
![]()
a vidím, ako švagrina opatrne reaguje pri mne na veci okolo tehu, úplne cítim ako sa bojí mi niečo povedať o pocitoch a tak ![]()
albao píše:
natul jooojto ma mrzi
Ale s nami to nejak vydrzis dovtedy
kolem mě je to taky samé mimčo, teď tady byly 2 rodiny kupovat blahopřání k narození chlapečka (dělám v papírnictví). Mrcha zatim nikde, ani příznaky, ale teplota dnes prudce klesla, tak mám už jistotu. I když já jsem takovej blbec, že si vždy nějakou tu nadějičku vyhrabu…třeba z paty…
Dobre rano ![]()
Titu KRASA, ja nemam slov, musel to byt naaadherny vecer. A myslim, ze si spravne urobila, ze mm bude moct prezivat tu radost este pred narodenim synceka
![]()
Natul, to ma velmi mrzi
no na druhej strane musim povedat, ze sa mi velmi paci postup CARu, ze nenechavaju veci na nahodu a robia VSETKO preto, aby maximalizovali sance otehu po IVF…to na slovensku o takychto postupoch mozeme iba snivat. Takze si myslim, ze ked sa nato pozries z tejto stranky tak je to vlastne prezitelne, ten 1 mesiac navyse. A co teraz s HAK? Mas vysadit?
Elli, Edit, mrzia ma - testiky, ale ja myslim, ze este stale nadej je, kym cervena neklope na dvere. Elli, ja vnimam zlomovy 12-13DPO…aj ked su baby co maju + az po vynechani, ale ved to ty vies ![]()
Inak vcerajsie vtacie debatky som zmeskala, hned by som sa pridala ![]()
natul je to velmi rozumny pristup lekar. Paci sa mi to. Mohol mavnut rukou a mozno by od vas dostal peniazky za dve umelka namiesto jedneho. Takze si zrejme v dobrych rukach ![]()
adalim
tak to sme tu vsetky na tom rovnako!!!
Sanca je vzdy pokial nie je mrcha ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3475.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3475.gif
Ahoooj Soldi
Natul, na jednej strane to oddiali oplodnenie, ale na druhej strane je to dobre, ze je taky opatrny, radsej nech ta da do poriadku teraz akoby to potom malo narobit nejaku sarapatu. A ono leto ubehne rychlo, ani sa nenazdas, uzivaj si pekne pocasicko a bude to tu co nevidiet ![]()
Smouli chapem tvoje pocity, najprv som tiez bola z toho smutna, ze ma mm sestra babo a ja este nie, ale teraz som si povedala, ze sa budem tesit z kazdej chvilky, ked mozem byt s nim, je uzasny, a verim, ze i ja coskoro budem cakat take babatko, ked idem k malemu neskutocne sa tesim ![]()
smouli píše:
bambi veď ja sa teším na malinkú, len ma to niekedy tak pichne pri srdiečku vieš![]()
a vidím, ako švagrina opatrne reaguje pri mne na veci okolo tehu, úplne cítim ako sa bojí mi niečo povedať o pocitoch a tak
ved ja to chapem
ale predstav si ako sa onedlho budete tesit obidve z deticiek
![]()
natu -
euthyrox beriem tiež a zdá sa že účinkuje. Zatiaľ sa mi teplotky držia na nižšom leveli
já vím holky,děkujííí jste zlatééé,a tu antiko,já měla jen dvě pilule,tak doufám,že mi už ty 2 nezábrání v ovulaci
Ale holky co ty moje vysoké teploty ,to je zase kruci co zvýšené
jo a tt je bílý