Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natu - ![]()
bambi -
dnes je deň D (depkový
) a tiež deň B(bielych testov
)Nič si z toho nerob, na každého príde rad a na nás určite
![]()
ellka, ty mas zatial krasny graf, tak dufam ze sa ti do par dni objavia ciarocky ![]()
katka, ja stale verim ze sa nam to hadam raz vynahradi ![]()
Bambi uplně vím,jak se cítíš,moje suseda,no byla tady v nájmu u sousedu taky otěhotněla se svojim jenom dupákem,protože spolu ani nechodili a viděi setak jednou za čas a on děla v lese a ona mu šla pomáhat,tak ji tam ohnul přes pařez a bum,žádné ovulační dny,žádné podkládání zadku,já to taky obrečela,ale naštěstí už tu nebydlí,tak ji nemusím denně vídávát s břichem ,ale ona už bude za měsíc rodit.
Holky a co Moukuška,nevíte o ní něco,už tu dlouho nebyl
![]()
katlinn píše:
natu -
bambi -dnes je deň D (depkový
) a tiež deň B(bielych testov
)Nič si z toho nerob, na každého príde rad a na nás určite
![]()
katlin, to som nevedela ze je taky depkovy den ![]()
ja teda cakam na to svoje spravne obdobie ![]()
natulaa píše:
Bambi uplně vím,jak se cítíš,moje suseda,no byla tady v nájmu u sousedu taky otěhotněla se svojim jenom dupákem,protože spolu ani nechodili a viděi setak jednou za čas a on děla v lese a ona mu šla pomáhat,tak ji tam ohnul přes pařez a bum,žádné ovulační dny,žádné podkládání zadku,já to taky obrečela,ale naštěstí už tu nebydlí,tak ji nemusím denně vídávát s břichem ,ale ona už bude za měsíc rodit.Holky a co Moukuška,nevíte o ní něco,už tu dlouho nebyl![]()
natul, no je to vsetko na prd
padneme a ideme dalej,nie?
a co je to dupák ? ![]()
bambi9 píše:
ellka, ty mas zatial krasny graf, tak dufam ze sa ti do par dni objavia ciarocky
zlatusik, budme realistky… pri mojom DPO bby uz mamatest nieco ukazal.. kedze nic, tak nic…
1-2 dni a mrcha je tu… kaslat na teploty…
Příspěvek upraven 01.07.10 v 09:28
Ano Kati,no o 15 minut později,vždycky měřím o pul sedmé a dneska jsem se vzbudila na wc o třičtvrtě a pak jsem zase usla,takže prakticky joo a včera taky tak
![]()
holky co to znamená,když je po ms vyšší teplota?krom těhotenství ,já byla na HP,tak jsem teda zvědavá jaké budou výsledky
![]()
elli, tak je to take neiste.. ja stale verim v nadej… su predsa baby kt.ukazal az po vynechani ms
![]()
ahojte babulky tak som sa nakoniec rozhodla , ze svoje tajomstvo nebudem tajit, nevedela som celu noc spat
a chcem sa tesit a nakupovat pre Janika spolu s mm…a pripravila som prekvapko, ktore dopadlo asi takto :
kupila som malilinke modre tricko , darcekovy sacok , papier s usg a vsetko som pekne zabalila, kupila sampanske , jahodky.....ked sli vecer deti spat …tak me sadli a ja som vytiahla sampanskeee.....mm sa pytal co oslavujeme a ja ze nic , ze ho lubim tak ze mu chcem dat malinky darcek…bol uplne prekvapeny …ruky sa mi chveli, potili a srdiecko bilo…
otvoril darcek..klasika chlap…modre tricko a on ze ..no ved to je pre terezku a ja ze ano ale je tam aj nieco pre teba ..tak pozrel do sacka a papierik ..otvori a cita…uz som len videla ako mu cerveneju oci a zacali padat slzy , ruky sa mu triasli a on nepovedal ani slovo.....nechala som ho chvilu tak a po chvili..zacal kricat…boze ja budem mat syna ..toto je najkrajsi darcek aky som dostal za cely svoj zivot…potom sme plakali obaja , jasne ze pobudil dievcata aby im oznamil, ze miesto sestricky budu mat braceka..tak sme plakali vsetci…meli nechapala a pridala sa
…takze to bolo vsetko uplne naaaaaaaaaaaadherneee, neopisatelneeee......
![]()
a som naozaj rada, ze je to vonku a mozeme sa tesit cela rodinka aj keby to bolo velkolepe prekvapko na sale, myslim si ze ta polovica ktora je este predomnou bude stat za to aby sme sa mohli tesit vsetci
![]()
Bambi my říkáme dupák tomu,co prostě s ženskou jako takhle pořádně nechodí,ale zadu..t si přijde,když se mu chce
a to byl jejich případ
![]()
aspoň som využila energiu z tej nasratosti, prezliekla som posteľ, dala prať a umyla riad a teraz kontrolujem v akom stave je oblek mm.
Nakoniec som sa rozhodla pre ružovky aj keď k nim nemáme kravatu ![]()
Ktoré naušnice?
titulienka píše:
ahojte babulky tak som sa nakoniec rozhodla , ze svoje tajomstvo nebudem tajit, nevedela som celu noc spat![]()
a chcem sa tesit a nakupovat pre Janika spolu s mm…a pripravila som prekvapko, ktore dopadlo asi takto :kupila som malilinke modre tricko , darcekovy sacok , papier s usg a vsetko som pekne zabalila, kupila sampanske , jahodky.....ked sli vecer deti spat …tak me sadli a ja som vytiahla sampanskeee.....mm sa pytal co oslavujeme a ja ze nic , ze ho lubim tak ze mu chcem dat malinky darcek…bol uplne prekvapeny …ruky sa mi chveli, potili a srdiecko bilo…
otvoril darcek..klasika chlap…modre tricko a on ze ..no ved to je pre terezku a ja ze ano ale je tam aj nieco pre teba ..tak pozrel do sacka a papierik ..otvori a cita…uz som len videla ako mu cerveneju oci a zacali padat slzy , ruky sa mu triasli a on nepovedal ani slovo.....nechala som ho chvilu tak a po chvili..zacal kricat…boze ja budem mat syna ..toto je najkrajsi darcek aky som dostal za cely svoj zivot…potom sme plakali obaja , jasne ze pobudil dievcata aby im oznamil, ze miesto sestricky budu mat braceka..tak sme plakali vsetci…meli nechapala a pridala sa![]()
![]()
…takze to bolo vsetko uplne naaaaaaaaaaaadherneee, neopisatelneeee......
![]()
a som naozaj rada, ze je to vonku a mozeme sa tesit cela rodinka aj keby to bolo velkolepe prekvapko na sale, myslim si ze ta polovica ktora je este predomnou bude stat za to aby sme sa mohli tesit vsetci![]()
teda titu ty jsi mě normálně rozbrečela takový krásný romantický no hlavně že jsi se rozhodla jak jsi to cítila myslím,že tohle byl dobrý nápad gratuluji
![]()
katlinn píše:
aspoň som využila energiu z tej nasratosti, prezliekla som posteľ, dala prať a umyla riad a teraz kontrolujem v akom stave je oblek mm.Nakoniec som sa rozhodla pre ružovky aj keď k nim nemáme kravatu
Ktoré naušnice?
mě se líbí ty poslední
jej Toji to je náádherné,normálně si mě rozplakala
.MM přijede a zas mě uvidí ubrečenou ,tak řekne,co zase řvu
![]()
zaku dakujem..ano premyslala som celu noc a pochopila som , ze ho nechcem odstavit od radosti z nakupov a tak ako to robil , ked vedel ze cakame terezku
..vzdy prisiel hoc len s malickostou …ale v ruzovom
![]()