Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn píše:
nicol - a čo ťa tá kartárka stala? Či to zadara kartovala?
dala sem jí 200,– ale neřekla si prostě skončila a řekla jen nashledanou, o peníze si neřekla.
nicol - a za takú cenu, že zmeníš muža by si tie dvojčatá brala? ![]()
katlin na 8dpo to býva väčšinou len s jednou čiarkou ![]()
kkamca uvidíš aké budú ďalšie teploty, možno folík praskol na 18dc ![]()
edit - to ako je možné???
Veď včera tam bol taký bohovský duch
sa na to dnes vážne môžem ![]()
nela - to včerajšie záhadné špinenie mi furt dáva nádej
ale uvidíme, čo bude ďalej ![]()
katlinn píše:
edit - to ako je možné???Veď včera tam bol taký bohovský duch
sa na to dnes vážne môžem
mne hovor ja som z toho už totálne vedľa
neviem možno pišika nebola dosť ranná lebo okolo druhej som bola cikať a potom test som robila o pol 6 ![]()
Katlin, ale ved si len 8 DPO, co by si chcela dialnice?
Moje vajco je zatial na svojom mieste
a ked tak kukam na ten moj grafik, tak sa mi to nejak nepozdava, take skoky som este nikdy nemala, minuly cyklus som tahala hadikov a teraz ma tatry
Len aby to nebol anovulak ![]()
Editka tak to len zase potvrdzuje, ze tie nove mamatesty mozu ist do haja, juj som taka nazlostena, co to s tymi testami porobili? ![]()
mne včera vyšiel ovulačný slabší ako predvčerom. robila som ho rovnaký čas, nepila som predtým. len som bola na vécku asi 40min. predtým ako som ho robila. môže to byť tým „nenazbieraným slabým“ močom? som zvedavá na dnešný, ovulačné príznaky už pociťujem ale ten test ![]()
edit -
uvidíš, čo bude zajtra
katuš - ale hádam ti ovulka príde
Myslíš, že anovulák by bol taký roztancovaný?
katlinn píše:
nicol - a za takú cenu, že zmeníš muža by si tie dvojčatá brala?
já je chci s tímto mužem ![]()
Nelka mozno to moze byt tym, a aky slaby bol ten testik? Alebo dost silny, len nie uplne pozitivny?
Katlin praveze anovulaky su take rozhadzane, teplotka skace hore dole, a ja teraz neberiem nic, iba pijem grepovy dzus, urobila som zase taky experiment, ze ako sa spravam bez femi kvapiek, tak uvidime. Ale zase teplotka sa stale drzi na predovulacnych hodnotach.
nela00 píše:
nicol prečo nemáš v grafe nový cyklus?
nebo sem to spojila byl jeden light pak nic, ale pak to začalo a nevim jak na to tedkom ![]()