Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kontryhel, tak to je bomba- to nám roste na zahradě!!!
Mám to sušit, nebo stačí spařit? /= sežúrovať
/
natulaa píše:
Jodi tak my máme u nás obchudek s bylinkami ,to vy v Praze nemáte? to musíš přijet na moravu,tady máme vše a s tím snažením ,jestli ti mužu poradit ,neměř,nedělej testíky ,ale sexujte normálně až budete mit chut a naplno,tak bych to udělala jáá,protože pauzy se dělají po potratech po revizích ,ale to co se stalo tobě,bych si asi pauzu nedávala,protože tys na škrabce nebyla,ale to je jen muj názor ju? jestli se na to necítíš,tak dej pauzičku![]()
![]()
![]()
Natul,žiju na Moravě,na jihu a tady máme taky bylinky a hlavně víno,všichni tu chlastaj,jak duhy!!!
![]()
http://www.ourphorum.com/…-t70662.html
michel - určite to poznáš
…no, tak víno, to bych si teď zrovna dala…
A v Praze teda nevim, co máme ![]()
Jodi píše:Michelangelo píše:kup si kosa alebo drozda a vážné věci neřešMichel, ty dneska jedeš!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já se počůůůůůůrááám!!!
noo,tak to už mám za sebou,když jsi jela s Katlin
![]()
Já krále drozdí bradu znám…a Vaculík bydlí 50 metrů ode mne ![]()
A já už vím, co v Praze máme za poklad… MNE ![]()
m a j a 2 píše:
http://www.ourphorum.com/…-t70662.htmlmichel - určite to poznáš
je mi líto Majuška,ale tohto piráta vidím poprvé
a že už jsem toho hooodně viděla…
![]()
Jodi píše:
Holky zlatý, já jsem ráda, že jsem vás našla![]()
![]()
baby baby, no nespoznavam to tu, ste sa nejak rozsupli
len tak namatkovo som to precitala, hlaska KRAL DROŽDIA BRADA to vyhrala ![]()
rano som este nachvilku zachytila ze edit mala nadejny tehu testik, gratulujem, nech je zajtra z ducha ciarka ![]()
u mna nic noveho, mrcha sa uz rozbehla… som zvedava co prinesie novy cyklus
posledna sanca, potom uz mam v plane ist v auguste k hruzikovi ![]()
aaaa lauri, nas krispin chytil dneska vtacatko. vraj uplne malinke, este bolo cerstvo vyliahnute, v takej blane. mm to nasiel. robia nam balkony a odstranuju nam stadial stare konstrukcie a niekde v nich muselo byt hniezdo. krispo nasiel to male a zahrdusil ho, vraj to bola uz len krvava gulka ked ho mm nasiel. krispin a dezo samozrejme strasne zavijali ked im ho zobral. paskudy jedny zabijacke
ale aj tak by to male nemalo sancu, bolo asi cerstvo vyliahnute, to by sme nerozchodili…
![]()
Jodi píše:
Já krále drozdí bradu znám…a Vaculík bydlí 50 metrů ode mneA já už vím, co v Praze máme za poklad… MNE
Jodi bacha!!!Víš,co se dělá,když najdeš poklad? Jen ho vykopat!!!
![]()
natulaa píše:
Jodi my já jsem zato taky rádá,za tuto diskuzi ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12037.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12037.gif ,
Michel odkud přesně ty si,počkej až pojedem z unicy,tak tě překvapíme a jsem zvědavá,jestli naleješ nějakou tu bylinku![]()
Jodi píše:
Holky zlatý, já jsem ráda, že jsem vás našla![]()
![]()
Natul,okolí Tišnova,neboj naliju a nezapomeň doma štětku
![]()
a mam super spravicku… neviem ci si pamatate, ale pred par tyzdnami som tu plakala, ze nas stahuju do novej budovy, nema to okna na otvaranie, okna su tmave a zrkadlove, cize malo svetla. nasackovani sme tam ako kraliky… no hroza. sice to nakoniec nebolo az take zle ako sa povodne zdalo, asi hlavne preto, ze sme super partia, ale bola som z toho nestastna.
dneska sa to vsetko zmenilo
uvolnili sa nadherne priestory na najvyssom poschodi, a my sme sa tam prestahovali
dokonca su tam okna co sa daju otvarat, co nie je nikde inde v celej budove. a uplne terno je, ze tam mame terasu s vyhladom na centrum BA
normalne sa tesim zajtra do prace, ako si sadnem za svoj krasne umiestneny stolik v krasnej kancelarii
![]()
acko píše:Áčko, no to je super!!! Já si pamatuju, jak ses bála klimatizace…no tak vidíš, jak jsou některý změny nakonec k lepšímu, i když člověk očekává to horší…
a mam super spravicku… neviem ci si pamatate, ale pred par tyzdnami som tu plakala, ze nas stahuju do novej budovy, nema to okna na otvaranie, okna su tmave a zrkadlove, cize malo svetla. nasackovani sme tam ako kraliky… no hroza. sice to nakoniec nebolo az take zle ako sa povodne zdalo, asi hlavne preto, ze sme super partia, ale bola som z toho nestastna.
dneska sa to vsetko zmenilouvolnili sa nadherne priestory na najvyssom poschodi, a my sme sa tam prestahovali
dokonca su tam okna co sa daju otvarat, co nie je nikde inde v celej budove. a uplne terno je, ze tam mame terasu s vyhladom na centrum BA
![]()
![]()
normalne sa tesim zajtra do prace, ako si sadnem za svoj krasne umiestneny stolik v krasnej kancelarii
![]()
áčko ahoj - teším sa s tebou
jodi - nám fakt rastie alchemilka na záhrade, ale ešte som ju neskúšala doma sušiť. ona mi nechutí ani z lekárne, takže asi to nebude nič moc ani zo záhrady