Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
4.10.15 07:52

Ahoj holky, funguje ještě tato diskuze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.10.15 12:40

@Jitule84 ahoj, uz asi ani velmi nie, vacsina uz maminami je a tie, ktore nie, tak sem uz nechodia.

• Citovat
  • Upravit
17359
20.11.15 13:58

Ja sice do diskusie nechodim, ale ked mi napisete, tak rada poradim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
7.1.16 08:29

Ahoj holky,

jsem tu zas :mrgreen: Co si myslíte o mém grafu? Luteálku mám standardně 14 dní, teď jsem brala utrogestan o tři dny dýl. Byla jsem na IUI. No a našli mi polyp v děloze, může být vysoká bt a zpoždění tím polypem? :think:

@riana12 @soldi + další

Hcg bylo v to pondělí 0,8. Něco se tam dělo, embryo se snažilo zahnízdit, byly i příznaky (hlavně pálení žáhy), pak to všechno přešlo, krev negativní, ale bt se drží pořád nahoře. Na 37,1 mi vylezla jen v těhotenství, ale jinak jde po vysazení utrouše vždy dolů, no a teď nahoru.. :nevim: Včera jsem nedělala test z ranní moči, tak zkusím zítra. Ale když tam včera nebyl ani stínek, tak tam zítra těžko něco bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
7.1.16 13:18

@Maky.p v tomto neviem poradit. velmi speci situacia. u mna sa cyklus sprava aj s utrosom rovnako ako keby som ho neuzivala alebo je tam len velmi male zlepsenie.
ale ak si mala predtym s utrosom ine skusenosti, urcite sprav rano test ;)

• Citovat
  • Upravit
17359
8.1.16 13:37

@Maky.p pokial sa nieco dialo, a si si ista, ze uz sa nic nedeje, tak biochemicke tehotenstvo moze sposobit par dni omeskanie ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.1.16 18:27

Už se to asi vyřešilo, konečně. Dneska bt klesla na 36,7, takže zítra MS dorazí. Biochemko asi kvůli tomu polypu, tak uvidím, co bude po MS na utz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
27.1.16 14:53

Ahojte holky, co říkáte na tento graf? :? Měřím první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 11:05

Dobrý den,

chtěla bych poradit :) než jsem otěhotněla s dcerou, měřila jsem bt. Moje bt byla ale pořádně rozházená, nicméně v tomto cyklu jsem otěhotněla. Nejsem schopná poznat, kdy proběhla ovulace. Když mi dr. stanovila podle utz velikost tak oplodnění vychází na 6.6.2014, ale nevím, jestli to není moc brzy, těhotenský test mi ukázal opravdu mini ducha až 30.6.2014.

Děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
6.3.16 09:45

Ahoj zeny.. Prosim byla by nektera tak hodna a poradila mi? Co se se mnou deje? @soldi muzu otravovat tebe? Tento cyklus je nejaky zacarovany. Jsem po stimulaci fytosojou-na pravy vajecnik reaguju skvele, na levy je to horsi. Ted mela byt ovu z leveho-10dc na utz levy vajecnik malinky a bez folikulu a na pravem dva folikuly cca 1cm..dle dr.mel byt cyklus anovulacni.. I tak jsem zkousela ovu testy a 16dc byl pozitivni…teplota stoupla az treti den..dnes je druhy den vyssi teploty a ja od rana krvacim.. Ovu krvaceni jsem drive mela, ale to bylo v den ovu…muzete se prosim nektera mrknout na graf a rict co si o tom myslite? Opravdu je anovulacni a me zacina ms? Vzdyt anovulak by mel vypadat jinak :-( moc diky za vsechny rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
13.11.16 13:29

Zdravím, poradíte mi někdo s mým grafem? Nejak se mi nezdají ty teploty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.1.21 21:57

Ahoj :) doufám, že by mi tady mohl někdo odpovědět na pár otázek ohledně měření bazální teploty. :think:
Začala jsem docela nedávno měřit BT, ale z úst, tak se chci zeptat, jestli měříte přímo z pochvy nebo i někde jinde. Ústa mi přijdou jednodušší :lol: Ale měřím pravidelně každý den ve stejnou hodinu ráno. Jenže pořád kojím (1r3m chlapeček) a zajímá mě vliv kojení na bazální teplotu. A taky jaký teploměr používáte? Já digitální, ale pokud se mi něco nezdá tak vezmu rtuťový… Moje hodnoty jsou teď takové kolísavé. Menstruaci jsem měla teda zatím jen 2× a teď bych měla dostat další jenže po ovu hodnota klesla na 35,6 a další den už byla 35,9 a pak stoupala a klesala, pak zase stoupala a stoupala a teď jeden den před očekávanou MS mám 36,8. O miminko se snažíme, ale sexovat jsme stihli až asi týden po ovu (manžel pořád v práci odpolední, noční) takže těhotná bych být neměla. Proto mě zajímá co takové kolísání a nárůst teploty před očekávanou MS :think: Omlouvám se za menší sloh, ale vážně jsem z toho zmatená :nevim: Doufám, že mě do pár věcí zasvětíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
12.4.21 20:44

Sója (isoflavony) a myo-inositol

Ahoj, nevím, zda diskuze ještě funguje. Ale chtěla bych se zeptat, zda mohu kombinovat sóju a inofolic? Tedy isoflavony a myo-inositol?
Aby se to spolu nějak netlouklo :) Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí