Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj riana12,
v podpise vidim, ako sa Vam vyborne zlepsil spg, porad, prosim…
Uz sme skusali vsetko mozneaj nemozne a stale je to katastrofa ![]()
Dakujem
Ivana
Holky koukněte mi prosím na graf. Podle mě asi ovu nebyla. Dělám ještě ovu testy, výrazně sílily 9 a 10.8(27 a 28DC). Pozitivní sem nezachytila, v těch vedrech sem dost pila.
Hlen byla abolesti v podbřišku taky.
Dle teplot ale asi anovulák, co?
@Anavi ahoj, mozno len nahoda a mozno vitaminy - maca tablety /Hanojushop/, selezin ACE /ten z DM, ich vlastna znacka/, L-karnitin /tiez z DM ich vlastna znacka/
prestal uzivat zaciatkom oktobra a vo februari siel na SPG.
@markyska82 keby si nepisala, kedy si robila ovu testy, povedala by som, ze ovu mohla byt 20 alebo 22DC a ze teraz sa uz blizi MS.
este si zaznac tie ovu testy, kedy si robia (nahodou ich fotku nemas?) a hlien a bolesti.
Hlen byl od soboty do včerejška, bolesti podbřišku asi taky tak. Testy dělám po celou dobu cyklu(od MS). Fotky ovu testů nemám. Testuju už skoro rok.Byly v sobotu ev. neděli 9.8 téměř pozitivní(testovala jsem odpoledne a pak už jsem dost pila).Od pondělka začaly testy slábnout.
Aby se v tom prase vyznalo.
Testuju, ale čárka na testech je už výrazně slabší než o víkendu. Fakt nevím. Ale jsem dne už 32DC.
Do června jsem měla cykly 36 dní s ovulkou 24-26DC), během července se mi natáhl cyklus na 50 dní(ovulka byla dle BT i testů 36DC) - bylo to kvůli nervům v práci.
@markyska82 niekedy moze byt vyraznejsi vzostup LH, ale potom sa da zase do normalu a neskor uz je ten pravy vrchol a dojde aj k ovulacii. ak este testy mas, testuj dalej. este vzdy je sanca, ze budes ovulovat, aj ked neobvykle neskoro. @Anavi nie je zac. a co ste doteraz na SPG skusali? a aky je?
Tak dnes BT 36,61 (včera 36,38).Pak udělám ovu test.Ale moc tomu nevěřím. Spíš folikul neprasknut a je po
Ahoj
@riana12, skusali sme vsetko mozne aj nemozne od dobre mienenych rad lekarov po osvedcene "babske " rady, ale NIC nam nepomohlo…
Manzel ma oligoasthenoterato…spermie, alebo tam su este nejake predpony…
A ma chronicky zapal, ktory Dr. nevedia vyriesit…
Ivana
@Anavi moj mm mal pri druhom spg, ked bola diagnoza oligoastheno aj kombinaciu s hypospermiou - 0,2ml objem a pri poslednom uz 2ml. aj vy ste teda nieco ako hypo- mali? a posledny SPG bol kedy?
skusala si hladat, co na ten zapal? nieco sa mi teraz mari, ze by na to mohlo byt koloidne striebro. zacala by som zapalom, potom sa postupne moze upravit aj zvysok.
@markyska82 bez ovulacie sa BT nebude zvysovat. iba kratkodobo a potom zase klesne = krivka bude kolisava
teraz si na tom ako?
@riana12 v nas spg znamena, ze manzel ma malo spermii, su patologicke skoro 80% a nepohyblive, do toho je tam zapal…
Si zlata, bral aj koloidne striebro, polroka atb, potom vitaminova kura,…nezabralo…Macu, kombinacia vitaminov, fertilman…koenzym Q - 10..zen-sen…nepomohlo, dokonca po 3 mesacnej vitaminovje kure mal spg este horsi, ako bez nich…bol na biopsii…vsetko ok…
Dakujem za ucast ![]()
@Anavi my sme mali pri oligoastheno dg. - 0,2ml objem, 90% patologia, 7mil/ml boli pohyblive (kombinacia vpred rychly+pomaly a do stran)a 5mil/ml sa nehybali vobec ale kedze bola hypospermia, celkovy pocet pohyblivych spermii bol mizerny. nastastie bez toho zapalu.
skoda, ze mate vsetko vyskusane. ibaze by ste opat a vyssie davky nasadili.
@riana12: tak to je skvele ako sa vam spg upravil, fakt uzasne ![]()
Najlepsie bolo, ked nam Dr. povedal, ze nie je vylucenie prirodzene otehotnenie
Druhy Dr. nam uz povedal pravdu…a mal pravdu…