Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilamum Přikláním se k 13.DC - to už bys mohla testovat, nebo k DC 24. Držím palce
, graf vypadá moc pěkně.
Děkuju moc za názory. Samozřejmě jsem chtěla slyšet, že byla ovu dřív a už můžu testovat,
ale nakonec jsem si řekla, že to nechám až co kdyby třeba za týden. Ve čtvrtek odjíždím na hory, tak uvidím, jestli to pro jistotu nezkusím, abych se pak zbytečně neopíjela
a víc na sebe dávala pozor, ale hrozně se bojim zklamání. Zatím jsem vždycky testovala pár dní před očekávanou ms a test byl sněhobílý - takže radši až ve chvíli, kdy by to nemuselo být falešné zklamání. Jenže se bojim, že to stejně dostanu ještě dřív než ten test vytasím ![]()
Holky, chtela jsem se vas tu zeptat, pomohl vam nekomu Fem+ k otehotneni?
Prosim o radu zda se jedna o pozitivni ovu test a kdy by melo dojit ke snazeni test jsem delala dnes dik za rady ![]()
@Berenika22 ok, kludne ![]()
@Lucie1983 nemam vela skusenosti s ovu testami, ale viem, ze pozitivny je vtedy, ked je testovacia silnejsia ako kontrolna a vtedy sa je treba snazit, lebo ak sa nemylim, do 48 hodin by mala prebehnut ovulka…
Ahoj holky, snažíme se o první miminko od září 2013. V prosinci se povedlo, před vánoci jsem měla pozitivní TT, doktor potvrdil těhotenství. Ale v 9.tt jsem prodělala zamlklý potrat a musela jsem na revizi dělohy.
Pomalu se začínáme snažit znovu.
prosím… kdo trochu rozumíte bazální teplotě… http://www. womenzone. cz/…Ashile/grafy?…
Je možné, že by pokles při uhnizďování vajíčka trval ne jeden, ale dva dny? Nebo jak jinak byste si vysvětlovaly tenhle graf (ovulace podle vzestupu teplot došla celkem nezvykle brzy, ale ten vzestup mi přijde ukázkový, jen nevím, co teď s tím poklesem… na MS je brzy..) ![]()
Co si o tom myslíte? Prosím poraďte, děkuji moc.. ![]()
Ještě ten graf k předchozímu příspěvku… http://www.womenzone.cz/…Ashile/grafy?…
@Ashile toto skor vyzera, ze ovu este nebola, uhniezdovaci pokles byva, ale iba 1, max. 2 dni a az niekedy okolo 7-10DPO, velmi vynimocne aj 5-6DPO
ten dvojdnovy vystup by som este nebrala ako poovulacne teploty