Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berenika22
dakujem mojko, ja viem
dufam, ze sa tie problemy co najskor daju doporiadku, nech si cim skor fit
![]()
@riana12 @verulenka @Berenika22 kocky, prajem Vam veseleho silvestra a nech vykrocite do noveho roku tou spravnou nohou, nech sa Vam splni to, po com Vase srdiecko tuzi
![]()
@mijadave zlatko, děkuji. Mmch. jak se ti daří? Koukám a držím pěsti, ať to konečně dobře dopadne. Jinak všem krásný nový rok. ![]()
@Berenika22 dakujem mojko, da sa, je mi sice blbo od zaludka, ale spinenie konecne ustalo…takze mam vela oddychovat, lezat…drobcek pekne rastie, dr ho nemohol ani pomerat ani odfotit, lebo robil kotrmelce a stale sa vrtelo…dalsiu kontrolu mam 7.1. a Ty sa mi mas ako?
@mijadave Stojí to za houby. Celý prosinec jsme střídavě a zaroveň oba byli na antibiotikách, dr. se netváří nijak super aspoň tímto doufám, že ho donutím dělat ne jen sedět na židli a vykládat o čase. Práci už zase nemám. Doufám, že ten novej rok přinese konečně něco lepšího.
@mijadave jeej, pozeram, ze dnes zacinas 12tt, zajtra kontrola, no super, prid sa nam potom pochvalit pokrokmi drobca ![]()
@riana12 ahoj moja a aj ostante kocky ![]()
tak som tu z poradne, uz mam konecne aj knizku, termin porodu mam urceny zatial podla ms, takze si asi metrik opravim, lebo ho mam dany na 17.7.
velkostou podla sona je vsak presne podla ovulky… tak neviem, ktory brat… vsetko je teda ok, drobcek pekne rastie, ma 4,34cm, tak sa dr aj sestricka veeeelmi so mnou tesili, dalsia kontrola je 28.1., idem na krv na AFP, a budu robit aj 4D usg, takze mam prist s celou rodinou
dr sa ma kvoli veku pytal na amniocentezu, ze by bolo dobre ist na to, ale vraj kedze toto babo je u nas „vysokozelane“, tak mi ju ani radsej neodporuca, ze je to u mna riziko… takze prikladam foto drobceka ![]()
@mijadave krasne spravy, urcite si to daj na termin ovu, ked aj velkost drobca suhlasi s tym terminom ![]()
na tej vrchenj fotke ma aku peknu profilovku uz ![]()
@riana12 no budem si sledovat aj aj, lebo k dr chodim podla ms a uvidime, ci to drobcek nedobehne, lebo ja som mala dost velke deturence
a ano, aj ja som bola prekvapena aka pekna profilovka, lebo na sone mi ju neukazal, on to rovno vytlacil, no obrazovke mi ukazoval aj 4D aj klasicke, ale ako sa hybalo ![]()
@Berenika22 dakujem moja
deti sa nevedia vynadivat na fotecky ![]()